QUOTE(levap85 @ 2011 09 05, 23:41)
Juos traukia blogos naujienos(kai neliecia ju paciu), nelaimes, baisybes... Paziurekit zinias! As tai jau ju neziuriu.
P.S.S. O geriu ne del pergales. Krepsinio neziurejau. Sportu nesidomiu. Tiesiog siaip... Myliu gyvenima ir manau, kad reikia save lepinti
visishkai pritariu
as irgi neziuriu..
hehe, koks detalus post'as
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:52)
užsižiūrėjau į žvakes, čiut neužmigau
bet po to , pamačiau, kad laikrodis kaip mano, tai išsibūdinau
šiaip patiko koliažas, man jis toks raminantis
dar vieną parodysiu, gal netyčia nuotaiką kam pakelsiu, mano AutoKojos
jio, koliazhas is tiesu raminantis, toks jaukus, man patiko desine foto.
AutoKojos
pralinxminai is pacio ryto ;]]]
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 23:58)
Akashos serija man tuo ir istrigo, kad skaudus isgyvenimas joje pateiktas sviesiai - ir nekyla noras nieko gailetis.
geras pastebejimas. manes irgi nesugraudino, nes pateikta su a la humoru, kazhkaip shvelniai. na, prisipazinsiu, ta foto, viena is pirmuju, kur kirpeja viena stovejo, kazhkaip priverte stabtelt ilgiau ir ziureti bei galvoti.
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 06, 00:07)
Gal kvailas klausimas, bet - koks cia tos ryskiai baltos kedes vaidmuo?
nekvailas. joks vaidmuo. (nors RG teisi, sedejimui siaip). bet kadangi mano dukra BEGA nuo fotiko, yra is tos serijos dar 9 kadrai, visi nekokie, nes ji susiraukusi arba visokias keistas minas daranti, arba paprasciausiai uzsidengus rankytem veida, tad isivaizduok, kaip sunku laxtyt paskui, manual sufokusuot ir nepamirsht apie ishlaikyma, kuris keiciasi paeinant kelis metrus, nes tai saule, tai apsiniauke. not that easy
pasiteisinau. bet su ja is tikruju sunku. Kikei va kazhkaip pavyko ikalbet ja papozuot, ir tai kur ideti jos kadrai ir mas dviese, ji nenaturaliai sypsosi, ishspaudus tokia jau nepatenkinta sypsena kad ojej
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 06, 00:17)
Gal Maggie galvos man nenuraus
neeee. nu as gi ne ragana =]
QUOTE(levap85 @ 2011 09 06, 00:21)
Turetum sazines, istraukei mane is lovos atgal prie kompo ir istrinei zinute????
nu kas darosi su tais trynimais? rg, tau laiko ne gaila?!!
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 06, 00:28)
Kaip jums? O gal vis dėlto j/b?
as uz spalvas. jb neshvarus, veidas murzinas.
QUOTE(airv @ 2011 09 06, 02:20)
Nemažai juostinių kadrų matau, tai keliu ir aš vieną (kad nepamirštumėt
) - double expo.
as jau rashiau fb, kad man patiko, tik tokia baisoka, ypac desinej mergaite, ta prasme viskas su ja gerai, bet man bishki kaip is siaubo filmo, nors velgi, tas ir vezha. gal del to, kad shvelniai pateikta, be kontrasto, kitaip negu pvz Svajones, kur viskas ryshku ir kontrastinga. keista, nes as kontrasto fane.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 06, 08:08)
Ji, neabejoju, pati emocingai išgyveno fiksuodama šiuos momentus
Taip kad peace, love and balalaika
prisiminkime Laukines emocijas po gimdymo fs. manau net rashyti daugiau nieko nebreikia. vieni plepa daugiau, kiti mazhiau. ir tiek.
okej ;] ;]