Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kartais noras ivaldyti technine puse(tikriausiai ne kartais, o net daznai) uzgozia kuryba ir tai yra negerai....Bet technines puses ismanymas, kaip jau kazkas ir minejo padeda greiciau ir paprasciau igyvendint idejas... Reik viska bandyt suderint wink.gif

Geriam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:03)
Snobės Jūs biggrin.gif Tai ir darykit superduper, tada mes plosim ir sieksim Jūsų  tongue.gif

P.S. aš čia nepiktybiškai, bet suprantu abi puses smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ir pradėsiu. bebe.gif biggrin.gif

Žaidimui. Tarkuokit. Turiu dar porą variantų, bet man šis labiausiai. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 rugsėjo 2011 - 22:35
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:26)
Kaip grojama is klausos, nezinodami ne vienos natos?
Kalbi kaip mano kursiokė, kuri man pasakoja apie talentus be darbo be pavardžių. O aš galiu papasakot apie talentus, kurie daug dirbo su pavardėm.

Daug kas natų nepažįsta, aš irgi jų nepažįstu biggrin.gif

Čia joks ne talentas, o klausa. O jei išgirsti niekad negirdėtą melodiją ir ją groji, tai vadinama įvaldyta technika, o ne talentu kurti.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 02, 23:32)
Kartais noras ivaldyti technine puse(tikriausiai ne kartais, o net daznai) uzgozia kuryba ir tai yra negerai....Bet technines puses ismanymas, kaip jau kazkas ir minejo padeda greiciau ir paprasciau igyvendint idejas... Reik viska bandyt suderint wink.gif

Geriam  drinks_cheers.gif

geriam drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 23:33)
biggrin.gif  biggrin.gif  Ir pradėsiu. bebe.gif biggrin.gif

Žaidimui. Tarkuokit. Turiu dar porą variantų, bet man šis labiausiai.  ax.gif

nu ir šaunuolė thumbup.gif
laikrodis- įdomiai pateikta,ale vat man kadravimas nelabai g.gif rankos daugiau bučiau palikus blush2.gif o mes šitas foto kritikuoja, ar tik užskaitom arbe ne? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:28)
Tu ir foto natu nemoki, bet juk netrukdo?
Ė, ginčijuos. Ar ji nemoka suderinti spalvų, kompozicijos? Nežino kas yra šviesa? Nežino kaip atrodo geras techniškas kadras? Viską ji žino, nė sakyt nereikia.

O va kai norės nufotografuoti vakare einančią merginą tarp žmonių jau domėsis, ką reiktų daryti, kad ta mergina būtų neišplaukusi. Na, čia pavyzdys smile.gif

Baigiu siskusijas, kam reikėjo, tas suprato biggrin.gif
Atsakyti
na merginos, dienom tai prišnekat,o dabar tylit lotuliukas.gif davai parodykit dar ką nors ,a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:36)
Ė, ginčijuos. Ar ji nemoka suderinti spalvų, kompozicijos? Nežino kas yra šviesa? Nežino kaip atrodo geras techniškas kadras? Viską ji žino, nė sakyt nereikia.

O va kai norės nufotografuoti vakare einančią merginą tarp žmonių jau domėsis, ką reiktų daryti, kad ta mergina būtų neišplaukusi. Na, čia pavyzdys smile.gif

Baigiu siskusijas, kam reikėjo, tas suprato biggrin.gif

Bet ar daro ta po mokslu kazkokiu, knygu, ar is pajautimo?

Ai, as gi tik siaip, tu gi mane zinai.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 23:35)
nu ir šaunuolė  thumbup.gif
laikrodis- įdomiai pateikta,ale vat man kadravimas nelabai  g.gif rankos daugiau bučiau palikus  blush2.gif o mes šitas foto kritikuoja, ar tik užskaitom arbe ne?  g.gif  blush2.gif

Buvo daugiau tos rankos, šiek tiek. Bet buvo išsikišęs termometro galiukas. biggrin.gif Ten tas laikrodis, ne tik laiką skaičiuoja. Flickr yra kiti du variantai.
Ai, ir dėl manęs galit kritikuoti. Man tai tik padės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 rugsėjo 2011 - 22:43
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 01, 11:07)

Ir pabaigai saulėtai su kalendoriniu rudeniu jus visas

noretusi daugiau ziedo 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 12:09)
Labas    nebespeju su jumis    Zadejau vakar ikelt, bet ikeliu siandien pirmosios fotosesijos nuotraukas

spalvos labai ir fotosesija tikrai vykusi bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 20:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.  dry.gif

nu laba diena smile.gif man tikrai patiko, nors ir su keleta trukumu. o trecios man nerodo

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:23)

Kvadrata padariau. Labai blogai. Vis del to mest lauk?

po teisybei man spalvos nepatinka blush2.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 11:45)

Įdomi nuomonė. Darbeliai nepardavimui, sau, tiesiog mėgstu nufotografuoti, ka padarau, ieškau gražių sprendimų darbelius pateikti. Tai kaip?

o man patiko 4u.gif kazkas sena kazkas naujo, man dera

QUOTE(neiste @ 2011 09 02, 12:03)
4u.gif
Visai idomiai.. pati sodyba, saules nusviestas pusynas, vaivorykste..grazu blush2.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 12:29)
Kažkaip neužmačiau iš karto foto. Mano nuomone, gražiau būtų kokia trobelė, o ne šiuolaikiškas namas. Pati vaivorykštė man gerai, tiesiog galvoju, kad prie miško norėtųsi dar kokios lūšnelės rolleyes.gif Jaučiu labai painiai viską surašiau biggrin.gif Turiu aš vieną vaivorykštę nuo Kuršių marių, nedrįstu čia dėti, na ji tokia mėgėjiška. Kai jau grįžau ir pamačiau foto, supratau, kad vaivorykštės grožį atskleisti neužtenka tik ją nufotografuoti, reikia gražią šviesą pagauti ar kad aplinka būtų graži, tai va tavojoj foto dangus man patinka, vaivorykštė, bet apačioj norėtųsi lūšnelės kokios prie miško.

kaip smagu sulaukti komentaru 4u.gif viskas vyko labai greitai, susedom i automobili lyjant, staiga tik sast akis i pro langa, greit namo fotiko, ir greit atgal uz vairo blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 12:53)
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus bei make-up ir savo sesę  4u.gif Kažkaip tikėjausi daugiau, bet kad tas fokusas ryškiai nušokęs būtent tose foto, kur man patinka. Shame on me....  blush2.gif Galvojau išpešiu kažką daugiau iš šios planuotos fotosesijos, bet saulė itin greitai nusileido, pusės nespėjom, ką planavom.

grazus modeliukas bigsmile.gif ir fotosesija puiki. man ten kiek medis nulinkes maiso ir dar siek tiek, bet menkniekis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:41)
Bet ar daro ta po mokslu kazkokiu, knygu, ar is pajautimo?

Aš kalbu ne apie tą lygį. Aš irgi dainuoju be natų, net ir pagroju be natų. Bet nesivadinu didžia muzikos menininke (aš nesu netalentinga).

Visą gyvenimą viską darau iš pajautimo, nes tingiu mokytis. Išskyrus du dalykus. Į juos ir dedu viltis išreikšti save.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 rugsėjo 2011 - 22:47
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti biggrin.gif Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas" mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar keletas cia. Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 23:42)
Buvo daugiau tos rankos, šiek tiek. Bet buvo išsikišęs termometro galiukas. biggrin.gif Ten tas laikrodis, ne tik laiką skaičiuoja. Flickr yra kiti du variantai.
Ai, ir dėl manęs galit kritikuoti. Man tai tik padės. smile.gif

na tai dėl galiuko nereik rankos kirsti lotuliukas.gif taigi nuklonuoti galima 4u.gif einu žiūrėti flickr
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 23:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti  biggrin.gif Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas"  mirksiukas.gif 
Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko?  ax.gif

man patiko - čia gėlės foto kaip žmones fotkina iš profilio iš priekio ir iš kito šono thumbup.gif pirmos patiko fonas,antros -susukimas, o va trečioas neįprastas kampas
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:43)
Aš kalbu ne apie tą lygį. Aš irgi dainuoju be natų, net ir pagroju be natų. Bet nesivadinu muzikos menininke.

Visą gyvenimą viską darau iš pajautimo, nes tingiu mokytis. Išskyrus du dalykus. Į juos ir dedu viltis išreikšti save.

4u.gif

vienas iš jų mokslai kur dabar mokiniesi ir kitas fotografija?
Atsakyti