Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 22:47)
vienas iš jų mokslai kur dabar mokiniesi ir kitas fotografija?

biggrin.gif

Bet iš esmės man forma nesvarbi. Į šituos dalykus pradėjau labiau gilintis ir jų mokytis atsitiktinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugsėjo 2011 - 22:51
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 23:44)
na tai dėl galiuko nereik rankos kirsti  lotuliukas.gif taigi nuklonuoti galima  4u.gif einu žiūrėti flickr

Žinau, kad galima. Bet ir taip jau alkūnę buvau nukirtusi. Et, žiopla, nesužiūrėjau gerai. smile.gif Skubėjom, kol saulė neužlindo už krūmo.
Bet kai pagalvoji, buvo galima ilgiau kankinti modelį. Mat, teko papirkti keksiukais, imbieriniais sausainiais ir masažu, kad nusirengtų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:47)
biggrin.gif

Bet iš esmės man forma nesvarbi.

tai taip ar ne? lotuliukas.gif aš geriu alų- tai suprantu tiesiai šviesia atsakymą tik tais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, kad įsiveržiu į temą. blush2.gif Jūsų diskusijas labai įdomu skaityti. biggrin.gif

Pasiskolinau keliom dienom juostinį foto aparatą, šeimininkai dar atrado užsilikusią nespalvotą juostą. smile.gif Gal galėtų kas nors pasidalinti, kur Lietuvoje būtų galima ją išryškinti? Kaip suprantu, procentras ryškina, bet Vilniuj, o Kaune turbūt be šansų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 22:51)
tai taip ar ne? 

Panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 09 02, 17:42)

Mergikės keliu savo darbelius retai, bet labai lauksiu komentarų, nes flickre jaučių komentarų stoką. verysad.gif Vis nesuprantu, kur kokias klaidas darau...

kas pirmojoj? vanduo?
antroji patiko 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 02, 18:23)

man antroji kiek tamsoka, o pirmoje kas ten pas ja su veidu ? kazkoks man jis purvinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 21:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti  biggrin.gif Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas"  mirksiukas.gif 

Ir dar keletas cia. Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko?  ax.gif

Jurzole, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 02, 22:52)
Jurzole, saunuole 4u.gif

prisidedu 4u.gif smile.gif Laukiu daugiau ieškojimų smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif abstinentė, bet prisijungiu prie išgertuvių.Sūnui pirmas dantukas iškrito.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 21:52)
kas pirmojoj? vanduo?
antroji patiko 4u.gif

Jūros bangų purslai mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 09 02, 21:54)
drinks_cheers.gif  abstinentė, bet prisijungiu prie išgertuvių.Sūnui pirmas dantukas iškrito.

Aš su tavim biggrin.gif Sveikinam su pirmuoju iškritusiu dantuku 4u.gif Laukiam įdomių nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 02, 23:54)
drinks_cheers.gif  abstinentė, bet prisijungiu prie išgertuvių.Sūnui pirmas dantukas iškrito.

tai fejos laukia biggrin.gif? sveikinimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 02 rugsėjo 2011 - 23:00
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:52)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 02, 23:54)

drinks_cheers.gif
Atsakyti