Tiek prikalbejot per pora dienu, kad nebezinia, is kurio galo komentuoti, o ir neprisimenu jau visko, ka maciau...
Tai paminesiu tik, kas istrigo.
Patiko
Alexso "keistoji" nuotrauka - butent tuo keistumu ir spalvu bei atspindziu zaismu. Ir dar kazkaip netycia susisauke su dabar skaitoma linksma knygeliukste - Simak "The Goblin Reservation"... tokia
alien man pasirode
dziustik "cibulinio" laikrodzio nuotrauka, kuri buvo sukritikuota, man kazkuo patrauke aki. Elegantisku paprastumu, ko gero.
jlclove vaivorykste gerai nuofotografuota, ryski, man patiko. O va komentaro "noretusi lusneles" nesupratau - panasiai butu, jei kam nors nufotografavus mergaite, kas nors kitas sakytu "zinai, berniuko nuotrauka cia geriau tiktu". Gal ir taip, bet tai juk butu visai kita nuotrauka...
Dar patiko arklys -
Svajones musu, jei nesupainiojau... O va mergina, gulinti ant laiptu - nea. Butent pats tipazas nepatiko. Lyg ir turetu butu
femme fatale, bet netraukia iki tokio ivaizdzio, kazko truksta, ir todel man nesiziuri. Gal ir nusikalbejau, bet man taip matesi...
Ir dar
Dianciko mergaite su kaspinu patiko. Kaspinas netrukde, mergaites zvilgsnis stipresnis.
Tiek padriku komentaru...
Ups, vos nepamirsau levituojancios merginos su knyga ir obuoliu, o juk taip patiko ji man
Papildyta:QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 22:47)
man patiko - čia gėlės foto kaip žmones fotkina iš profilio iš priekio ir iš kito šono
pirmos patiko fonas,antros -susukimas, o va trečioas neįprastas kampas
QUOTE(fox. @ 2011 09 02, 22:52)
Jurzole, saunuole
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:53)
prisidedu
Laukiu daugiau ieškojimų
QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 23:03)
antroji nereali
Wow...
Aciu!