Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man vis dar patinka ideja apie skirtingus laikrodzius skirtingais amziais... ax.gif Tai dedu dar viena, siandienine.

Kaip eina laikas: tada ir dabar...

user posted image

Apie zvake jau paaiskinau, tai gal asociaciju su Velinem nebekils? cool.gif biggrin.gif

Flickre idejau ir kita varianta, kur viskas viename, bet man koliazas labiau patinka...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:05)
o as matau blink.gif pas ka sukalibruotas monikas, pasisakykit, kotais man neramu pasidare. nes zole cia tiesiog salotine!
man irgi per ryšku, bet aš lyg jau prieš tai sakiau (arba pagalvojau biggrin.gif )

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:33)
davai aik ryškint ir rodyk  thumbup.gif  mane tai Yvete čia užkrėtė, priminė  biggrin.gif  jau ir užsikūriau vėl tą fotiką  biggrin.gif  ir juostą išfotkinau, tik dar nenunešiau išryškint smile.gif
surasti reikia doh.gif Bet šiaip mano visos paauglystės nuotraukos su tokiu darytos ir dar net man atrodo iki 2001 metų fotkinau su tokiu, paskui ano keliai tapo nežinomi, gal sesei atidaviau, gal išmečiau...

O juostas būtinai susirasiu ir išryškinsiu, nes jaunystėj gailėjau pinigų ryškinimui (o fotkintos mano gimtos vietos, upė, dar kažkas ten). Ryškinau tik kai su žmonėm buvo. Būtinai. Nors imk ir versk namus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugsėjo 2011 - 22:42
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:24)
vo kokią radau  biggrin.gif  double expo- tipo save fotografuoju  lotuliukas.gif 

geras bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 23:37)
Man vis dar patinka ideja apie skirtingus laikrodzius skirtingais amziais...  ax.gif Tai dedu dar viena, siandienine.

užskaitau šitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 17:42)
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka. Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. Fe.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys. 4u.gif

Kaip supratau diskusija jau baigta, bet kadangi as siandien geriu, tai ir mane patrauke ant kalbos drinks_cheers.gif Pradeti tai net nezinau nuo ko. Galvoj daug minciu kirba, bet ne viena pirma but nenori. Taigi...
Geda prisipazinti, bet diskusijos pradzios neatsekiau...
Bet uzkabino tai ka parase Laukine. Gan grubiai, bet manau tikrai is sirdies. Zinau, kai kurie, gal supyks, bet as dalinai su Laukine sutinku. Ne del manipuliavimo jausmais(nes ar tai manipuliacija zino tik sukures tai zmogus ir dievas jei jis yra), o del kancios mene. Nezinau kaip jums, bet man ir taip gyvenime uztenka blogu dalyku, todel i savo kuryba noriu deti kiek imanoma daugiau gerio ir grozio. Manau, kad zmones is esmes yra uzsicikline ant kancios. Juos traukia blogos naujienos(kai neliecia ju paciu), nelaimes, baisybes... Paziurekit zinias! As tai jau ju neziuriu. Taip, zinau, pasakysit, kad menas stiprus tada, kai paliecia zmogaus sirdi. Bet paliesti sirdi neigiamu vaizdu, tai primityviausias ir paprasciausias budas. Cia kaip duot i snuki vietoj to kad bandyti graziai susitarti. Grozis ir geris mene lygai taip pat gali zmogu paliesti ir pakeisti. Tik cia reikia zymiai daugiau kantrybes ir subtilumo.
Bet kiekvienam savo. Cia tik IMHO.

P.S. Radau flickr'e ta fotosesija, man atrodo tvarkoj.

P.S.S. O geriu ne del pergales. Krepsinio neziurejau. Sportu nesidomiu. Tiesiog siaip... Myliu gyvenima ir manau, kad reikia save lepinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 22:37)
Man vis dar patinka ideja apie skirtingus laikrodzius skirtingais amziais...  ax.gif Tai dedu dar viena, siandienine.

Flickre idejau ir kita varianta, kur viskas viename, bet man koliazas labiau patinka...

užsižiūrėjau į žvakes, čiut neužmigau biggrin.gif bet po to , pamačiau, kad laikrodis kaip mano, tai išsibūdinau biggrin.gif šiaip patiko koliažas, man jis toks raminantis, ir kažkodėl vaikystę primenantis smile.gif greičiausiai todėl, kad senelis vakarais man pasakas uždegęs žvakę sekdavo, būdavo taip tylu, girdėdavosi tik jo balsas, ir kaip garsiai tiksi sieninis laikrodis smile.gif
Papildyta:
dar vieną parodysiu, gal netyčia nuotaiką kam pakelsiu, mano AutoKojos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 10:35)
vakar su bjauriais nuotykiais ryškinau juostas, tai džiaugiuosi, kad iš senos juostos KAS NORS matosi biggrin.gif

laba patiko

QUOTE(neiste @ 2011 09 05, 11:52)
Atokvepio minute:

Pirma man faina

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 12:48)
Va kas gavosi iš maskvos per meetą  blush2.gif

Wow-isties su istorija nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 15:09)
o cia truputi su liudna istorija

Labai stipriai. Kai kurios nuotraukos ypac.

QUOTE(Yvette @ 2011 09 05, 15:53)
čia jau taip pavydit myto, kad sapnuojasi?  biggrin.gif

Gal, nezinau laugh.gif Reiktu matyt prisipazint sau, kad pavydu truputi biggrin.gif
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 05, 18:25)
o šitas auto laikrodžių tema

Man patiko mintis-visi mes laiko supancioti. Saunuole

QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 21:05)
man smalsu. ka mokaisi..? blush2.gif

Jie neklystu kazka su slauga ar medicina ax.gif mastau.gif (jei sapne nepagavo hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:24)
vo kokią radau  biggrin.gif  double expo- tipo save fotografuoju  lotuliukas.gif 

Faina smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 22:40)
užskaitau šitą  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:42)
užsižiūrėjau į žvakes, čiut neužmigau  biggrin.gif  bet po to , pamačiau, kad laikrodis kaip mano, tai išsibūdinau  biggrin.gif  šiaip patiko koliažas, man jis toks raminantis, ir kažkodėl vaikystę primenantis smile.gif greičiausiai todėl, kad senelis vakarais man pasakas uždegęs žvakę sekdavo, būdavo taip tylu, girdėdavosi tik jo balsas, ir kaip garsiai tiksi sieninis laikrodis smile.gif

Smagu, kad patiko smile.gif Ir gal jau tikrai miegoti laikas? g.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 09 05, 22:41)
Taip, zinau, pasakysit, kad menas stiprus tada, kai paliecia zmogaus sirdi. Bet paliesti sirdi neigiamu vaizdu, tai primityviausias ir paprasciausias budas.

drinks_cheers.gif abiem punktais. Akashos serija man tuo ir istrigo, kad skaudus isgyvenimas joje pateiktas sviesiai - ir nekyla noras nieko gailetis. As butent taip priemiau, ir butent tai mane paliete. Tas juokas pro asaras, matomas poroj nuotrauku. Ne kancia, o butent optimizmas. Nepaisant visko.

Ai, dar kazkur pameciau komentara neistes "Atokvepiui"... man irgi pirma labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 rugsėjo 2011 - 22:59
mano baisiai nemegstantis fotkintis vaikas cool.gif doh.gif

user posted image

juostike.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugsėjo 2011 - 23:16
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:59)
mano baisiai nemegstantis fotkintis vaikas  cool.gif  doh.gif

biggrin.gif Galejai ir nesakyti - akivaizdu, kad nesuzaveta mergaite, jog yra (ir vel! rolleyes.gif ) fotografuojama... faina emocija smile.gif

Gal kvailas klausimas, bet - koks cia tos ryskiai baltos kedes vaidmuo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 23:07)
Gal kvailas klausimas, bet - koks cia tos ryskiai baltos kedes vaidmuo?  unsure.gif

sėdėjimui kėdės yra, Juržole biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:52)
dar vieną parodysiu, gal netyčia nuotaiką kam pakelsiu, mano AutoKojos  biggrin.gif

jėga lotuliukas.gif thumbup.gif kokių dar perliukų užslėpusi turi? blush2.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 23:59)
mano baisiai nemegstantis fotkintis vaikas  cool.gif  doh.gif

juostike.

nu nu,kaip tai nemėgsta,nors žinok aš savo vaikus irgi sunkiai moku pagauti lotuliukas.gif ta proga va įdėsių vykusį kadrą mano galva blush2.gif

user posted image
Papildyta:
psio,labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 05 rugsėjo 2011 - 23:14