Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 13:34)
Man baisiai maga pamatyti tas foto smile.gif Nu suprantu, kad nerodysi, bet norėjau tik pasakyti, kad noriu pamatyt  biggrin.gif

Aš irgi biggrin.gif

Paskaičiau apie tą TTD. Nu man įdomu, aš šitą madą jamčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 13:37)
kadangi nuotraukos buvo publikuotos viesai man visai negaila, jei greit rasiu fotografu psl imesiu i az smile.gif

OOOO, ačiū smile.gif Įtariu vieną fotografą, pažiūrėsim ar tas ar ne tas apie kurį galvojau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 13:37)
Aš irgi biggrin.gif

Paskaičiau apie tą TTD. Nu man įdomu, aš šitą madą jamčiau  biggrin.gif

normalios tos mados. tokios su kažkiek erdvės vaizduotei, linksmybėms. itin džiaugiuosi, kad Lietuvon ateina tos mados, nes truputį pakrutina mūsų kapines saulėtais sekmadieniais lankančius ir tai pramoga laikančius tautiečius ir priverčia juos nusišypsoti..smile.gif praeis ši mada, ateis kita. bile ne susiraukę per vestuves ir aplink vaikštinėtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 14:40)
OOOO, ačiū smile.gif Įtariu vieną fotografą, pažiūrėsim ar tas ar ne tas apie kurį galvojau.

uzvadinau tik TTD neteisingai, Love story turi buti, issiunciau. ar tas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 13:47)
uzvadinau tik TTD neteisingai, Love story turi buti, issiunciau. ar tas? smile.gif

Ir man smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 14:47)

ne, nu tai dabar prašau visoms siųsti lotuliukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 13:40)
normalios tos mados. tokios su kažkiek erdvės vaizduotei, linksmybėms. itin džiaugiuosi, kad Lietuvon ateina tos mados, nes truputį pakrutina mūsų kapines saulėtais sekmadieniais lankančius ir tai pramoga laikančius tautiečius ir priverčia juos nusišypsoti..smile.gif praeis ši mada, ateis kita. bile ne susiraukę per vestuves ir aplink vaikštinėtų wink.gif
Tep.

Ačiū, Cheles smile.gif
Atsakyti

jo, jau dabar tai rodyk visoms biggrin.gif
Atsakyti
jo ir man prasau biggrin.gif
Atsakyti

Ne smile.gif Maniau kitas, bet jie abu dirba su mano kosmetologe. biggrin.gif Nu tai beveik tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 11:09)
jeigu rodom geruosius pvz. ir juos aptarinėjam, nesuprantu, kodėl negalima rodyti blogųjų? tai yra mokymosi procesas; kritikos, matymo, argumentavimo lavinimas irgi į tai įeina.. sakyčiau, bloguosius pavyzdžius temoje reikėtų kur kas dažniau masiškai aptarinėti. gražiuosius apaikčiojam, aplaikinam ir kas? geriau analizuokim prastuosius - padeda vystytis smile.gif

drinks_cheers.gif

Nu, jetus, ir aš dabar noriu pamatyti, Cheles. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 14:37)
kadangi nuotraukos buvo publikuotos viesai man visai negaila, jei greit rasiu fotografu psl imesiu i az smile.gif

tai jei buvo leidimas publikuoti, dek viesai i foruma, pareklaminsi dar biggrin.gif
Atsakyti