Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O aš noriu pagirti akashą. Tik tiek. Jei kitais fs atvejais galiu pasakyti, kad norėčiau būti ten, bla bla bla, tai šitos fs atveju nesiryžčiau sakyti, kad galėčiau tai laisvai fotkint. Šaunuolė, stiprus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 23:58)
Keletas foto is sios dienos pasivaiksciojimo (12 km nuejom, kojos nebelaiko...  ax.gif)

patiko 2, nelabai suprantu kas joje, bet aki patrauke. paskutine tvarkinga gele, nors kompozicija nuobodi, bandyciau viena dali gaudyt ir sonu ar kazhkas panashaus.
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 17:32)
dedu dar i zuikuciu/vaivoryksciu tema smile.gif

kaip idomiai. kaip cia padarei, atrodo, kad per uzuolaida fotografuota, ar per kazhkokia plonyte medziagele? patiko spalvos, blikiai, ryshkumo zona. bet as dar pazaisciau su spalvomis, man rodos ir jb gerai ziuretusi. super. Like.
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 19:20)
user posted image
Papildyta:
man norėtusi antro plano ryškesnio,tada gal gautusi laikrodis su istorija 

as jau tau sakiau. perfect. neturiu ka ir pridurti. gal veido noretusi daugiau, bet man kaip tik patinka, kad jis uzdengtas fotiku. cool.
QUOTE(sherry @ 2011 09 04, 19:14)
Sveikos,
savaitgali sveciu turejom tai tik permeciau ka pliurpet greitosiomis smile.gif Siandien bandziau laikrodziu tema pazaisti ir pastebejau,kad namie neturiu fotogenisko laikrodzio biggrin.gif
Bandymas

fotkeje nieko nesupratau, bet patiko. gal del to, kad truksta informacijos, desines ir kaires, ryshkumo. bet idomiai.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 20:19)
man tai koja taip beryšio čia.. arba kelio trūksta, arba reikėjo nesulenkus koją sedėt, kad pėda į kadrą nepapultų  g.gif

eik eik. cia man rodos viskas su rysiu mirksiukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 21:33)
Žiūriu krepšinį, turbūt nėra žmogaus kuris nepergyventų dėl mūsų komandos..

nu blin. nemetykit akmenim, as tuo metu be jokios sazines grauzhaties shnekuciavausi su vienu zmogum biggrin.gif ir net jokie reti klyksmai nepriverte manes atsisukti i ekrana .. doh.gif
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 04, 22:36)
Baltame nenorėjau daryt

Mažylė jau gerai jaučiasi, dėkui. Ogi pargriuvo namuose, prasikando liežuvį, pilna burna kraujo, atplaiša liežuvio, teko siūti ir tik su pilna narkoze. Dabar su penkiom siūlėm kartais iškiša liežuviuką biggrin.gif

Paprastai, bet labai tvarkingai ir švariai.

zinai, sis variantas jau geresnis, kur ikelei, tik as gal keisciau vietom, ne? tikrai geriau ziurisi tos pakabos zaliam fone, taip siltai ir jaukiai.

omg. dievie, kaip uzjauciu, jauciu prazilai per tuos baisius momentus. aciu D kad jau viskas gerai..

kolkas man tai geriausias laikrodziu temos darbas. gal ir nuobodziai, bet tvarkingai ir man patiko ryshkumo zona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 05 rugsėjo 2011 - 21:08
Akasha, peržiūrėjau nuotraukytes, tik pradžioj nepasiskaičiau apie ką, tai pagalvojau visai apie kitą variantą blush2.gif Pagalvojau, kad per daug švelniai, minkštai... Bet, pasirodo, kad taip ir turėjo būt... Sutinku su nuomone, kad per daug nuotraukų 4u.gif Tik va, man reikėjo pasiskaityt, apie ką istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 20:49)
Žmogaus rankos su dešimt pirštų...

šitoj vietoj turiu pasakyti, kad bet ką fotografuojant (ar tai būtų daiktas, augalas, žmogus) vienu atveju gaunamas, menas kitu deja - ne. Netgi kokybiškos, šokiruojančios fotografijos gali būti bjaurios, amoralios, nykios ir t. t., o ir vadinamosios gražios, dailios, teisingos beje taip pat. Manau, tai yra gana subjektyvūs dalykai, nors įtakoti visuotinės nuomonės, kolektyvinės sąmonės ir t.t. Labai socialūs esame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:08)

as jau tau sakiau. perfect. neturiu ka ir pridurti. gal veido noretusi daugiau, bet man kaip tik patinka, kad jis uzdengtas fotiku. cool.

dėkui 4u.gif

kaip aš čia praleidau,Žydraakė,vargšiukė unsure.gif kad greičiau sugytų unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad jau tokia tema diskutuojat, pasidairykit ir į šias foto. Aleksandravičiaus "neGalios nePaliesti"

aš irgi tik prabėgom skaičiau. Žydraake, linkiu, kad greitai sugytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 22:08)
kaip idomiai. kaip cia padarei, atrodo, kad per uzuolaida fotografuota, ar per kazhkokia plonyte medziagele? patiko spalvos, blikiai, ryshkumo zona. bet as dar pazaisciau su spalvomis, man rodos ir jb gerai ziuretusi. super. Like.

cia siek tiek i saule buvo atsisukta ir gavos taip - uzuolaidele smile.gif

Kikirike, kodel man nerodo flircke tavo auto? norejau ten pakomentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 05, 22:24)
cia siek tiek i saule buvo atsisukta ir gavos taip - uzuolaidele smile.gif

Kikirike, kodel man nerodo flircke tavo auto? norejau ten pakomentuoti g.gif

na va čia http://www.flickr.co.../in/photostream ar matosi? g.gif
Atsakyti
O zinai Laukine, mane sokiruoja tavo zodziu neatsirinkimas ir netaktas.... Visas tavo mintis nuomones ir poziurius as dar galeciau priimti, bet kai tu parasai tai taip staciokiskai, kaip "Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. "
Va po sitais tavo zodziais as tikrai sakau FEEEEE.... Bjauru skaityt kaip tu issireiski apie sergancius zmones..... Ne man tave mokyti, bet kartais galetum ir atsirinkti zodzius....

Is vis sitoj diskusijoj ir poziuriuose tu maisai du dalykus..... Tai yra zmoniu isnaudojima, del reklamos, populiarumo ir tiesiog tikrove ir realaus gyvenimo atvaizdavima, isjautima.... Daugiau nelabai ka galiu pasakyti, nes matau, kad pati maisaisi savo mintyse ir nebezinai i kuria puse begti....

P.S. beje taip ir neatsakei i klausima ar gimdyma fotografuodama nesiekei reklamos, sokiravimo, susidomejimo tavimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 rugsėjo 2011 - 21:30
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 22:26)

aha, nemaniau, kad taip toli ji nuejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 20:49)

Vis tik man atrodo, kad tu tesiog pries spekuliavima jausmais.
As turiu ta UCB knyga.Sunku pasakyt, ar ten grina spekuliacija, ar kazkas daugiau/kilniau.

Akasha-nepyk, kad prasiau istorijos.Mano aplinkoj buvo moteris, kuri nusiskuto galva tik siaip, nes seniai svajojo.Todel perklausiau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 22:39)

Akasha-nepyk, kad prasiau istorijos.Mano aplinkoj buvo moteris, kuri nusiskuto galva tik siaip, nes seniai svajojo.Todel perklausiau.

Nejuokauk wink.gif Neturiu uz ka pykt smile.gif...
Atsakyti