Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 19:06)
nu dar vieną rodau, jau net bijau..  doh.gif  biggrin.gif 

wow bigsmile.gif man si labiausiai

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 19:48)

parinkau kitas nuotraukas, bandžiau pažaisti, gal sakau taip geriau?

man trecioji va thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 22:33)

Žaidimui. Tarkuokit. Turiu dar porą variantų, bet man šis labiausiai.  ax.gif

noretusi daugiau vaikinuko 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 22:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti  biggrin.gif Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas"  mirksiukas.gif 

antroji nereali wub.gif
Atsakyti
Tiek prikalbejot per pora dienu, kad nebezinia, is kurio galo komentuoti, o ir neprisimenu jau visko, ka maciau... doh.gif Tai paminesiu tik, kas istrigo.

Patiko Alexso "keistoji" nuotrauka - butent tuo keistumu ir spalvu bei atspindziu zaismu. Ir dar kazkaip netycia susisauke su dabar skaitoma linksma knygeliukste - Simak "The Goblin Reservation"... tokia alien man pasirode blush2.gif biggrin.gif

dziustik "cibulinio" laikrodzio nuotrauka, kuri buvo sukritikuota, man kazkuo patrauke aki. Elegantisku paprastumu, ko gero.

jlclove vaivorykste gerai nuofotografuota, ryski, man patiko. O va komentaro "noretusi lusneles" nesupratau - panasiai butu, jei kam nors nufotografavus mergaite, kas nors kitas sakytu "zinai, berniuko nuotrauka cia geriau tiktu". Gal ir taip, bet tai juk butu visai kita nuotrauka... g.gif

Dar patiko arklys - Svajones musu, jei nesupainiojau... O va mergina, gulinti ant laiptu - nea. Butent pats tipazas nepatiko. Lyg ir turetu butu femme fatale, bet netraukia iki tokio ivaizdzio, kazko truksta, ir todel man nesiziuri. Gal ir nusikalbejau, bet man taip matesi... ax.gif

Ir dar Dianciko mergaite su kaspinu patiko. Kaspinas netrukde, mergaites zvilgsnis stipresnis.

Tiek padriku komentaru... blush2.gif

Ups, vos nepamirsau levituojancios merginos su knyga ir obuoliu, o juk taip patiko ji man bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 22:47)
man patiko - čia gėlės foto kaip žmones fotkina iš profilio iš priekio ir iš kito šono  thumbup.gif pirmos patiko fonas,antros -susukimas, o va trečioas neįprastas kampas

QUOTE(fox. @ 2011 09 02, 22:52)
Jurzole, saunuole 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:53)
prisidedu  4u.gif smile.gif Laukiu daugiau ieškojimų smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 23:03)
antroji nereali wub.gif

Wow... bigsmile.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
tai tipo visos nubėgo alaus dasipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Oghoho, aš irgi alutį gurkšnoju, vyras kašį žėjo, aš prie nuotraukų, pasidarbavau su sesės ana fotosesija, kur jums rodžiau, pakomentavau, dar turėjau laiko padaryti savo naują FB nuotrauką lotuliukas.gif Ale auto. Kadangi dbr tokia man rudeniška nuotaika. Tai wa, lauke, kur fotkinom sesę, ji sako: duok tave nufotografuosiu, aš nepasiruošus, sakau, gerai, stok ten, viską nustačiau, daviau jai fotiką, ji paspaudė mygtuką. Gavosi štai kas:
Neapdorota
user posted image

O aš padariau štai kaip su PS:

user posted image
Atkreipkit dėmėsį į lupų kampučius lotuliukas.gif nenorėjau tokia susiraukus būt biggrin.gif
user posted image
neapdorota, bet apkirpau, kad matytųsi

Mokausi smile.gif
Papildyta:
tiesa, dar bandžiau daryti j/b įvairius, daug pridariau kopijų visokių, bet paskui rinkausi, rinkausi ir išsirinkau tokių spalvų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 02 rugsėjo 2011 - 23:28
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 00:30)
Oghoho, aš irgi alutį gurkšnoju, vyras kašį žėjo, aš prie nuotraukų, pasidarbavau su sesės ana fotosesija, kur jums rodžiau, pakomentavau, dar turėjau laiko padaryti savo naują FB nuotrauką  lotuliukas.gif  Ale auto. Kadangi dbr tokia man rudeniška nuotaika. Tai wa, lauke, kur fotkinom sesę, ji sako: duok tave nufotografuosiu, aš nepasiruošus, sakau, gerai, stok ten, viską nustačiau, daviau jai fotiką, ji paspaudė mygtuką. Gavosi štai kas:

Mokausi smile.gif
Papildyta:
tiesa, dar bandžiau daryti j/b įvairius, daug pridariau kopijų visokių, bet paskui rinkausi, rinkausi ir išsirinkau tokių spalvų...

apkirpai gerai,man patinka, o apdirbimas skonio reikalas blush2.gif bučiau dariusi jb tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Čia tik lūpų kampučius pakelti nebepakanka smile.gif Reikia ir su antakiais padirbėti bei kakta. Bet ne tokiais atvejais, čia neapsimoka biggrin.gif Labiausiai išmokstama kai tikrai reikia, o ne dėl mokymosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugsėjo 2011 - 23:36
QUOTE(rG @ 2011 09 03, 00:36)
Čia tik lūpų kampučius pakelti nebepakanka smile.gif Reikia ir su antakiais padirbėti bei kakta. Bet ne tokiais atvejais, čia neapsimoka biggrin.gif Labiausiai išmokstama kai tikrai reikia, o ne dėl mokymosi smile.gif

kaktą vienoje foto palygino, na bet teisi tu, antakiai liko ax.gif bet kaip supratau čia tiesiog neplanuotas auto
Atsakyti
Oghoho, aš irgi alutį gurkšnoju, vyras kašį žėjo, aš prie nuotraukų, pasidarbavau su sesės ana fotosesija, kur jums rodžiau, pakomentavau, dar turėjau laiko padaryti savo naują FB nuotrauką  lotuliukas.gif  Ale auto. Kadangi dbr tokia man rudeniška nuotaika. Tai wa, lauke, kur fotkinom sesę, ji sako: duok tave nufotografuosiu, aš nepasiruošus, sakau, gerai, stok ten, viską nustačiau, daviau jai fotiką, ji paspaudė mygtuką. Gavosi štai kas:

Kad Ps mokaisi tai gerai wink.gif

Neuzpyk, bet tavo sito auto neuskaitau... Man tu realybej grazesne... Truksta cia linksmumo, nes tu linksmesne is tiesu.. wink.gif Kaip neplanuotas auto gerai... Bet sakyciau statykis fotkia ir daryk daryk dar....
Atsakyti
seni juostos kadrai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 23:11)

jlclove vaivorykste gerai nuofotografuota, ryski, man patiko. O va komentaro "noretusi lusneles" nesupratau - panasiai butu, jei kam nors nufotografavus mergaite, kas nors kitas sakytu "zinai, berniuko nuotrauka cia geriau tiktu". Gal ir taip, bet tai juk butu visai kita nuotrauka...  g.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 23:49)
seni juostos kadrai

miela wub.gif

mano pirmas laikrodukas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti

Apdirbimas man nea, na bet cia skonio reikalas ir jei tau grazu... As buciau uz jb. Pati nuotraukyte labai paprastute, man rodos galetum idomesni auto pasidaryti blush2.gif Cia sneka ta, kuri savo auto neturi ir nemoka pasidaryt biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 00:49)

Mielos nuotraukytes, man tik veidukas pilkas atrodo... smile.gif

jlclove - tvarkinga atrodo nuotraukyte, nezinau is tikro kaip vertinti laikrodzius biggrin.gif Na, bet nebuvo, kad pamatyciau ir pagalvociau "oho kokia nuotrauka"...
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 03, 00:03)
noretusi daugiau vaikinuko 4u.gif

Man gal irgi norėtųsi, bet neišpeši šiame kadre jo daugiau. smile.gif
Atsakyti