Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vel pasvepluosiu, sorry.
Akasha, jau sakiau, kad tu esi saunuole. Ne kiekvienas isdristu nufotografuoti. Vieniems foto patiks, jei taip galima issireiksti, kitiems ne. Mane paliete. Grazu ziureti i draugiu pasitikejima viena kita, o ir tavimi. Nebylus dialogai nuotraukose matomi, saunuole dar karta.
Atsakyti
Labai jautru, Akasha. Užkabino wub.gif
Atsakyti
Akasha,man uzteko pirmu nuotrauku ,kad suprasciau ka norejai parodyti..Susigraudinau...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 05, 18:50)
vel pasvepluosiu, sorry.
Akasha, jau sakiau, kad tu esi saunuole. Ne kiekvienas isdristu nufotografuoti. Vieniems foto patiks, jei taip galima issireiksti, kitiems ne. Mane paliete. Grazu ziureti i draugiu pasitikejima viena kita, o ir tavimi. Nebylus dialogai nuotraukose matomi, saunuole dar karta.

Dekui, Yvette. Tikrai nesitikiu,kad visiems patiks ar visus palies. Cia tokia specifine tema. Tikiu,kad kazka gali net bauginti ar atstumenciai paveikti.
Tiesiog nepatiko issireiskimas, kad tai daroma del populiarumo.Bet tai yra zmogaus nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su mano...

Dekui ir kitoms pasisakiusioms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 rugsėjo 2011 - 18:24
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 15:42)
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka. Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. Fe.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys. 4u.gif

Laukine,bet tokie zmones yra aplink mus.Lietuvoje sergantys,neigalus yra uzkisti i tamsiausius kampus tam,kad negadintu mums sveikiesiems nuotaikos.Ir as manau,kad tas yra labai negerai.Juk jie vistiek zmones,tik labai,labai nelaimingi...Ir ju artimieji dar labiau nelaimingi,vien del tokio poziurio.Nemanau,kad kazkas naudojasi demesiu ,rodydamas tokius zmones.Gal tiesiog kazkas nori pasakyti,kad aplink mus yra ir kitokiu...
Atsakyti

Fox, puikiai pasakei...
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 05, 19:25)

drinks_cheers.gif Taip, visos tokios ir panašios nuotraukos yra gyvenimas. Nuo kurio gali slėptis, bet nepasislėpsi. Yra ne vien gražioji to gyvenimo pusė, vestuvės, krikštynos, gražūs, jauni gyvybingi žmonės. Yra ir kita, reali ir labiau, bei dažniau matoma.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 12:02)
sherry -> kaip manęs kažkas jau klausė, kam mano foto ta mergina, taip ir čia, kam tas vaikis ten fone, ką jis daro?  biggrin.gif  jei miega, tai nepanašu, kad miegotų...

Norejau parodyti mieganti vaika,bet deja kol laviravau ant kedes prabudo,kaip matau ir nuotraukoje matosi biggrin.gif
Dar turiu viena ideja laikrodziui,bet nezinau kaip pataikyti su islaikymu g.gif bandysiu eksperimentuoti jei pavyks.
QUOTE(Ka @ 2011 09 05, 18:20)
biggrin.gif Bet pasiekiau savo, išsipešiau info.
Aš tai galiu 13 dieną tiktis po pietų. Kaip tik trys paskaitos tėra.  bigsmile.gif
Kaip kitos merginos? Būtų dar galinčių?

as 13 irgi tikriausiai galeciau,dar nezinau tvarkarascio tiksliai.
Akasha, sesija paliecianti jausmus. 4u.gif Nors as iki tokiu nuotrauku dar nepriaugau ir man artima Laukines nuomone.
Atsakyti
Akasha jau tau sakiau,bet dar pasakysiu, kad vien drąsa tavo tai fiksuoti, na man būtų labai sunku, labai daug emocijų vien žiūrint į jas- vienu žodžiu norėčiau apibūdinti - stipru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 05, 19:25)
Laukine,bet tokie zmones yra aplink mus.Lietuvoje sergantys,neigalus yra uzkisti i tamsiausius kampus tam,kad negadintu mums sveikiesiems nuotaikos.Ir as manau,kad tas yra labai negerai.Juk jie vistiek zmones,tik labai,labai nelaimingi...Ir ju artimieji dar labiau nelaimingi,vien del tokio poziurio.Nemanau,kad kazkas naudojasi demesiu ,rodydamas tokius zmones.Gal tiesiog kazkas nori pasakyti,kad aplink mus yra ir kitokiu...

labai taikliai pasakyta smile.gif nors is pradziu nelabai suvokiau plauku salinimo tikslo, maniau cia koks ritualas vienuoliu, ar kazkas panasaus, kol nepamaciau pacios pirmosios foto, kur kirpeja viena....tikrai uzkabinanti tema. Akasha, stiprios emocijos uzpuole mane. O kad yra ir geru ir blogu atsiliepimu - tu savo tiksla pasiekei, diskusija kilo, o tai manau yra labai gerai smile.gif
Atsakyti
Labutis,

Malonu buvo beveik visas neakivaizdžiai pažinti smile.gif (bet nesapnuoju dar Jūsų, kol kas)
Akasha serija mane sujaudino. Tiesiog, gal todėl, kad prieš savaitę viena mūsų kolegė (keturiasdešimtmetė) netikėtai ir staiga pralaimėjo kovą...

o šitas auto laikrodžių tema
user posted image
pavadinimo nerašau, gal pagausit mintį (jei nors kiek pavyko) g.gif
kad fokusas tik vienoj aky matau, bet be pulto įtariu be šansų kitaip doh.gif
P.S. vakar irgi pajūry ant smėlio su ašaka ir akmenukais dariau laikrodį blush2.gif na, bet nebededu, nes su kažkuria forumiete (atsiprašau nepamenu) panašiai tuo pat metu pamąstėm. Tik aš tinginė tik 4 akmenukus tepadėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 05 rugsėjo 2011 - 19:28
QUOTE(jokubaite @ 2011 09 05, 20:25)

pavadinimo nerašau, gal pagausit mintį (jei nors kiek pavyko)  g.gif
kad fokusas tik vienoj aky matau, bet be pulto įtariu be šansų kitaip  doh.gif
P.S. vakar irgi pajūry ant smėlio su ašaka ir akmenukais dariau laikrodį  blush2.gif na, bet nebededu, nes su kažkuria forumiete (atsiprašau nepamenu) panašiai tuo pat metu pamąstėm. Tik aš tinginė tik 4 akmenukus tepadėjau  blush2.gif

na man patiko thumbup.gif
Atsakyti