Kartais noras ivaldyti technine puse(tikriausiai ne kartais, o net daznai) uzgozia kuryba ir tai yra negerai....Bet technines puses ismanymas, kaip jau kazkas ir minejo padeda greiciau ir paprasciau igyvendint idejas... Reik viska bandyt suderint
Geriam
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:03)
Snobės Jūs Tai ir darykit superduper, tada mes plosim ir sieksim Jūsų
P.S. aš čia nepiktybiškai, bet suprantu abi puses
P.S. aš čia nepiktybiškai, bet suprantu abi puses
Ir pradėsiu.
Žaidimui. Tarkuokit. Turiu dar porą variantų, bet man šis labiausiai.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:26)
Kaip grojama is klausos, nezinodami ne vienos natos?
Kalbi kaip mano kursiokė, kuri man pasakoja apie talentus be darbo be pavardžių. O aš galiu papasakot apie talentus, kurie daug dirbo su pavardėm. Daug kas natų nepažįsta, aš irgi jų nepažįstu
Čia joks ne talentas, o klausa. O jei išgirsti niekad negirdėtą melodiją ir ją groji, tai vadinama įvaldyta technika, o ne talentu kurti.
QUOTE(Akasha @ 2011 09 02, 23:32)
Kartais noras ivaldyti technine puse(tikriausiai ne kartais, o net daznai) uzgozia kuryba ir tai yra negerai....Bet technines puses ismanymas, kaip jau kazkas ir minejo padeda greiciau ir paprasciau igyvendint idejas... Reik viska bandyt suderint
Geriam
Geriam
geriam
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 23:33)
Ir pradėsiu.
nu ir šaunuolė
laikrodis- įdomiai pateikta,ale vat man kadravimas nelabai rankos daugiau bučiau palikus o mes šitas foto kritikuoja, ar tik užskaitom arbe ne?
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:28)
Tu ir foto natu nemoki, bet juk netrukdo?
Ė, ginčijuos. Ar ji nemoka suderinti spalvų, kompozicijos? Nežino kas yra šviesa? Nežino kaip atrodo geras techniškas kadras? Viską ji žino, nė sakyt nereikia. O va kai norės nufotografuoti vakare einančią merginą tarp žmonių jau domėsis, ką reiktų daryti, kad ta mergina būtų neišplaukusi. Na, čia pavyzdys
Baigiu siskusijas, kam reikėjo, tas suprato
na merginos, dienom tai prišnekat,o dabar tylit davai parodykit dar ką nors ,a?
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:36)
Ė, ginčijuos. Ar ji nemoka suderinti spalvų, kompozicijos? Nežino kas yra šviesa? Nežino kaip atrodo geras techniškas kadras? Viską ji žino, nė sakyt nereikia.
O va kai norės nufotografuoti vakare einančią merginą tarp žmonių jau domėsis, ką reiktų daryti, kad ta mergina būtų neišplaukusi. Na, čia pavyzdys
O va kai norės nufotografuoti vakare einančią merginą tarp žmonių jau domėsis, ką reiktų daryti, kad ta mergina būtų neišplaukusi. Na, čia pavyzdys
Bet ar daro ta po mokslu kazkokiu, knygu, ar is pajautimo?
Ai, as gi tik siaip, tu gi mane zinai.
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 23:35)
nu ir šaunuolė
laikrodis- įdomiai pateikta,ale vat man kadravimas nelabai rankos daugiau bučiau palikus o mes šitas foto kritikuoja, ar tik užskaitom arbe ne?
Buvo daugiau tos rankos, šiek tiek. Bet buvo išsikišęs termometro galiukas. Ten tas laikrodis, ne tik laiką skaičiuoja. Flickr yra kiti du variantai.
Ai, ir dėl manęs galit kritikuoti. Man tai tik padės.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 01, 11:07)
noretusi daugiau ziedo
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 12:09)
Labas nebespeju su jumis Zadejau vakar ikelt, bet ikeliu siandien pirmosios fotosesijos nuotraukas
spalvos labai ir fotosesija tikrai vykusi
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 20:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.
nu laba diena man tikrai patiko, nors ir su keleta trukumu. o trecios man nerodo
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:23)
po teisybei man spalvos nepatinka
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 11:45)
Įdomi nuomonė. Darbeliai nepardavimui, sau, tiesiog mėgstu nufotografuoti, ka padarau, ieškau gražių sprendimų darbelius pateikti. Tai kaip?
o man patiko kazkas sena kazkas naujo, man dera
QUOTE(neiste @ 2011 09 02, 12:03)
aciukas
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 12:29)
Kažkaip neužmačiau iš karto foto. Mano nuomone, gražiau būtų kokia trobelė, o ne šiuolaikiškas namas. Pati vaivorykštė man gerai, tiesiog galvoju, kad prie miško norėtųsi dar kokios lūšnelės Jaučiu labai painiai viską surašiau Turiu aš vieną vaivorykštę nuo Kuršių marių, nedrįstu čia dėti, na ji tokia mėgėjiška. Kai jau grįžau ir pamačiau foto, supratau, kad vaivorykštės grožį atskleisti neužtenka tik ją nufotografuoti, reikia gražią šviesą pagauti ar kad aplinka būtų graži, tai va tavojoj foto dangus man patinka, vaivorykštė, bet apačioj norėtųsi lūšnelės kokios prie miško.
kaip smagu sulaukti komentaru viskas vyko labai greitai, susedom i automobili lyjant, staiga tik sast akis i pro langa, greit namo fotiko, ir greit atgal uz vairo
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 12:53)
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus bei make-up ir savo sesę Kažkaip tikėjausi daugiau, bet kad tas fokusas ryškiai nušokęs būtent tose foto, kur man patinka. Shame on me.... Galvojau išpešiu kažką daugiau iš šios planuotos fotosesijos, bet saulė itin greitai nusileido, pusės nespėjom, ką planavom.
grazus modeliukas ir fotosesija puiki. man ten kiek medis nulinkes maiso ir dar siek tiek, bet menkniekis
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:41)
Bet ar daro ta po mokslu kazkokiu, knygu, ar is pajautimo?
Aš kalbu ne apie tą lygį. Aš irgi dainuoju be natų, net ir pagroju be natų. Bet nesivadinu didžia muzikos menininke (aš nesu netalentinga).
Visą gyvenimą viską darau iš pajautimo, nes tingiu mokytis. Išskyrus du dalykus. Į juos ir dedu viltis išreikšti save.
QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 23:42)
Buvo daugiau tos rankos, šiek tiek. Bet buvo išsikišęs termometro galiukas. Ten tas laikrodis, ne tik laiką skaičiuoja. Flickr yra kiti du variantai.
na tai dėl galiuko nereik rankos kirsti taigi nuklonuoti galima einu žiūrėti flickr
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 23:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas"
Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko?
Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko?
man patiko - čia gėlės foto kaip žmones fotkina iš profilio iš priekio ir iš kito šono pirmos patiko fonas,antros -susukimas, o va trečioas neįprastas kampas
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:43)
Aš kalbu ne apie tą lygį. Aš irgi dainuoju be natų, net ir pagroju be natų. Bet nesivadinu muzikos menininke.
Visą gyvenimą viską darau iš pajautimo, nes tingiu mokytis. Išskyrus du dalykus. Į juos ir dedu viltis išreikšti save.
vienas iš jų mokslai kur dabar mokiniesi ir kitas fotografija?