Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 09:17)
juokas juokais, bet kiek reikia turėti įžūlumo ir/arba nesusivokimo, kad siūlytum TOKIAS paslaugas už tokias kainas? Už pinigus apskritai. Nenustoju stebėtis. Ragai smile.gif

blyn, ieškau kainų pas juos, įdomu po kiek plešia biggrin.gif nerandu
išvėpus kokia- radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 07 rugsėjo 2011 - 09:23
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 23:13)
įsiterpsiu, ir parodysiu savo saulę smile.gif

bet taip ir matosi, kad rudenelis jau cia smile.gif grazu, ir siek tiek ilgesinga smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 06, 23:20)
ir as isiterpsiu su voratinkliais..smile.gif

pirmoji thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 07, 09:40)
Klausimas Akashai ir Kikei-pradejot dirbti kartu, ir jusu darbai tapo labai panasus-pvz, mergaite rugsejo 1 proga, nestuke.Ar nejauciat, kad netekot kazkokio isskirtinio-"va, cia tik mano darbas" jausmo?Autorystes jausmo?

drinks_cheers.gif as ta pati norejau paklausti, tik neisdrysau rolleyes.gif
Atsakyti
rG, rašyk, rašyk, ir forma, ir turinys thumbup.gif

Skaitau (tuo pačiu ir verčiu): ".. kiekviena fotografija gali būti meniška arba ne. Ir tai priklauso nuo to, ne kas atvaizduota, bet kaip tai atvaizduota..."
Kadangi pagal funkcijas (taip rašo) fotografija skirstoma į
-mokslinę dokumentinę
-reportažinę
-taikomąją
-meninę fotografiją (estetinė paskirtis).

Kaip dabar tame nesusipainiot... Dokumentinė irgi gali būti meniška...
Tai kai Frederica klausia kas turi meninių fotografijų ... O gal mums būtų lengviau rast menišką reportažinę ? g.gif Ir į tą meninės fotografijos liūną dar nelįst rolleyes.gif Nu vnž, įneškit dar kas nors aiškumo biggrin.gif
Atsakyti
Svajone - labai patiko saulutė 4u.gif

vorantikliai,mmmm kaip gražu 4u.gif

maggie - o man tie twiligth ar kaip ten kadrai patiko 4u.gif

atsakau į klausimą... Tai yra bendri projektai, bendras darbas ,taip kad niekas čia nėra nei nuskriaustas nei dar kažkaip prarades kažkokio autorystės jausmo 4u.gif Tai yra Lily fotostudijos darbai, dėlto ir atskiras pavadinimas yra. Yra ir ne bendrų darbų, na bet visko negalim gi sudėti į forumą,o ir taip jau visiems aš nusibodus doh.gif arba būna tyla po foto arba diiidelė banga kažkokia doh.gif Dedam savo bendrus darbus nes norim pasidalinti tai ką mes darom, pasidalinti įgyvendintomis įdėjomis, nėštukė - gi čia mūsų tarpo mergina - argi niekam nebuvo įdomu kaip ją įamžinom...
Atsakyti
oho tik nepabūk ir kiek diskusijų praleista, sergu sad.gif neveikia galva tai paskaitysiu šviesia galva, nes matau kad įdomiai čia užlialiakinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 07, 09:42)
O gal mums būtų lengviau rast menišką reportažinę ? 

kodėl manai , kad lengviau? kaip tu supranti meninė reportažinė nuotrauka? aš kaip tik galvoju, kad parinkai čia vieną iš sunkiausių variantų.. nes užfiksuoti reportažinį kadrą ir dar meniškai, manau itin sudėtinga.. na nebent mes skirtingai tą meną suprantam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 07, 09:46)

atsakau į klausimą... Tai yra bendri projektai, bendras darbas ,taip kad niekas čia nėra nei nuskriaustas nei dar kažkaip prarades kažkokio autorystės jausmo  4u.gif Tai yra Lily fotostudijos darbai, dėlto ir atskiras pavadinimas yra. Yra ir ne bendrų darbų, na bet visko negalim gi sudėti į forumą,o ir taip jau visiems aš nusibodus  doh.gif arba būna tyla po foto arba diiidelė banga kažkokia  doh.gif Dedam savo bendrus darbus nes norim pasidalinti tai ką mes darom, pasidalinti įgyvendintomis įdėjomis, nėštukė - gi čia mūsų tarpo mergina - argi niekam nebuvo įdomu kaip ją įamžinom...

Aisku, kad idomu, ir tu baik sakyt, kad atsibodus:)
Man tik tas momentas buvo idomus:)
Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 07, 10:51)
oho tik nepabūk ir kiek diskusijų praleista, sergu sad.gif neveikia galva tai paskaitysiu šviesia galva, nes matau kad įdomiai čia užlialiakinot smile.gif

sveik 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 10:51)
kodėl manai , kad lengviau? kaip tu supranti meninė reportažinė nuotrauka? aš kaip tik galvoju, kad parinkai čia vieną iš sunkiausių variantų.. nes užfiksuoti reportažinį kadrą ir dar meniškai, manau itin sudėtinga.. na nebent mes skirtingai tą meną suprantam smile.gif

tikrai kad labai sunku drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 07, 09:42)
Kaip dabar tame nesusipainiot... Dokumentinė irgi gali būti meniška...
Tai kai Frederica klausia kas turi meninių fotografijų ... O gal mums būtų lengviau rast menišką reportažinę ?  g.gif  Ir į tą meninės fotografijos liūną dar nelįst rolleyes.gif  Nu vnž, įneškit dar kas nors aiškumo biggrin.gif

Nelabai suprantu kas neaišku....
Reportažas, dokumentika yra realybė, o kūryba - ne, arba iškreipta realybė.

Jei nori nestandartinio reportažo, kuriame yra kūrybos, tada taip, pavyzdžiui, J.B. Russel.

O meninė fotografija yra tokia, kuriame yra meno. O jei menas yra kūryba, vadinasi, sukurta fotografija. Tačiau kartojuos. Kūryba kūrybai nelygi, vieni tik imituoja, kad kuria, antri mano, kad kuria, bet ištikrųjų tai tėra kūrybos parodija, treti kuria ir žino, kad stovės šalia garsiausių (šiaip svarbu ir pasitikėjimas), visokių tų kūrinių gi yra.

Vieni masinio vartojimo, kiti turintys mažą saujelę gerbėjų, dar kiti išliekantys amžių amžiams meno istorijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 rugsėjo 2011 - 09:58
QUOTE(Alabama @ 2011 09 07, 10:52)
Aisku, kad idomu, ir tu baik sakyt, kad atsibodus:)
Man tik tas momentas buvo idomus:)
Aciu:)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 07, 10:46)

atsakau į klausimą... Tai yra bendri projektai, bendras darbas ,taip kad niekas čia nėra nei nuskriaustas nei dar kažkaip prarades kažkokio autorystės jausmo  4u.gif Tai yra Lily fotostudijos darbai, dėlto ir atskiras pavadinimas yra. Yra ir ne bendrų darbų, na bet visko negalim gi sudėti į forumą,o ir taip jau visiems aš nusibodus  doh.gif arba būna tyla po foto arba diiidelė banga kažkokia  doh.gif Dedam savo bendrus darbus nes norim pasidalinti tai ką mes darom, pasidalinti įgyvendintomis įdėjomis, nėštukė - gi čia mūsų tarpo mergina - argi niekam nebuvo įdomu kaip ją įamžinom...

tai jum tada flircko reikia butinai bendro, nes dabar noriu paziuret kas pas tave, uzeinu, paziuriu, o paskui matau tas pacias ir pas Akasha smile.gif pas ja jau net nebeinu ziureti,nes itariu, kad bus tas pats smile.gif ir blogo kokio ar puslapiuko smile.gif o gal jau yra, tik neviesinat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 07, 09:54)
Nelabai suprantu kas neaišku....
Reportažas, dokumentika yra realybė, o kūryba - ne, arba iškreipta realybė.

Jei nori nestandartinio reportažo, kuriame yra kūrybos, tada taip, pavyzdžiui, J.B. Russel.

O meninė fotografija yra tokia, kuriame yra meno. O jei menas yra kūryba, vadinasi, sukurta fotografija. Tačiau kartojuos. Kūryba kūrybai nelygi, vieni tik imituoja, kad kuria, antri mano, kad kuria, bet ištikrųjų tai tėra kūrybos parodija, treti kuria ir žino, kad stovės šalia garsiausių (šiaip svarbu ir pasitikėjimas), visokių tų kūrinių gi yra.

Vieni masinio vartojimo, kiti turintys mažą saujelę gerbėjų, dar kiti išliekantys amžių amžiams meno istorijoje.

Kaip tik radau pas drauge fb-

"Okudžava žurnalistei į klausimą apie kūrybą atsakęs : "tvorčestvo u Aliony Apinoi, a u mienia tiažolaja rabota " biggrin.gif Štai tap va." biggrin.gif
Atsakyti