Labas rytas, mergyčkios Keista, bet aš šiandien jaučiuosi LABAI gerai išsimiegojusi Kaip niekada. Mano vaikis jau 6 dantukus turi [augo 4 iš karto, tai naktys buvo bemiegės, dienos - zirzlios ir rėklios] Sveikinu Yvette su pirmu iškritusiu tavo sūnelį. O aš laukiu kitų dantų proveržių
Kikirike, rG, Akasha, maija -> dėkui Mhm, čia neplanuotas ir šiaip, tik porą kadrų ji paspaudė, nebuvau nuotaikoj, kaip matot Tikrai taip, mėginsim, kai sugalvosim kaip, pristatyti save Turiu juk trikojį, reiks išbandyti, tik bėda, kad nemoku įjungti pultelio Pasiskolinau, bet nemoku... taip gėda klausti O kaip jau rašiau, bandžiau j/b versti ir žiūrėjau, kelis variantus turiu, man ko tais toks spalviškumas šiai nuotraukai labiau tiko. Vkr žaidžiau su ps visą vakarą, pirmą sykį pabandžiau tą pirštą, už tai matyt tokia euforija ir buvo, įkėliau čia
Kikirike -> kokie mieli kadrai tik man norėtųsi kiek labiau matyti veiduką, ten, kur su konkorežiu nosytę kutena
jlclove -> kokybiškas, gražus laikrodis, t.y. pastatas. Gal kiti pakomentuos, kas labiau "subrendę". Aš tai w apati vis galvą suku, kaip čia tą laikrodį nufotografuoti... Vieną turiu, fotografavau savo draugę, taip netikėtai sumąsčiau, ten kaip tik laikrodis buvo. Jei mano šeima leis, šiandien skirsiu tam laikui ir atrinksiu.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 10:27)
Kikirike -> kokie mieli kadrai tik man norėtųsi kiek labiau matyti veiduką, ten, kur su konkorežiu nosytę kutena
dėkui, sutinku, bet kažkaip va pavyko tik taip pagauti
dėl pultelio, na šiaip ne prie visų fotikų veikia - pvz prie mano 1000uko neveikė.
Sveikos, mergaitės
Kaip savijauta po vakardienos Mačiau jau keletą fotkių laikrodžio tema, bet Yvette minėjo, kad neužtenka tik patį laikrodį nufotkint... na pasistenkim, pasukim smegenėles (tiesa, viena buvo ,kur su vyruku, ten jau galima mintį kokią sugalvot )
Kaip savijauta po vakardienos Mačiau jau keletą fotkių laikrodžio tema, bet Yvette minėjo, kad neužtenka tik patį laikrodį nufotkint... na pasistenkim, pasukim smegenėles (tiesa, viena buvo ,kur su vyruku, ten jau galima mintį kokią sugalvot )
Sveikos fotografes
Jau senokai skaitineju fotografijos pradziamokslio tema. Pamaniau, kad jau butu laikas prisijungti ir mokytis fotografuoti kartu su jumis
Pries pora menesiu isigijau Canon EOS 1100D su kitiniu objektyvu EFS 18-55mm IS II. Vis dar fotografuoju Auto rezimais ir po truputi bandau rankinius. Zodziu, esu dar visai naujoke sioj srity.
Edita
Jau senokai skaitineju fotografijos pradziamokslio tema. Pamaniau, kad jau butu laikas prisijungti ir mokytis fotografuoti kartu su jumis
Pries pora menesiu isigijau Canon EOS 1100D su kitiniu objektyvu EFS 18-55mm IS II. Vis dar fotografuoju Auto rezimais ir po truputi bandau rankinius. Zodziu, esu dar visai naujoke sioj srity.
Edita
QUOTE(paluri @ 2011 09 03, 16:07)
Sveikos fotografes
Edita
Edita
labas, junkis drąsiai. Pasistudijuok pirmą temos psl. Pabandyk ND atlikti
Merginos, man galvos skausmas, krikštysiu savo bernužėlį. Gal kuri gali RUGSĖJO 17d pagelbėti su fotografavimu? Kuriai laisva? Parašykite man į AŽ kainą ir pan. 3pm bažnyčioj vyks Vilniuje. Bažnyčios apšvietimą apžiūrėsiu "ant dienų". Tai galėsiu pranešti kaip ten kas.
QUOTE(Yvette @ 2011 09 03, 16:09)
labas, junkis drąsiai. Pasistudijuok pirmą temos psl. Pabandyk ND atlikti
Pirmus 2 ND padariau ir jau beveik visas pamokas perskaiciau. Bandau ND ideti i Flickr, bet kazkaip nepavyksta
Laba diena,
nepykit kad lendu i jusu temele, nesu prie jusu prisijungus... Tiesiog ieskau patarimo is jusu patirciu
Turiu Canon 450D, visa laika naudojau kitini objektyva. Siuo metu isigijau Tamron objektyva SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di II VC, pirkau internetu. Ir pastebejau kad zumas gana sunkiai valdosi/sukiojasi... Ar tai budinga Tamron objektyvam ar cia jau kazkas negerai ir reiketu grazint?
Ar delto kad naujas, zumas sunkiau valdomas?
nepykit kad lendu i jusu temele, nesu prie jusu prisijungus... Tiesiog ieskau patarimo is jusu patirciu
Turiu Canon 450D, visa laika naudojau kitini objektyva. Siuo metu isigijau Tamron objektyva SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di II VC, pirkau internetu. Ir pastebejau kad zumas gana sunkiai valdosi/sukiojasi... Ar tai budinga Tamron objektyvam ar cia jau kazkas negerai ir reiketu grazint?
Ar delto kad naujas, zumas sunkiau valdomas?
Man įdomu, ar tik aš ir gotte ryt tiksimės.. Ar kitos tyli, bet rytoj 3 valandą bus prie auksinio berniuko.
QUOTE(Ka @ 2011 09 03, 17:51)
Man įdomu, ar tik aš ir gotte ryt tiksimės.. Ar kitos tyli, bet rytoj 3 valandą bus prie auksinio berniuko.
Aš nebūsiu
QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 03, 20:15)
Aš nebūsiu
as ir
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 01:49)
seni juostos kadrai
Siltas koliazas
QUOTE(jlclove @ 2011 09 03, 02:04)
Nelabai kabina
QUOTE(paluri @ 2011 09 03, 16:25)
Pirmus 2 ND padariau ir jau beveik visas pamokas perskaiciau. Bandau ND ideti i Flickr, bet kazkaip nepavyksta
prie savo foto susirask view all sizes, pasirink kokio dydžio foto nori įkelti, nukopijuok adresą ir kai rašysi čia atsakymą, spustelk I M G ir tarpuose įrašyk nuotraukos adresą, na tikiuosi supratai.
Jei ne, tiesiog parodyk nuorodą į savo flickr.