Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš irgi norėčiau pamatyti Cheles vestuvių nuotraukas bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 09 07, 16:09)
Aš irgi norėčiau pamatyti Cheles vestuvių nuotraukas  bigsmile.gif  biggrin.gif

ir aš 4u.gif
Atsakyti
Ir as. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 07, 15:56)
Gal kas turite atliekama nereikalinga heliosa su adapteriu Canonui rolleyes.gif Su visa meile priglausciau biggrin.gif

žinau, kas turi atliekamą heliosą be adapterio canonui. jį turėtum susišaudyti pati..smile.gif paklaust, ar tebeturi?
Atsakyti
Merginos, gal kas žinote Vilniuj ar prie Vilniaus obelį su raudonais obuoliais ant jos? Ir kad koks piktas šuva ar šeimininkas nesaugotų jos? Būčiau labai dėkinga už informaciją...Visos mano žinomos obelys šiemet nesusilaukė obuoliukų. Bent tos kur pas mamą auga.. o daugiau nežinau kur yra dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 16:30)
žinau, kas turi atliekamą heliosą be adapterio canonui. jį turėtum susišaudyti pati..smile.gif paklaust, ar tebeturi?

Davaaaaai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 17:33)
Merginos, gal kas žinote Vilniuj ar prie Vilniaus obelį su raudonais obuoliais ant jos? Ir kad koks piktas šuva ar šeimininkas nesaugotų jos? Būčiau labai dėkinga už informaciją...Visos mano žinomos obelys šiemet nesusilaukė obuoliukų. Bent tos kur pas mamą auga.. o daugiau nežinau kur yra dar smile.gif

žinau kaune tik ax.gif
Atsakyti
čia įdomus straipsnis (ypač antra dalis), manau, kad kai kurioms patiks 4u.gif Nežinau kaip kitaip perduoti biggrin.gif

Į šių dienų temą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 rugsėjo 2011 - 17:05
Alabama, yra. Norėsi? Kaina 35 Lt. Jei tinka, organizuoju. Vilniuje jis, dar reikės truputį laiko, kol pasiims iš kitur.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 17:17)
Alabama, yra. Norėsi? Kaina 35 Lt. Jei tinka, organizuoju. Vilniuje jis, dar reikės truputį laiko, kol pasiims iš kitur.

Jo, imu.Tinka.Aciu.
Atsakyti
kazin, dar neatsibodau su savo neportretiniais kuriniais? g.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mano akims kiek per ryškus pats didžiausias žiedas. rolleyes.gif
Atsakyti