Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man visi faini, antras ir ketvirtas labiausiai smile.gif
Atsakyti
Skaitau Sigito Gedos aprašymą apie Šarlį Bodlerą smile.gif Negaliu nepacituoti:

"Nėra dar tai pasaulyje buvę, kad žmonės ką nors sukurtų prieš tai "gerokai nepasimankštinę". Tuo noriu pasakyti, kad ir kuriantiems, ir skaitantiems reikia labai daug žinoti. Na, tarkime ne tiek daug, kad išsigąstume... Pažinti bent 100 pasaulio knygų, išsinagrinėti bent pusšimtį gerų eilėraščių.
Visa tai leistų suvokti, kad menas gali būti kuriamas ir yra kuriamas šimtais bei tūkstančiais būdų"

(Sigitas Geda - Šarlis Bodleras "Piktybės gėlės", V., 2005, p. 261).

Beje, už "Piktybės gėles" Bodleras yra gavęs baudą, smerkė jį ir visaip kaip kritikavo smile.gif Nes ten nėra gražių paveiksliukų poezija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 rugsėjo 2011 - 23:38
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 21:13)
įsiterpsiu, ir parodysiu savo saulę smile.gif

Flikrej paziurejau-labai patiko kai kurios. Tikrai spalvos tokios siltos, ir kaip skiriasi vis tik, kai fotografuoja zmogus juosta ir skaitmena.....

QUOTE(Cheles @ 2011 09 06, 21:20)
ir as isiterpsiu su voratinkliais..smile.gif

Antra man labai

QUOTE(rG @ 2011 09 06, 21:24)
Nu va, gerai, nes kartais bijau atrodyt durnai šitaip filosofuodama tokioj nematomoj erdvėj biggrin.gif ir su jumis nuomonės sutampa gi smile.gif

Nebijok. man tavo postai, kaip jau sakiau-labai idomus bigsmile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 06, 22:00)
na ir prasideda saulelydziai
twilight1

Sita faina
Atsakyti
Klausimas Akashai ir Kikei-pradejot dirbti kartu, ir jusu darbai tapo labai panasus-pvz, mergaite rugsejo 1 proga, nestuke.Ar nejauciat, kad netekot kazkokio isskirtinio-"va, cia tik mano darbas" jausmo?Autorystes jausmo?
Atsakyti
neištvėriau neparodžius doh.gif štai yra žmonių, kurie taip suvokia savo gabumus, mano galintys parduoti savo paslaugas, jas įvertina tam tikra (ir ne bet kokia, o menine) pinigine išraiška. viena įdomesnių yra skiltis "meninės". norėčiau žinoti, kas dedasi šių fotografų galvose. ir jų klientų taip pat.

http://www.auksinegile.lt/page13.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 rugsėjo 2011 - 08:46
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 08:43)
neištvėriau neparodžius doh.gif  štai yra žmonių, kurie taip suvokia savo gabumus, mano galintys parduoti savo paslaugas, jas įvertina tam tikra (ir ne bet kokia, o menine) pinigine išraiška. viena įdomesnių yra skiltis "meninės". norėčiau žinoti, kas dedasi šių fotografų galvose. ir jų klientų taip pat.

Na va, tada as neblogai fotografuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 23:21)

ta pati apie tavo saule galiu pasakyti, liuxine!

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 06, 23:34)

as taip pat voru bijau smile.gif ir laukiau kada bus va tas rytas su ruku ir saule. aciu!

QUOTE(dosa @ 2011 09 07, 09:39)

dekui smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 09:43)

blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 06, 23:00)

princese pievuteje

žinok pirmoji labai patiko rolleyes.gif tik taaaip norėtųsi švelnesnės saulės, minkštesnio apšvietimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 07, 09:43)
neištvėriau neparodžius doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net issisaugojau, kai galvosiu, kad man labai prastai sekasi fotkinti, eisiu pasizvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
neištvėriau neparodžius doh.gif  štai yra žmonių, kurie taip suvokia savo gabumus, mano galintys parduoti savo paslaugas, jas įvertina tam tikra (ir ne bet kokia, o menine) pinigine išraiška. viena įdomesnių yra skiltis "meninės". norėčiau žinoti, kas dedasi šių fotografų galvose. ir jų klientų taip pat.

wow koks talantas swoon.gif iš kur tokių perliukų radai biggrin.gif nu bet talantas mokėt išplėšt pinigus, parduodant šūdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 09 07, 09:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net issisaugojau, kai galvosiu, kad man labai prastai sekasi fotkinti, eisiu pasizvalgyt biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 07, 09:15)
wow koks talantas  swoon.gif iš kur tokių perliukų radai  biggrin.gif  nu bet talantas mokėt išplėšt pinigus, parduodant šūdą  biggrin.gif

juokas juokais, bet kiek reikia turėti įžūlumo ir/arba nesusivokimo, kad siūlytum TOKIAS paslaugas už tokias kainas? Už pinigus apskritai. Nenustoju stebėtis. Ragai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 rugsėjo 2011 - 09:17
neištvėriau neparodžius doh.gif 

Man labai neskanu kai mes šitaip darom.. t.y. įmetam kieno nors linką ir tada visos kraupinamės.

Manau, kad grožio, meno supratimas ar supratimo lygis yra tam tikra išraiška mūsų išsilavinimo, aplinkos kurioje gyvename, gyvenimo būdo, prigimties gal net.. Čia tas pats kaip merginos tuokiasi- vienos renkasi kuklias puikaus audinio suknutes, o kitos- su plastmasinėm karūnom ir kičiniais tortais. Yra kam gražu vaikai apdėlioti apelsinais ar plunksnelėm ir tai vadinama menu, yra kam gražu foto su dieduku išdaužytais akiniais (beje, kažkada norėsiu prie jo dar sugrįžt)..
O dėl tokių fotografų klientų, na, mes čia visko prisižiūrėję, išpaikinti kokybės, o tikrai tikiu, yra žmonių, kurie net aparato neturi, ir bet kokios nuotraukos jiems gali būt visai meninės. Ypač, jei fotografas moka save pardavinėt. Tačiau kainos, prieštarauja mano tokiai minčiai.. Nes jei žmonės aparato neturi, tai samdyt fotografą už 3000 vestuvėms, manau būtų irgi nepigu.. Na, nežinau smile.gif Man iš dalies patinka tokie žmonės. Kalė kainą kad jaustųsi gerai, daro taip kaip jiems gražu ir neieško šiknoj sliekų. O mes va čia knisamės, inkščiam, kad nemokam fotografuot, nesigauna blikai gražūs, kompozicija prasta... doh.gif
Say- pasidžiauk už žmonės, neieškok blogio biggrin.gif

*pasitaisau: gal ne išpaikinti kokybės, bet šiek tiek prie jos prisilietę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 07 rugsėjo 2011 - 09:20