Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 19:35)
jau po biški nuskanavau meeto foto

foto iš myto, nekomentuosiu. Nes vistiek labiau pasigrožėjimui ar prisiminimui apie gerai praleistą laiką įkėlei smile.gif
Ai, bet klaidas vistiek pati žinai
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 21:18)
Grožis, mergaitė tai superinė, ji visada, kiek mačiau foto - atrodo nuostabiai, ar tai ji būtų piratė, ar su trupiniais ar burnos, ar gražiai pozuojanti  thumbup.gif
Spalvos! Kaip gražu man ta juosta, toks grūdelis matosi... pasakiškai jauku ir šiluma dvelkia. Tik gaila, norėtųsi kad plaštaka visa suaugusio matytųsi smile.gif bent jau man smile.gif

pritariu dėl klaidų ir dėl pačio vaiko grooožio blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 03, 21:23)
foto iš myto, nekomentuosiu. Nes vistiek labiau pasigrožėjimui ar prisiminimui apie gerai praleistą laiką įkėlei  smile.gif
Ai, bet klaidas vistiek pati žinai

na taip, tiesiog šiokie tokie prisiminimai, yra ne viena foto, vėliau įkelsiu daugiau jei kam įdomu bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 20:18)

Na medus mano ausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 21:18)
O kiek aš tokių foto turiu, bet tavo pėdkėlnės ir sijonas gražesnis  bigsmile.gif  Patinka tas nuėjimas iki pėdų smile.gif

Atiu. 4u.gif biggrin.gif Dar vieną dalyką esu sugalvojusi su kojom ir sienom. Reikės prisiruošti įgyvendinti. smile.gif
P.s. čia suknelė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 03, 19:26)
prie savo foto susirask view all sizes, pasirink kokio dydžio foto nori įkelti, nukopijuok adresą ir kai rašysi čia atsakymą, spustelk I M G  ir tarpuose įrašyk nuotraukos adresą, na tikiuosi supratai.
Jei ne, tiesiog parodyk nuorodą į savo flickr.

bandau ikelti is flickr
Trys daiktai:

http://www.flickr.co...57627460818175/

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 03, 20:39)
Nieko sau, Neiste, gaila, bet nusiminti manau neverta. Bus tų meet'ų dar ateityje tikrai.  mirksiukas.gif  Šiaušiu abiems plaukus. console.gif

Butinai susitiksim drinks_cheers.gif , kita karta visos bulves gales palaukt doh.gif

Linksma tavo foto 4u.gif
Atsakyti
meeto vieta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 19:35)
jau po biški nuskanavau meeto foto

Kadangi maciau, kaip skanavai, tai jau zinai, kaip man patiko smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 03, 19:39)
Nieko sau, Neiste, gaila, bet nusiminti manau neverta. Bus tų meet'ų dar ateityje tikrai.  mirksiukas.gif  Šiaušiu abiems plaukus. console.gif

Čia vadinasi neturėjau ką veikti.. biggrin.gif Keistuoliškai..

Smagi... Graziai spalvos susizaidzia...
tik dar truputi virsaus galetu maziau buti

QUOTE(paluri @ 2011 09 03, 22:16)
bandau  ikelti is flickr
Trys daiktai:

Gerai, tik kita karta stenkis kelti visas foto cia.... Nes nesinori per nuorodas landziot....

O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 03, 22:01)

O as ateinu su musu Vikri portretuku...

Man siaubingai gražu. Super idėja ir viskas labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 03, 23:04)
Man siaubingai gražu. Super idėja ir viskas labai patiko.

turiu kelias foto tavo iš meeto, jas galiu įdėti į flickr ? na žodžiu kai patvarkysiu įdėsiu tai jei nepatiks šauk lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
sveikos

kolkas tik pasiguosti noriu, o veliau paskaitysiu ka priraset. siandien fotkinau namie. jau buvo prietema ir apsvietimas pas mane labai jau prastas. ir ka bedaryciau, kokius nustatymus bekeisciau, geriausiai gaudavosi tik su blicu sad.gif. jei be jo ir kelti ISO, tai triuksmas nenormalus ir tamsios fotkes. kaip jus darot tokiais atvejais, paprotinkint ka? nes arteja tamsusis metu periodas, tai negi geriau ir neisgausiu verysad.gif ? idedu viena, bet is karto sorry, nes su blicu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Nepamenu, ar zuikiu medziokles sezonas jau baigesi? unsure.gif Siandien viena pagavau mazo kaimelio kapinaitese. Nors ir ne toki, kokio norejau - medziojau tuos didelius, spalvotus, bet nepavyko. O isvis tai isivaizdavau, kad ten fotografuosiu laikrodi - pasiklydau tarp kalbu ir pamirsau, kad "klok" yra varpas, o ne laikrodis... doh.gif biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 21:57)
meeto vieta

Grazu kaip... tokia ramybe. Kaip gaila, kad vasara baigiasi... ax.gif
Atsakyti