Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 09 07, 12:47)
Nedaėjau iki kainų, man neverti dėmesio tokie puslapiai biggrin.gif
Papildyta:
Žiūriu tie "love story" kaip manija pasidarė, kiekvienas fotografas tą siūlo. Ar čia žmonės reikalauja, ar čia vieni kitus kopijuoja?

Zmones reikalauja, nes pas kitus fotografus yra, o zmonems reikia, kaip pas visus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 07 rugsėjo 2011 - 12:51
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 12:49)
Pareina dar "Trash the dress" irgi  biggrin.gif Aišku kopijuoja. Kaip ir su foto filmukais.

Kažką girdėjau, tipo sunaikink?
O kam ją naikinti, geriau palikti prisiminimui arba parduoti biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 07, 12:50)
Zmones reikalauja, nes pas kitus fotografus yra, o zmonems reikia, kaip pas visus. biggrin.gif

Bet įtariu, kad nereikia absoliutinti? Nesakau, kad negerai tos "love story", bet visad maniau, kad tai atskira fs ir su istorija kažkokia, juk šeimos, poros fs taigi tas pats velnias, tik kitaip pavadintas? Nes istorijų kiek mačiau labai mažai, labiau tai tiesiog fs.

Ai čia retoriniai klausimai, jei būsiu vestuvių fotografas, tai gal kitaip galvosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 rugsėjo 2011 - 12:55
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 12:52)

Na, vertimas būtų toks, bet iš esmės, tai apsirengimas vėl tos suknios ir atsidavimas fotografui, bei su nebaime darymas visko: voliojimąsis po smėlius, laipiojimas medžiais ar tvoromis, lakstant lietuj ir pan- žodžiu kai nebaisu, kad fotkinantis gali susitept suknelė, o dar juk balius laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 12:56)
Na, vertimas būtų toks, bet iš esmės, tai apsirengimas vėl tos suknios ir atsidavimas fotografui, bei su nebaime darymas visko: voliojimąsis po smėlius, laipiojimas medžiais ar tvoromis, lakstant lietuj ir pan- žodžiu kai nebaisu, kad fotkinantis gali susitept suknelė, o dar juk balius laukia  rolleyes.gif

Visai įdomu, bet, kad ir be šito pavadinimo taip daro kai kurie. Bet va, idėja, ir Tu teisi, tokių bus daugiau (bet man tas visai patinka biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 rugsėjo 2011 - 13:06
QUOTE(maija @ 2011 09 07, 13:17)
Mano  biggrin.gif  Gal ir jus dalyvaujat? smile.gif

nea, atsitiktinai uzmaciau, kazkas is draugu pralaikino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 12:52)
Bet įtariu, kad nereikia absoliutinti?  Nesakau, kad negerai  tos "love story", bet visad maniau, kad tai atskira fs ir su istorija kažkokia, juk šeimos, poros fs taigi tas pats velnias, tik kitaip pavadintas?  Nes istorijų kiek mačiau labai mažai, labiau tai tiesiog fs.

Ai čia retoriniai klausimai, jei būsiu vestuvių fotografas, tai gal  kitaip galvosiu

Biesas zino.As neseniai irgi klausiau sito, tai man sake nesiparint ir daryt kaip as ir zmones nori.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 13:52)
Bet įtariu, kad nereikia absoliutinti?  Nesakau, kad negerai  tos "love story", bet visad maniau, kad tai atskira fs ir su istorija kažkokia, juk šeimos, poros fs taigi tas pats velnias, tik kitaip pavadintas?  Nes istorijų kiek mačiau labai mažai, labiau tai tiesiog fs.

Ai čia retoriniai klausimai, jei būsiu vestuvių fotografas, tai gal  kitaip galvosiu

as kai ir love story ir TTD apturejusi pasisakysiu biggrin.gif
Love story tai turbut labiau bandomoji fotosesija pries vestuves ir manau reikalinga (arba naudinga) ne del paciu nuotrauku, o del pabendravimo, susipazinimo su fotografais, kad per vestuves butu pazystami. "Paziupinejimas" kaip dirba, kaip fotografuoja, kartu ir fotografai pamato kokie vestuvininkai "modeliai", kaip jauciasi pries fotoaparata, o ne prie kavos puodelio. Zodziu esme - man ta love story buvo naudinga ne tik del graziu nuotrauku, bet ir del to, kad pati per vestuves zinojau, kaip fotografai elgiasi, ko tiketis. Taip pat manau ir fotografai vaziuoja jau zinodami, kaip dirbti su jaunaisiais, kad rezultatas butu geras.

TTD - sunkele nebutinai turi buti sunaikinta. mes maudemes su vestuviniais rubais ir p po vestuviu ta suknele buvo baisesne, nei po ezero smile.gif prisiminimas kabo spintoje.. ir jei butu proga - pasirasyciau drasesnei dabar fotosesijai smile.gif
tiesa, dar vestuviu diena ziuredama i naujutele sunele ant pakabos sakiua, kad nenoriu jokiu TTD fotsesiju, man jos gaila, bet po to.... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 13:13)
as kai ir love story ir TTD apturejusi pasisakysiu  biggrin.gif

Ačiū, kad pasidalinai.
Bet ir kalbam apie atitinkamą kainą? Nes vestuvių fotografija nuo ryto iki vakaro yra viena, o plius priešvestuvinė, o dar ir ta TTD, tai truputį yra ką veikti g.gif

Šiaip gal tada ir per vestuves nereikia jokių fs, užtenka pagaudyt. Gal ir gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 rugsėjo 2011 - 13:24
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 13:47)
Nedaėjau iki kainų, man neverti dėmesio tokie puslapiai biggrin.gif
Papildyta:
Žiūriu tie "love story" kaip manija pasidarė, kiekvienas fotografas tą siūlo. Ar čia žmonės reikalauja, ar čia vieni kitus kopijuoja?

na prašo žmonės ax.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 14:13)
as kai ir love story ir TTD apturejusi pasisakysiu  biggrin.gif
Love story tai turbut labiau bandomoji fotosesija pries vestuves ir manau reikalinga (arba naudinga) ne del paciu nuotrauku, o del pabendravimo, susipazinimo su fotografais, kad per vestuves butu pazystami. "Paziupinejimas" kaip dirba, kaip fotografuoja, kartu ir fotografai pamato kokie vestuvininkai "modeliai", kaip jauciasi pries fotoaparata, o ne prie kavos puodelio. Zodziu esme - man ta love story buvo naudinga ne tik del graziu nuotrauku, bet ir del to, kad pati per vestuves zinojau, kaip fotografai elgiasi, ko tiketis. Taip pat manau ir fotografai vaziuoja jau zinodami, kaip dirbti su jaunaisiais, kad rezultatas butu geras.

TTD - sunkele nebutinai turi buti sunaikinta. mes maudemes su vestuviniais rubais ir p po vestuviu ta suknele buvo baisesne, nei po ezero smile.gif prisiminimas kabo spintoje.. ir jei butu proga - pasirasyciau drasesnei dabar fotosesijai smile.gif
tiesa, dar vestuviu diena ziuredama i naujutele sunele ant pakabos sakiua, kad nenoriu jokiu TTD fotsesiju, man jos gaila, bet po to.... smile.gif

pritariu dėl love story,nes ištikro labai naudinga tokia fotosesija ir žmonėms ir fotografui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 14:23)
Ačiū, kad pasidalinai.
Bet ir kalbam apie atitinkamą kainą? Nes vestuvių fotografija nuo ryto iki vakaro yra viena, o plius priešvestuvinė, o dar ir ta TTD, tai truputį yra ką veikti  g.gif

Šiaip gal tada ir per vestuves nereikia jokių fs, užtenka pagaudyt. Gal ir gerai.

mes kai fotografus rinkomes mums visai nesvarbu buvo loves story ir ttd.. tiesa pasakius, apie tai net girdeje nebuvom..
pataikem dekingu momentu, kai musu fotografai matyt tik isivedinejo sias paslaugas ir mes visas sitas gavove be papildomo mokescio (arba kitaip - tai iejo i musu sutarta paslaugu paketa). Salygos buvo 2 - leidimas publikuoti ir TTD fotosesija per 2 menesius po vestuviu.
Kad yra ka veikti tai taip.. Dar love story visi kartu ruosemes, rubus is teatro nuomojomes, vestuves pavasari buvo, jai matyt sezonas dar ne ikarstyje, turejo visi laiko ir noro dirbti del portfolio smile.gif TTD dareme liepa.. fotografu sezono ikarstyje.. smile.gif
nuotrauku laukeme 3 menesius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 07, 13:30)
mes kai fotografus

Man baisiai maga pamatyti tas foto smile.gif Nu suprantu, kad nerodysi, bet norėjau tik pasakyti, kad noriu pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 07 rugsėjo 2011 - 13:35
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 07, 14:34)
Man baisiai maga pamatyti tas foto smile.gif Nu suprantu, kad nerodysi, bet norėjau tik pasakyti, kad noriu pamatyt  biggrin.gif

kadangi nuotraukos buvo publikuotos viesai man visai negaila, jei greit rasiu fotografu psl imesiu i az smile.gif
Atsakyti