Man vis dar patinka ideja apie skirtingus laikrodzius skirtingais amziais... Tai dedu dar viena, siandienine.
Kaip eina laikas: tada ir dabar...
Apie zvake jau paaiskinau, tai gal asociaciju su Velinem nebekils?
Flickre idejau ir kita varianta, kur viskas viename, bet man koliazas labiau patinka...
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:05)
o as matau pas ka sukalibruotas monikas, pasisakykit, kotais man neramu pasidare. nes zole cia tiesiog salotine!
man irgi per ryšku, bet aš lyg jau prieš tai sakiau (arba pagalvojau )QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:33)
davai aik ryškint ir rodyk mane tai Yvete čia užkrėtė, priminė jau ir užsikūriau vėl tą fotiką ir juostą išfotkinau, tik dar nenunešiau išryškint
surasti reikia Bet šiaip mano visos paauglystės nuotraukos su tokiu darytos ir dar net man atrodo iki 2001 metų fotkinau su tokiu, paskui ano keliai tapo nežinomi, gal sesei atidaviau, gal išmečiau... O juostas būtinai susirasiu ir išryškinsiu, nes jaunystėj gailėjau pinigų ryškinimui (o fotkintos mano gimtos vietos, upė, dar kažkas ten). Ryškinau tik kai su žmonėm buvo. Būtinai. Nors imk ir versk namus
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:24)
geras
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 23:37)
Man vis dar patinka ideja apie skirtingus laikrodzius skirtingais amziais... Tai dedu dar viena, siandienine.
užskaitau šitą
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 17:42)
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka. Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. Fe.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys.
Kaip supratau diskusija jau baigta, bet kadangi as siandien geriu, tai ir mane patrauke ant kalbos Pradeti tai net nezinau nuo ko. Galvoj daug minciu kirba, bet ne viena pirma but nenori. Taigi...
Geda prisipazinti, bet diskusijos pradzios neatsekiau...
Bet uzkabino tai ka parase Laukine. Gan grubiai, bet manau tikrai is sirdies. Zinau, kai kurie, gal supyks, bet as dalinai su Laukine sutinku. Ne del manipuliavimo jausmais(nes ar tai manipuliacija zino tik sukures tai zmogus ir dievas jei jis yra), o del kancios mene. Nezinau kaip jums, bet man ir taip gyvenime uztenka blogu dalyku, todel i savo kuryba noriu deti kiek imanoma daugiau gerio ir grozio. Manau, kad zmones is esmes yra uzsicikline ant kancios. Juos traukia blogos naujienos(kai neliecia ju paciu), nelaimes, baisybes... Paziurekit zinias! As tai jau ju neziuriu. Taip, zinau, pasakysit, kad menas stiprus tada, kai paliecia zmogaus sirdi. Bet paliesti sirdi neigiamu vaizdu, tai primityviausias ir paprasciausias budas. Cia kaip duot i snuki vietoj to kad bandyti graziai susitarti. Grozis ir geris mene lygai taip pat gali zmogu paliesti ir pakeisti. Tik cia reikia zymiai daugiau kantrybes ir subtilumo.
Bet kiekvienam savo. Cia tik IMHO.
P.S. Radau flickr'e ta fotosesija, man atrodo tvarkoj.
P.S.S. O geriu ne del pergales. Krepsinio neziurejau. Sportu nesidomiu. Tiesiog siaip... Myliu gyvenima ir manau, kad reikia save lepinti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 22:37)
Flickre idejau ir kita varianta, kur viskas viename, bet man koliazas labiau patinka...
užsižiūrėjau į žvakes, čiut neužmigau bet po to , pamačiau, kad laikrodis kaip mano, tai išsibūdinau šiaip patiko koliažas, man jis toks raminantis, ir kažkodėl vaikystę primenantis greičiausiai todėl, kad senelis vakarais man pasakas uždegęs žvakę sekdavo, būdavo taip tylu, girdėdavosi tik jo balsas, ir kaip garsiai tiksi sieninis laikrodis
Papildyta:
dar vieną parodysiu, gal netyčia nuotaiką kam pakelsiu, mano AutoKojos
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 10:35)
vakar su bjauriais nuotykiais ryškinau juostas, tai džiaugiuosi, kad iš senos juostos KAS NORS matosi
laba patiko
QUOTE(neiste @ 2011 09 05, 11:52)
Atokvepio minute:
Pirma man faina
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 12:48)
Va kas gavosi iš maskvos per meetą
Wow-isties su istorija nuotrauka
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 15:09)
o cia truputi su liudna istorija
Labai stipriai. Kai kurios nuotraukos ypac.
QUOTE(Yvette @ 2011 09 05, 15:53)
čia jau taip pavydit myto, kad sapnuojasi?
Gal, nezinau Reiktu matyt prisipazint sau, kad pavydu truputi
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 05, 18:25)
o šitas auto laikrodžių tema
Man patiko mintis-visi mes laiko supancioti. Saunuole
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 21:05)
man smalsu. ka mokaisi..?
Jie neklystu kazka su slauga ar medicina (jei sapne nepagavo )
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:24)
vo kokią radau double expo- tipo save fotografuoju
Faina
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 22:40)
užskaitau šitą
Aciu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:42)
užsižiūrėjau į žvakes, čiut neužmigau bet po to , pamačiau, kad laikrodis kaip mano, tai išsibūdinau šiaip patiko koliažas, man jis toks raminantis, ir kažkodėl vaikystę primenantis greičiausiai todėl, kad senelis vakarais man pasakas uždegęs žvakę sekdavo, būdavo taip tylu, girdėdavosi tik jo balsas, ir kaip garsiai tiksi sieninis laikrodis
Smagu, kad patiko Ir gal jau tikrai miegoti laikas?
QUOTE(levap85 @ 2011 09 05, 22:41)
Taip, zinau, pasakysit, kad menas stiprus tada, kai paliecia zmogaus sirdi. Bet paliesti sirdi neigiamu vaizdu, tai primityviausias ir paprasciausias budas.
abiem punktais. Akashos serija man tuo ir istrigo, kad skaudus isgyvenimas joje pateiktas sviesiai - ir nekyla noras nieko gailetis. As butent taip priemiau, ir butent tai mane paliete. Tas juokas pro asaras, matomas poroj nuotrauku. Ne kancia, o butent optimizmas. Nepaisant visko.
Ai, dar kazkur pameciau komentara neistes "Atokvepiui"... man irgi pirma labai patiko.
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:59)
mano baisiai nemegstantis fotkintis vaikas
Galejai ir nesakyti - akivaizdu, kad nesuzaveta mergaite, jog yra (ir vel! ) fotografuojama... faina emocija
Gal kvailas klausimas, bet - koks cia tos ryskiai baltos kedes vaidmuo?
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 23:07)
Gal kvailas klausimas, bet - koks cia tos ryskiai baltos kedes vaidmuo?
sėdėjimui kėdės yra, Juržole
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:52)
jėga kokių dar perliukų užslėpusi turi?
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 23:59)
nu nu,kaip tai nemėgsta,nors žinok aš savo vaikus irgi sunkiai moku pagauti ta proga va įdėsių vykusį kadrą mano galva
Papildyta:
psio,labanaktis