Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vel gi-ar sicia spekuliacija ar noras pasidalinti ta tona jausmu-Julijos foto

http://www.flickr.co.../in/photostream

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 05 rugsėjo 2011 - 21:47
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 21:27)

P.S. beje taip ir neatsakei i klausima ar gimdyma fotografuodama nesiekei reklamos, sokiravimo, susidomejimo tavimi?

A, pamiršau atsakyti: žinoma, kad nesiekiau :D Jei būčiau norėjusi šokiruoti, ne kamuolio, tapkių ar suvystyto švaraus lėliuko foto dėčiau. Turiu tokių kadrų, kurie tikrai šokiruotų, bet tikslas buvo ne toks.

O dėl žmogaus būdo.. Na, visi mes skirtingi, visokių reik :) Yra žmonių- landžių saldžių gyvačių, kurie netikėtai gali durt peiliu į nugarą. Ir yra stačiokų, kurie nevaidina esantys kitokie. Ir yra dar kai kokių...
Bet, ne šventieji puodus lipdo. Pasidarė nuobodi šita diskusija.
Atsakyti
naaa, vaziuojam toliau, dar viena paklode biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 10:01)
Maggie, tebenori pasiskolinti smena 35 kelionei pas Yvette ar persigalvojai?  Aš šią savaitę dar Lietuvoje ir kitos pradžią, paskui iki rugsėjo pabaigos iškeliauju.

noriu blush2.gif
siulau pietus kuria diena centre.
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 12:13)

bandyciau mazhint saturation fotkese. ne pirma karta pastebiu, kad pas tave spalvos rekiancios. kartais tai idomu, bet ne visada. fainas lelius. tokios jaukios foto. 2 labiausiai, bet mane erzina padegimai labai ir ypac zalia zole..
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 13:35)
Sodybų tuštėjimo metas:

o! kazhkas naujo. man patiko. bet cia ne visai jb? bishki geltono highlighto davei? gal bishki ryshkumo truksta, kontrasto vos vos, einu didele pazhet. nors visuma nebloga, kitaip, ne fotopastelishkai mirksiukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:41)
flickre įdėjau vieną auto, ten kampe laikdaris matosi, mažu tiks?  lotuliukas.gif

tipo nori ishsisukti, kad padarei uzduoti tongue.gif hehe noretum.
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:43)
Laukine, žinai, kas man atrodo negerai? Kad lėlė ir knyga taip ne atsitiktinai, o kruopščiai ir tvarkingai padėti, švarūs daiktai. ir kad tiesu labai. tvarkinga.. kontrastuoja su ta apvelta aplinka. o šiaip aš mėgstu tokius etiudus.

nu taip. bet ieshkojimas vyko, o tas pagirtina. be to atlikimas gal ir per shvarus, kruopshtus, bet vistiek idomiai ziurisi.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 14:22)
Prasom issamiau, why?

nu as rashius ne karta cia ir ne du, pabodo jau. http://www.flickr.co...57627432338771/ palygink, pasiziurek, beveik visur parashyta kur kokia juosta naudota.
bet cia tik mano asmenine nuomone.
siaip skaiciau, kad ja dazhnai daug kas skundziasi, aishku viskas ten gerai, nera tragishkai, bet jei galeciau rinktis, imciau geriau fuji (si saltesniu, naturalesniu spalvu) arba kodak (siltesniu atspalviu).
bet velgi, dalies kalties yra skaneryje manau, kuris man kazhkokias spalvas keistas duoda. tai gal klystu.
QUOTE(paluri @ 2011 09 05, 14:25)
Ar jau laikrodziu tema baigesi?... Siandien darzelyje vienas tetis atnese parodyti senoviska indiska laikrodi. Pamaniau idesiu jo nuotrauka. Tik be blykstes dar nemoku fotografuoti sad.gif Vis dar auto rezimus naudoju, o rankiniu tik bandau.

Per flickr niekaip nepavyksta ikelti nuotrauku sad.gif

nu gi rashe dar visai neseniai Yvette kaip idet foto.
manau sita info reikia itraukt i pirma psl, nes vis kartojasi, kas kurs tema, nepamirshkit apie tai, tikrai pravers.

beje, man gan idomus tavo koliazhas, kokybes truksta, bet vat desine foto patrauke demesi, kitaip ikomponuota, pagalvotas, nestandartishkai. saunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 05 rugsėjo 2011 - 21:56
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 22:52)
A, pamiršau atsakyti: žinoma, kad nesiekiau  biggrin.gif Jei būčiau norėjusi šokiruoti, ne kamuolio, tapkių ar suvystyto švaraus lėliuko foto dėčiau. Turiu tokių kadrų, kurie tikrai šokiruotų, bet tikslas buvo ne toks.

O dėl žmogaus būdo.. Na, visi mes skirtingi, visokių reik smile.gif Yra žmonių- landžių saldžių gyvačių, kurie netikėtai gali durt peiliu į nugarą. Ir yra stačiokų, kurie nevaidina esantys kitokie. Ir yra dar kai kokių...
Bet, ne šventieji puodus lipdo. Pasidarė nuobodi šita diskusija.

Nuobodi ne nuobodi smile.gif

Tuo postu tu ne tik izeidi tuo serganciuosius, bet ir zmones kurie juos iamzina....

Na bet tebunie visokiu yra ir visokiu reikia.... Tu irgi kartais moki saldziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 rugsėjo 2011 - 22:04
paskutine smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 15:00)
tokį pat kaip tavo  biggrin.gif  tik ten dar šachta, ar kaip jis vadinasi tas dalykas kartu yr smile.gif filtrų dar kažkokių yra, net futliaras  biggrin.gif  ir juostą dar davė  biggrin.gif

krc as vis dazhniau pagaunu save tyliai galvojat apie Kiev'a.. blush2.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 16:10)
nematau jokios plstamsinės žolės, ir raudono veido  g.gif  viską man normaliai rodo  g.gif  nu bet mano irgi laptopas, neprofesionalus monitorius  smile.gif

o as matau blink.gif pas ka sukalibruotas monikas, pasisakykit, kotais man neramu pasidare. nes zole cia tiesiog salotine!
QUOTE(Yvette @ 2011 09 05, 17:53)
Man šiandien žiauriai galvą skauda, nepakomentuosiu nieko, nors mačiau foto yra.
Ir šiaip, nešti lauk sėdimąją iš SM reikia, mokslai nuo pat pradžių spaudžia.

man smalsu. ka mokaisi..? blush2.gif
QUOTE(Ka @ 2011 09 05, 19:42)
drinks_cheers.gif  Taip, visos tokios ir panašios nuotraukos yra gyvenimas. Nuo kurio gali slėptis, bet nepasislėpsi. Yra ne vien gražioji to gyvenimo pusė, vestuvės, krikštynos, gražūs, jauni gyvybingi žmonės. Yra ir kita, reali ir labiau, bei dažniau matoma.

vieni megsta krykshtynas ir vestuves, maista, miesta bei pukuotus salikus, kiti - bomzhus, sergancius, gimdymus, senukus, paliktus su tysanciu snargliu - vaikus. cia velgi tiek stilius, tiek ieshkojimai. kad ir kaip butu negrazhu, kai fotografuojamos vestuves - banalu, nes tai yra lengva, o fotografuoti vaiku namus - jau reikia ryzhto ir, ko gero, smegenu. be to, kai fotografuojami pastarieji reikalai, dazhniausiai tai nera komercija.
prie to paties, man niekaip neiseina is galvos jet'aime ideta nuoroda apie moteri, jb, foto-reportazhas, super stiprios nuotraukos, neturiu nuorodos gaila, nu bet gal kai kurios pamenat apie ka as.
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 05, 20:25)
o šitas auto laikrodžių tema

mamn nepatiko. sukele neigiamas emocijas, pagalvojau net apie fetish'a blush2.gif nuotrauka netgi sakyciau nemaloni. atsiprashau jei per grubiai ir kad skurdziai pakomentavau, bet daugiau jokiu minciu ir nekyla.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 21:16)
mes su vyru abu ten tokie kūdi ir jauni buvom  hihihi.gif

lotuliukas.gif
as galvojau neseniai su juosta prasidejai smile.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 21:22)
Beje, aš taip pat turiu teisę į nuomonę ir ji neprivalo sutapti su daugumos.

tikrai taip. is dalies su tavimi sutinku. dazhnai norisi sokiruoti isties. spekuliacijos. hate it.
Atsakyti
Nu nespeju as su jumis niekaip... doh.gif

QUOTE(sherry @ 2011 09 04, 21:12)
Man tai cia didelis chaosas,arba as kazko neiziuriu g.gif Gal ideja ir gera,bet vienoj nuotraukoj per daug visko,blasko demesi ir nezinau i ka ziureti. ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 11:02)
Jurzole -> tavo laikrodžiai... Kaip tais nesupratau, kur ten 3 laikrodžiai? Pirmoji be žvakės man patiktų, dbr tiek ten daug visko, kad nesusigaudau. Antrojoj norėjai pavaizduoti saulės laikrodį, ar kaip? Niu nematau  g.gif ta žvakė su vėlynėm asocijuojasi man dbr.

Aha, viskas aisku - nepavyko man ta 3 laikrodziu ideja... o atrode, bus taip paprasta schmoll.gif Ka gi, teks papasakoti, jei jau nuotraukos neparode to, ka norejau parodyti. Pirmas laikrodis - Stonehenge akmenu ratas (manoma, kad tai buvo astronominis laikrodis/kalendorius). Antras - padalom suzymeta zvake ("notched candle"), pagal tai, per kiek padalu ji nudege, buvo galima pamatuoti, kiek laiko praejo. Treciasis (sita tai jau tikrai atpazinote) - Big Ben. Va, kaip ilgai reikejo pasakoti... cool.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 23:23)
lendu vėl į eterį, atrinkau ką rodyt, jei kam dar įdomu, tai užeikit

O, sita man patinka bigsmile.gif Cia jau femme fatale, kaip turi buti... bent man.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 12:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Sodybų tuštėjimo metas

Pritariu sakiusioms, kad kitokio kampo reiketu. Bet tikrai graudi nuotrauka... ir kaip ironiska, kad mes vis stengiames "nerezisuotai", "naturaliai" viska pateikti, o gyvenimas ima ir surezisuoja, lyg is musu pastangu tyciodamasis... cool.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 16:09)
o cia truputi su liudna istorija

Stipru. Labai jautriai nuofotografuota. Bet gal tikrai per daug nuotrauku. Ir man kazkiek uzkliuvo tos dvi pirmosios, su emocijom - ir ypac ta, kur kirpeja viena. Per daug jau akivaizdi ta emocija, ir tarsi nupigina visa isgyvenima. Ir dar tos nuotraukos, kur vien tik plaukai (rankoje, ant popieriaus lapo) man atrodo nereikalingos. Nes velgi per daug akivaizdzios. Bet tai smulkmenos. Visumoj - labai silta serija. Ir man net nebuvo graudu ziurint. Tik palinkejau tai moteriai sekmes tolesnej kovoj.

QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 16:18)
Akasha, noriu istorija isgirst.

O kam? Juk is nuotrauku viskas aisku...

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 16:42)
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka.

Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys. 4u.gif

Del naudojimosi pritariu, tikrai bjauru, kai butent tokiais tikslais fotografuojama. Bet nelabai supratau, kodel butent si Akashos nuotrauku serija isprovokavo tokiam pasisakymui unsure.gif

O kalbant apskritai - viskas juk priklauso nuo to, kaip fotografuojama ir kaip paskui ziurima i nuotraukas. Jei fotografas matys zmogu, o ne jo negalia, tai tas atsispindes ir nuotraukoje. Tas pats ir su ziurinciuoju - vienas nuotraukoje matys "apsiseilejusi dauna", kitas - tiesiog zmogu, ir jam net nekils minciu apie "tokias jautrias temas" ar naudojimasi zmoniu negalia.

QUOTE(jokubaite @ 2011 09 05, 19:25)
o šitas auto laikrodžių tema

Man patiko.

QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 21:08)
patiko 2, nelabai suprantu kas joje, bet aki patrauke.

Vanduo... o ant dugno gelezies nuosedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 rugsėjo 2011 - 22:11
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:05)

krc as vis dazhniau pagaunu save tyliai galvojat apie Kiev'a.. blush2.gif

lotuliukas.gif
as galvojau neseniai su juosta prasidejai smile.gif

he he biggrin.gif ačiū D, man nebereikės galvot smile.gif galvojau apie mamkę, bet po to persigalvojau, nes kai aš tokia "aktyvi" fotografuotoja, tai ta mamke ant lentynos dulkėtų smile.gif

o dėl juostos, tai aš tik su lomo anksčiau fotkinau, ten nieko daryt nereikia, nei fokusuot, nei nustatymų kokių pasirinkt, tiesiog, spaudi mygtuką ir psio biggrin.gif kitaip tariant, juostinė muilinė smile.gif šiaip pradžiai labai gerai, puiki galimybė susipažinti su juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 21:56)

o! kazhkas naujo. man patiko. bet cia ne visai jb? bishki geltono highlighto davei?

Jo ir man tas nepatinka. Norėtųsi švaraus j/b.

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 05, 22:07)
Bet tikrai graudi nuotrauka... ir kaip ironiska, kad mes vis stengiames "nerezisuotai", "naturaliai" viska pateikti, o gyvenimas ima ir surezisuoja, lyg is musu pastangu tyciodamasis...  cool.gif

Tu žinai, perskaičiau šitą postą ir kaip įdomu pasidarė: mes dažnai savo nuotraukose imituojame tikrovę, kuriame detales, dėliojame jas ką prie ko.. O kai visą paveikslą sudėlioja gyvenimas,- mes tuo netikim ir manom, kad jis- režisūra smile.gif Labai įdomu. Juk pirmi komentarai apie šią foto ir buvo, kad per teisingai sudėliota viskas smile.gif Visgi, įdėjau ją ne šiaip, man davė naujų minčių ta diskusija. Ačiū.
Atsakyti
vo kokią radau biggrin.gif double expo- tipo save fotografuoju lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 23:24)
vo kokią radau  biggrin.gif  double expo- tipo save fotografuoju  lotuliukas.gif 

zeba!

kaip fainai. o su kuo cia fotkinta? as gal neishmanele, bet man neiasihku kaip toks vinjetavimas gaunasi, nerealiai. ir gan ashtru.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 22:10)
o dėl juostos, tai aš tik su lomo anksčiau fotkinau, ten nieko daryt nereikia, nei fokusuot, nei nustatymų kokių pasirinkt, tiesiog, spaudi mygtuką ir psio  biggrin.gif  kitaip tariant, juostinė muilinė smile.gif šiaip pradžiai labai gerai, puiki galimybė susipažinti su juosta  smile.gif

Tai aš irgi fotkindavau ir labai daug bigsmile.gif Dar turiu neryškintų juostų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:27)
zeba!

kaip fainai. o su kuo cia fotkinta? as gal neishmanele, bet man neiasihku kaip toks vinjetavimas gaunasi, nerealiai. ir gan ashtru.

lomo fisheye2 su tokiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 09 05, 22:28)
Tai aš irgi fotkindavau  ir labai daug bigsmile.gif  Dar turiu neryškintų juostų  bigsmile.gif

davai aik ryškint ir rodyk thumbup.gif mane tai Yvete čia užkrėtė, priminė biggrin.gif jau ir užsikūriau vėl tą fotiką biggrin.gif ir juostą išfotkinau, tik dar nenunešiau išryškint smile.gif

man patinka lomo, toks for fun fotografavimas, ir rezultatai gaunasi tokie fun smile.gif beje, per savo vestuves daviau fotkint su šitu fotiku lotuliukas.gif reiks gal ryt pabandyt nusiskanuot, gal bus ką parodyt netyčia biggrin.gif žinau,kad daug juodų kadrų gavosi, bet kažkas tikrai yra gavęsi smile.gif
Atsakyti