Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Istrigo tik laukines foto . Visos kitos- NUOBODU. smile.gif

Kadangi as nepasizymiu iskalbingumu, tad pasakysiu paprastai- reportazines foto man neidomios. Neidomios buvo seneliu foto, tokios pat neidomios ir tos moters foto. Patiems faktams as nesu abejinga. Priesingai- esu vergsne. Taciau tokio pobudzio foto labai retai kada pasiekia mano sirdi.
Atsakyti
Dėkui pasisakusiems dėl maniškių foto. Dauguma buvo už spalvotą, tik jokubaite parašė, kad šaltoka, o aš kaip tik bijojau, kad ta žalia horizonte per daug sodri ir šilta. Kažkaip paskutiniu metu man vėl blogai su spalvom sekasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 06, 12:06)
Na as saves irgi nelaikau kvaila biggrin.gif (kitu, cia mirkstanciu, irgi ne, jei ko tongue.gif), o kad kvailas uzsiemimas, tai irgi nesutikciau... mirksti cia, vadinasi, reikia tau to (arba atrodo, kad reikia, o tai beveik tas pats) - kvailumas cia ne i tema. Nebereikes - nebemirksi, tiksliau, eisi mirkti kazkur kitur mirksiukas.gif

Vat as siuo metu mirkstu cia, nes dirbti siryt tingiu, po vakarykstes ilgos dienos leidziu sau atsipusti - gal ir kvaila, bet uztai kooookia terapija...  cool.gif

Aš čia šiaip, beveik juokais. Kaip gyventi aš papasakot moku. Daug ką nuvertinu, bet negaliu atsilaikyti. Man kompo galėtų nebūti, jei aš nedirbčiau su juo. Geriau jaučiuosi atsiskyrusi. O tas nuolatinis per pertraukėles minčių užėmimas, mano nuomone, ne tai, kad kvailas, bet ir žalingas, ne tai, kad žmogui, bet apskritai žmonėms.

Sveikesnė terapija būtų pagrybauti. Nors gal taip ir neatrodo. Aš tai nebijau pasakyt, kad esu silpnavalė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 06, 13:06)
Vat as siuo metu mirkstu cia, nes dirbti siryt tingiu, po vakarykstes ilgos dienos leidziu sau atsipusti - gal ir kvaila, bet uztai kooookia terapija...  cool.gif

Aš drįsčiau teigti, kad priklausomybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 06, 12:07)
Istrigo tik laukines foto . Visos kitos- NUOBODU.  smile.gif

Kaip pas mus sako - kort maar krachtig (trumpai, bet stipriai) biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 06, 12:14)
Aš čia šiaip, beveik juokais. Kaip gyventi aš papasakot moku. Daug ką nuvertinu, bet negaliu atsilaikyti. Man kompo galėtų nebūti, jei aš nedirbčiau su juo. Geriau jaučiuosi atsiskyrusi.  O tas nuolatinis per pertraukėles minčių užėmimas, mano nuomone, ne tai, kad kvailas, bet ir žalingas, ne tai, kad žmogui, bet apskritai žmonėms.

Sveikesnė terapija būtų pagrybauti. Nors gal taip ir neatrodo. Aš tai nebijau pasakyt, kad esu silpnavalė smile.gif

Tai ne, zinok, nesupratau, kad beveik juokais... blink.gif smile.gif

Del zalos ir priklausomybes (cia Zydraakei) tingiu gincytis, nes tada jau ne terapija, o mazochizmas gaunasi... mirksiukas.gif Jei trumpai - sveika viskas, kas su saiku, va cia protas ir pravercia kartais biggrin.gif

Tiek to, ikalbejot, einu galva pravedinti nuo minciu, o tada - prie darbo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 06, 11:07)
O tai blogai, kad asocijuojasi?  unsure.gif Man irgi primine pirmaji ND, is dalies butent todel ir nufotografavau taip - pusiau rimtai atidaviau duokle fokusavimo pradmenims  biggrin.gif  Nors siaip jau ideja buvo (ech, ir vel aiskinu, ka nuotrauka turejo pasakyti, bet matyt nepasake doh.gif), kad tos trys skirtingai nudegusios zvakes simbolizuotu laiko tekme...

skirtingai nudegusios žvakės - viskas aišku dėl to mirksiukas.gif tik išrikiuotos kareiviškai... nors parašius jau pagalvojau, jei tema apie laikrodžius, taip ir tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 06, 11:07)
Istrigo tik laukines foto . Visos kitos- NUOBODU.  smile.gif

Idomu kur cia problema,ar keliamose i tema nuotraukose,ar tavyje? g.gif
Atsakyti
Relaxui dedu. Tvarkau atostogų foto, nors per daug nėr ko tvarkyt - dažniausiai fotografavau įjungus "žalią". Tiesiog atostogavau wub.gif user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Cia mano bandymai su dukryte
Anika - pamaiva smile.gif (Zinau pora klaidu - fonas netinkamas ir saule sviecia..., bet vis tiek man tas koliazas patinka smile.gif

user posted image

O sitas dar labiau patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 06, 15:24)
Cia mano bandymai su dukryte

kokia dukryte grazi wub.gif
pirmame koliaze per daug nuotrauku sukrauta, manau uztektu dvieju.

jokubaite, pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
[quote=neiste,2011 09 06, 14:52]
kokia dukryte grazi wub.gif
pirmame koliaze per daug nuotrauku sukrauta, manau uztektu dvieju.

Aciu smile.gif
Gal ir per daug, norejau parodyti kaip ji maivesi pries fotika wink.gif

Vakar darzelyje fotografavau viena svente, bet buvo labai sunku del apsvietimo - langai is visu pusiu, per langus saule sviecia... Daugiausia naudojau Auto, nes dar neturiu praktikos su rankiniais rezimais, tai tik siek tiek paeksperimentavau. Gal kas gali patarti kokius parametrus tokiom salygom naudoti? smile.gif
Atsakyti
Aš tai jaučiu pirklausomybę, vis taip ir norisi užsukti, pažiūrėti, ar kas ką įkėlė, ar ką parašė, nes jei dieną nenueini ir nepskaitinėji, tai paskui jau sunku pavyti lotuliukas.gif

paluri -> Juk darei namų dfarbus, ar ne? [iš pirmo pusl] Jei darei, tai turėtum tikrai žinoti, klokius parametrus parinkti, kaip juos kaitalioti, norint gauti tą patį rezultatą, bet skirtingai [pavyzdžiui, didinti F, mažinti išlaikymą ir pan. Eksperimentuok ir pamatysi smile.gif

Mergaitė labai grtaži, koliažas nepatiko, per daug visko man, jei žiūrėti po vieną nuotrauką, per daug apkapota, vienur alkūnė, kitur petis ir t.t. Labiau patiko 2 koliažas, ten nėra tokios makalynės smile.gif Mergiatė tai itkrai labai graži, tik fotografuok ir fotografuok smile.gif Tokių ryškių bruožų.

jokubaite -> Fainos tavo atostogos buvo, gražios vietos bigsmile.gif Bet kaip nuotraukos, tai nelabai sudomino. Na gal pirma [bet gaila, kad pirmam plane skėtis nukirptas]. Savaime suprantama, tai tik mano nekukli nuomonė biggrin.gif
Atsakyti