Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG, skaityčiau Tave ir skaityčiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:14)
O maigat, kaip gražu.  Man labai reikia tokios saulės vienam reikalui. Et, keletą savaičių "važiuoju" ir vis nenuvažiuoju.

Negi čia juosta tokius dalykus daro. Ar fotografas? biggrin.gif nemoku pasakyt, toks, kaip tapybiškai nufotografuotas darbelis.

juosta yra genijus biggrin.gif juosta tikrai daro stebuklus kas liečia kadro minkštumą, šiltumą, spalvas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 09 06, 22:18)

aš irgi žinok tą patį norėjau pasakyt biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as isiterpsiu su voratinkliais..smile.gif

user posted image

user posted image

ir dar keli

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 09 06, 22:20)
ir as isiterpsiu su voratinkliais..smile.gif

ir dar keli

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 06, 22:18)

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 22:19)
aš irgi žinok tą patį norėjau pasakyt  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Nu va, gerai, nes kartais bijau atrodyt durnai šitaip filosofuodama tokioj nematomoj erdvėj biggrin.gif ir su jumis nuomonės sutampa gi smile.gif

juosta yra genijus  biggrin.gif  juosta tikrai daro stebuklus kas liečia kadro minkštumą, šiltumą, spalvas smile.gif

Labai noriu pabandyti. Bet dar negaliu verysad.gif Noriu skaitmeną išmokti, mokslus baigti. Teks pakentėti. Po metų jau įtariu galėsiu pabandyti. Davė Ievukis kelis kadrus padaryti, uh biggrin.gif Gavosi šiai pkadrai be ryšio, net nerodžiau niekam, man rods ir ištryniau, bet visvien smagu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:24)

Labai noriu pabandyti. Bet dar negaliu  verysad.gif  Noriu skaitmeną išmokti, mokslus baigti. Teks pakentėti.  Po metų jau įtariu galėsiu pabandyti. Davė Ievukis kelis kadrus padaryti, uh biggrin.gif Gavosi šiai pkadrai be ryšio, net nerodžiau niekam, man rods ir ištryniau, bet visvien smagu buvo biggrin.gif

ot kokia doh.gif reikėjo gi pasirodyt , nu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 22:26)
ot kokia  doh.gif  reikėjo gi pasirodyt , nu  cool.gif
O koks tikslas? biggrin.gif

Fotkinau Laukinę, Ievukį, dar lyg Ievukį su Vilte ir Maggy, pastaroji normaliausia buvo, bet visvien be ryšio, aš reportažinių nejaučiu dar. Bet šiiap labai labai ačiū Ievukiui, prisiliečiau prie to švento daikto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:28)
O koks tikslas? biggrin.gif

Fotkinau Laukinę, Ievukį, dar lyg Ievukį su Vilte ir Maggy, pastaroji normaliausia buvo, bet visvien be ryšio, aš reportažinių nejaučiu dar. Bet šiiap labai labai ačiū Ievukiui, prisiliečiau prie to švento daikto  blush2.gif

nu, kad numalšintum pvz mano bobišką cekavumą biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, taigi...
Gal ir gerai, gal ne, kad sugedo mano delninukas ir dabar is tos plytos kur nesioju negaliu pasijungt prie SM. Nes buciau daug prisidejes prie diskusijos(skaityti galiu, o pasisakyti ne. Jauciat kokia kankyne? Norejau per pietus varyt namo biggrin.gif bet susilaikiau). Sventai sau zadejau, kad vakare prisedes viska surasysiu, bet... Tiesa pasakius jau tingiu, nes jauciu visai i lankas buciau nugrybaves(prisiminiau ka rase Dainelyte apie moteru ir vyru fotografavima, skirtingus matymus ir apie moteru nora kenteti fotografijoje ir kitur). Siaip ne kiek tingiu, kiek gaila, nes zinau, kad vistiek nepasivysiu...

rG, parasei viska is naujo? Nu bet tikrai, laiko negaila? blink.gif
Atsakyti
Cheles. Tu žinai, aš paniškai bijau vorų ir voratinklių. Dėl to gyvenime daug situacijų man tampa tiesiog kančia ir diskomfortas, nes tikrai bijau labai. Todėl viratinklių foto man nelabai prie širdies. Bet dvi, kur flikre "pamėgau" išties nuostabios. Ten net nesimato kad ten voratinklis, ane? Tarsi maži kristaliukai. Labai gražu.
Ir SM saulė. Labai taikiai nuskambėjo tas postas. Taip jaukiai. Mes čia zirziam apie meną, mianą ar kafką.. o Tu čia ateini su savo saule. Gražu. Ir taiku labai.

Pačiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 09 06, 22:32)
Nu bet tikrai, laiko negaila? blink.gif

Aš labai aistringas žmogus biggrin.gif Jei jaučiu aistrą, man niekas aplink neegzistuoja hihihi.gif

Sm,
apseisi biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 rugsėjo 2011 - 22:37
niekaip neiseina prisest ir sutvarkyt fs blink.gif

kazhkaip isijauciau i vampyrus siandien, jauciu draugei nepatiks.. bet nieko negaliu su savim padaryti (realiai tvarkant fs man sunkiausia apsisprest del spalvinio varianto, nes man daug kas patinka.)

cia keli pradziai shviesus biggrin.gif

princese pievuteje
user posted image

portretas
user posted image

apkapota antras dublis
user posted image

na ir prasideda saulelydziai

twilight1
user posted image

twilight2
user posted image

toks ikvepimas atsirado, bet as vos gyva, pavargau ziauriai darbe ir apskritai.

siek tiek daugiau flickr, bet ne itin, realiai tik kitokie spalviniai variantai. pakomentuokit jei yra ka pasakyt biggrin.gif
Atsakyti