QUOTE(fox. @ 2011 09 05, 18:25)
Laukine,bet tokie zmones yra aplink mus.Lietuvoje sergantys,neigalus yra uzkisti i tamsiausius kampus tam,kad negadintu mums sveikiesiems nuotaikos.Ir as manau,kad tas yra labai negerai.
Bet argi aš tam prieštaravau? Anaiptol, visiškai sutinku su nuomone, kad gyvenimas nėra vien gražus, jis turi visokių pusių. Na, bet jau nebeįdomu kartotis, tiesiog, nesupratote minties, nepykstu dėl to
..kažkada United Colours of Benetton darė reklamą, kurioje modeliais pabūti pakvietė dauno sindromu sergančius žmones. Ta reklama sukėlė tokią reakciją, kad visi apie ją turbūt žinojo.. Buvo blogų nuomonių, buvo gerų, bet esmė, tikslas pasiektas, reklama suveikė, visi pamatė,- ko link ir buvo einama. O pabandyk eilinius (ne tobulus gražuolius), bet savo išvaizda neišsiskiriančius žmones aprengti UCB drabužiais, pastatyti prie sienos, nufotkint ir įdėti tokią reklamą,- ar ji sulauktų tiek visuomenės dėmesio ir pasiektų tokią auditoriją kokią pasiekė ligoti modeliai? Tą ir turėjau mintyje. Ne Akashos moteris,- jos tik mane paskatino užkabinti šią temą. Norėjau pasakyti tik tiek, kad kabinant jautrią temą dažnai tuo yra spekuliuojama. Todėl labai mažai tokių foto man asmeniškai patinka. Dažniausiai tokiose nuotraukose/filmuose man ryškiau juntamas autoriaus noras šokiruoti nei kad darbas būna tikrai geras ir stiprus.
Beje, aš taip pat turiu teisę į nuomonę ir ji neprivalo sutapti su daugumos.