QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 10:09)
jeigu rodom geruosius pvz. ir juos aptarinėjam, nesuprantu, kodėl negalima rodyti blogųjų?
tai galima, ale aptarinėjimas toks poskystis būna- pakraupstam ir tiek
Man kažkaip gaila pasidaro tokių autorių. Nuoširdžiai gaila. Tik dėl to sakau, kad negerai taip dėt.
QUOTE(wrozka @ 2011 09 07, 10:24)
Brangute, mases branduolys negali buti salia mases. Kaip tau tokia mintis is viso galejo saut galvon. Prisipirkai actionu uz 500 dolcu ir sau sekmingai plagijuoji kitu darbus
Tai pala, apie ką mes kalbam? Apie mano darbus? Lyg kalbėjom apie tai
kaip kas mato kitų autorių nuotraukas, kokias istorijas jos atvaizduoja ar sukelia jausmus. Įžvelgi čia skirtumą?
Mano darbai yra absoliuti komercija, popsas, yva, masės branduolys ir dar to branduolio branduoly tūnantis protonas su neutronu.. Visiškai tam pritariu. Biškį gaila Tavo pastangų registruotis nauju niku, kad pasakytum tai, ką mes čia visi žinom, reikėjo tą rašyti savo vardu
Bet kaip tau mintis galėjo kilt kad aš kalbu apie savo
nuotraukas ir jas vadinu kažkuo išskirtiniu- tai čia įžvegliu jau bėdą. Ir Tavo, beje.
O kad taip gerai įsimeni mano postus, net su kainom, tik dar kartą įrodo, kad matyt patraukia dėmesį mano pasisakymai. Vadinasi iš minios išsiskiriu kažkuo. Ir nediskutuoju, gal netaktu, gal puikia iškalba ar visišku nesąmonių pezėjimu, nu bet išsiskiriu