QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:14)
O maigat, kaip gražu. Man labai reikia tokios saulės vienam reikalui. Et, keletą savaičių "važiuoju" ir vis nenuvažiuoju.
Negi čia juosta tokius dalykus daro. Ar fotografas? nemoku pasakyt, toks, kaip tapybiškai nufotografuotas darbelis.
Negi čia juosta tokius dalykus daro. Ar fotografas? nemoku pasakyt, toks, kaip tapybiškai nufotografuotas darbelis.
juosta yra genijus juosta tikrai daro stebuklus kas liečia kadro minkštumą, šiltumą, spalvas
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 09 06, 22:18)
rG, skaityčiau Tave ir skaityčiau..
aš irgi žinok tą patį norėjau pasakyt
QUOTE(sayonara @ 2011 09 06, 22:18)
rG, skaityčiau Tave ir skaityčiau..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 22:19)
aš irgi žinok tą patį norėjau pasakyt
Nu va, gerai, nes kartais bijau atrodyt durnai šitaip filosofuodama tokioj nematomoj erdvėj ir su jumis nuomonės sutampa gi
juosta yra genijus juosta tikrai daro stebuklus kas liečia kadro minkštumą, šiltumą, spalvas
Labai noriu pabandyti. Bet dar negaliu Noriu skaitmeną išmokti, mokslus baigti. Teks pakentėti. Po metų jau įtariu galėsiu pabandyti. Davė Ievukis kelis kadrus padaryti, uh Gavosi šiai pkadrai be ryšio, net nerodžiau niekam, man rods ir ištryniau, bet visvien smagu buvo
QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:24)
Labai noriu pabandyti. Bet dar negaliu Noriu skaitmeną išmokti, mokslus baigti. Teks pakentėti. Po metų jau įtariu galėsiu pabandyti. Davė Ievukis kelis kadrus padaryti, uh Gavosi šiai pkadrai be ryšio, net nerodžiau niekam, man rods ir ištryniau, bet visvien smagu buvo
ot kokia reikėjo gi pasirodyt , nu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 06, 22:26)
ot kokia reikėjo gi pasirodyt , nu
O koks tikslas? Fotkinau Laukinę, Ievukį, dar lyg Ievukį su Vilte ir Maggy, pastaroji normaliausia buvo, bet visvien be ryšio, aš reportažinių nejaučiu dar. Bet šiiap labai labai ačiū Ievukiui, prisiliečiau prie to švento daikto
QUOTE(rG @ 2011 09 06, 22:28)
O koks tikslas?
Fotkinau Laukinę, Ievukį, dar lyg Ievukį su Vilte ir Maggy, pastaroji normaliausia buvo, bet visvien be ryšio, aš reportažinių nejaučiu dar. Bet šiiap labai labai ačiū Ievukiui, prisiliečiau prie to švento daikto
Fotkinau Laukinę, Ievukį, dar lyg Ievukį su Vilte ir Maggy, pastaroji normaliausia buvo, bet visvien be ryšio, aš reportažinių nejaučiu dar. Bet šiiap labai labai ačiū Ievukiui, prisiliečiau prie to švento daikto
nu, kad numalšintum pvz mano bobišką cekavumą
Taigi, taigi...
Gal ir gerai, gal ne, kad sugedo mano delninukas ir dabar is tos plytos kur nesioju negaliu pasijungt prie SM. Nes buciau daug prisidejes prie diskusijos(skaityti galiu, o pasisakyti ne. Jauciat kokia kankyne? Norejau per pietus varyt namo bet susilaikiau). Sventai sau zadejau, kad vakare prisedes viska surasysiu, bet... Tiesa pasakius jau tingiu, nes jauciu visai i lankas buciau nugrybaves(prisiminiau ka rase Dainelyte apie moteru ir vyru fotografavima, skirtingus matymus ir apie moteru nora kenteti fotografijoje ir kitur). Siaip ne kiek tingiu, kiek gaila, nes zinau, kad vistiek nepasivysiu...
rG, parasei viska is naujo? Nu bet tikrai, laiko negaila?
Gal ir gerai, gal ne, kad sugedo mano delninukas ir dabar is tos plytos kur nesioju negaliu pasijungt prie SM. Nes buciau daug prisidejes prie diskusijos(skaityti galiu, o pasisakyti ne. Jauciat kokia kankyne? Norejau per pietus varyt namo bet susilaikiau). Sventai sau zadejau, kad vakare prisedes viska surasysiu, bet... Tiesa pasakius jau tingiu, nes jauciu visai i lankas buciau nugrybaves(prisiminiau ka rase Dainelyte apie moteru ir vyru fotografavima, skirtingus matymus ir apie moteru nora kenteti fotografijoje ir kitur). Siaip ne kiek tingiu, kiek gaila, nes zinau, kad vistiek nepasivysiu...
rG, parasei viska is naujo? Nu bet tikrai, laiko negaila?
Cheles. Tu žinai, aš paniškai bijau vorų ir voratinklių. Dėl to gyvenime daug situacijų man tampa tiesiog kančia ir diskomfortas, nes tikrai bijau labai. Todėl viratinklių foto man nelabai prie širdies. Bet dvi, kur flikre "pamėgau" išties nuostabios. Ten net nesimato kad ten voratinklis, ane? Tarsi maži kristaliukai. Labai gražu.
Ir SM saulė. Labai taikiai nuskambėjo tas postas. Taip jaukiai. Mes čia zirziam apie meną, mianą ar kafką.. o Tu čia ateini su savo saule. Gražu. Ir taiku labai.
Pačiu laiku.
Ir SM saulė. Labai taikiai nuskambėjo tas postas. Taip jaukiai. Mes čia zirziam apie meną, mianą ar kafką.. o Tu čia ateini su savo saule. Gražu. Ir taiku labai.
Pačiu laiku.
QUOTE(levap85 @ 2011 09 06, 22:32)
Nu bet tikrai, laiko negaila?
Aš labai aistringas žmogus Jei jaučiu aistrą, man niekas aplink neegzistuoja
Sm, apseisi
niekaip neiseina prisest ir sutvarkyt fs
kazhkaip isijauciau i vampyrus siandien, jauciu draugei nepatiks.. bet nieko negaliu su savim padaryti (realiai tvarkant fs man sunkiausia apsisprest del spalvinio varianto, nes man daug kas patinka.)
cia keli pradziai shviesus
princese pievuteje
portretas
apkapota antras dublis
na ir prasideda saulelydziai
twilight1
twilight2
toks ikvepimas atsirado, bet as vos gyva, pavargau ziauriai darbe ir apskritai.
siek tiek daugiau flickr, bet ne itin, realiai tik kitokie spalviniai variantai. pakomentuokit jei yra ka pasakyt
kazhkaip isijauciau i vampyrus siandien, jauciu draugei nepatiks.. bet nieko negaliu su savim padaryti (realiai tvarkant fs man sunkiausia apsisprest del spalvinio varianto, nes man daug kas patinka.)
cia keli pradziai shviesus
princese pievuteje
portretas
apkapota antras dublis
na ir prasideda saulelydziai
twilight1
twilight2
toks ikvepimas atsirado, bet as vos gyva, pavargau ziauriai darbe ir apskritai.
siek tiek daugiau flickr, bet ne itin, realiai tik kitokie spalviniai variantai. pakomentuokit jei yra ka pasakyt