QUOTE(Refresh @ 2011 09 07, 16:09)
Aš irgi norėčiau pamatyti Cheles vestuvių nuotraukas
ir aš
Ir as.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 07, 15:56)
Gal kas turite atliekama nereikalinga heliosa su adapteriu Canonui Su visa meile priglausciau
žinau, kas turi atliekamą heliosą be adapterio canonui. jį turėtum susišaudyti pati.. paklaust, ar tebeturi?
Merginos, gal kas žinote Vilniuj ar prie Vilniaus obelį su raudonais obuoliais ant jos? Ir kad koks piktas šuva ar šeimininkas nesaugotų jos? Būčiau labai dėkinga už informaciją...Visos mano žinomos obelys šiemet nesusilaukė obuoliukų. Bent tos kur pas mamą auga.. o daugiau nežinau kur yra dar
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 16:30)
žinau, kas turi atliekamą heliosą be adapterio canonui. jį turėtum susišaudyti pati.. paklaust, ar tebeturi?
Davaaaaai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 17:33)
Merginos, gal kas žinote Vilniuj ar prie Vilniaus obelį su raudonais obuoliais ant jos? Ir kad koks piktas šuva ar šeimininkas nesaugotų jos? Būčiau labai dėkinga už informaciją...Visos mano žinomos obelys šiemet nesusilaukė obuoliukų. Bent tos kur pas mamą auga.. o daugiau nežinau kur yra dar
žinau kaune tik
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 17:17)
Alabama, yra. Norėsi? Kaina 35 Lt. Jei tinka, organizuoju. Vilniuje jis, dar reikės truputį laiko, kol pasiims iš kitur.
Jo, imu.Tinka.Aciu.
kazin, dar neatsibodau su savo neportretiniais kuriniais?
Mano akims kiek per ryškus pats didžiausias žiedas.