Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 16:24)
Flikre siek tiek parasyta...

Radau.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 17:07)

o jb nepanasios i sepia?

pas mane naujas kompas, aple, atrodo geras, bet spalvos ryskiai per ryskios, jb grybas..bet jau apsipratau ax.gif

akasha, aciu uz komentara 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Namu darbas su skirtingom diafragmom:

f/5.6
user posted image
f/8
user posted image
f/36
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 17:28)

Gaila, kad nepavyko perteikti, taip, jog nereiketu aprasymo...

QUOTE(paluri @ 2011 09 05, 17:30)
Namu darbas su skirtingom diafragmom:

Paskutine lyg su nusokusiu fokusu atrodo...
Atsakyti
Akasha, na, jei dedi čia, tai suprantu, kad nori išgirsti nuomonę. Tai va, man 100 proc. užtektų pirmų trijų ir tos, kurią pažymėjau flicrėj. Istorija pilna ir ne tokia tiesmukiška, kuri gali labai kirst. Šaunuolė šiaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 17:35)
Paskutine lyg su nusokusiu fokusu atrodo...

Gal per didele diafragma uzdejau..
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 17:35)

negaliu neįsiterpti blush2.gif viskas kuo puikiausiai perteikta! ... iš pirmųjų nuotraukų viskas aišku verysad.gif gal todėl, kad pačiai teko tai daryti...
Atsakyti
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka. Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. Fe.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 05 rugsėjo 2011 - 16:43
QUOTE(rG @ 2011 09 05, 17:36)
Akasha, na, jei dedi čia, tai suprantu, kad nori išgirsti nuomonę. Tai va, man 100 proc. užtektų pirmų trijų ir tos, kurią pažymėjau flicrėj. Istorija pilna ir ne tokia tiesmukiška, kuri gali labai kirst. Šaunuolė šiaip  4u.gif

Tikrai taip... Noriu labai isgirsti nuomone, nes sita ivyki isgyvenau, kaip ir tos dvi moterys... Sunku buvo labai apsispresti, ka rodyti, o ko ne... Kiek foto uztektu ir t.t. Vis gi pirmas toks kartas....

QUOTE(paluri @ 2011 09 05, 17:37)
Gal per didele diafragma uzdejau..

o prie ko cia diafragma ir fokusas? ka supratai darydama sita namu darba?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 16:42)
O aš norėjau pasisakyt, bet nutylėjau (progresas), bet visgi Akashos fs išprovokavo. Būsiu nepopuliari, bet Yvettės senukų nuotraukos, ši Akashos serija ir visos kitos, kurios kabina tokias temas kaip homoseksualumas/palikti vaikai/senatvė/ligos/mirtis/asocialumas ir pan man nepatinka. Nufotografuok dauną ir visi aikčios koks menas. Aš čia grubiai. Bet jei tas daunas bus dar apsimyžęs, tekančia seile ir nukleiptais batais tai vapše menų menas.. Fe.
Čia panašiai kaip filmas "Kuprotas kalnas", "Prieš parskrendant į žemę" ir kiti.. Liečiant tokias jautrias temas, visada bus reakcija, bet man tai- naudojimasis žmonių negalia/liga, t.t. vardan dėmesio. Imho. Visgi pasisakiau, nesusiturėjau. Jaunatviškas maksimalizmas mane dar valdo. Pys. 4u.gif

Visgi negaliu nesutikti, tačiau reiktų atsižvelgti koks fotografijos žanras. Jei tai vardan populiarumo - be ryšio ir amoralu. Jei tai iš smalsumo irgi be ryšio. Jei tau patinka realioji dokumentika ir tu dirbi ties tuo, ok, viskas normalu.
Akashos atveju, kuri fotografuoja vaikus ir šeimas, atrodo kiek keista, bet galų gale kodėl ji turi aiškintis kodėl kažką fotografuoja, t.y. priežastis, o jos gali apskritai būti nenuspėjamos niekada - nuo herojaus prašymo iki laikraštinio užsakymo.

Bet kuriuo atveju kodėl paminėjau 4 nuotraukas. Nes istorija iš tų trijų pirmų ir tos, kurią pažymėjau butų visiškai išbaigta. Nes daugiau nuotraukų rodo gėrėjimąsi procesu, o ne istoriją.

Nemanau, kad Akasha gėrėjosi procesu, tai nepatyrimas, nors jaučiuosi lievai mokydama ją. Bet tikiuosi, kad kažką pasiims iš mano svarstymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 05, 16:47)

Nemanau, kad Akasha gėrėjosi procesu, tai nepatyrimas, nors jaučiuosi lievai mokydama ją. Bet tikiuosi, kad kažką pasiims iš mano svarstymų smile.gif

Hey, stop. Čia ne asmeniškai Akashai, tiesiog jos fs mane privertė pasisakyti. JOkiais absoliučiai būdais nemaniau kad tai buvo mėgavimąsis ar pan. Čia ne Akasha, čia apskritai apie fotografiją/kiną liečiant jautrias temas.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 16:43)
Tikrai taip... Noriu labai isgirsti nuomone, nes sita ivyki isgyvenau, kaip ir tos dvi moterys... Sunku buvo labai apsispresti, ka rodyti, o ko ne... Kiek foto uztektu ir t.t. Vis gi pirmas toks kartas....
o prie ko cia diafragma ir fokusas? ka supratai darydama sita namu darba?
Aš už mažiau ir stipriau. Net pirmos dvi jau išpasakoja praktiškai viską.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 16:49)
Hey, stop. Čia ne asmeniškai Akashai, tiesiog jos fs mane privertė pasisakyti. JOkiais absoliučiai būdais nemaniau kad tai buvo mėgavimąsis ar pan. Čia ne Akasha, čia apskritai apie fotografiją/kiną liečiant jautrias temas.
Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Aš irgi kalbu apskritai, o protarpiais ji tik pasitaikė kelyje - kalbu apie konkrečią fs ir, kad ją reikia trumpinti, nes jau kartojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 rugsėjo 2011 - 16:52