Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 15:15)
smagus buitiakas, bet tas tonavimas toks, tas mėlynumas čia visai netinka manau..

Labai norėjau nuomonės apie tai, ačiū, kad parašei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 09 05, 15:09)
Keliu vieną reportažą. Supratau, kad žiauriai sunkus reikalas tatai yra - saulė neklauso; žmonės dažniausiai žiūri ne ten, kur reikia; o veiksmas pasibaigia, kai jau pasirenki nustatymus doh.gif
"Tušonkės" belaukiant.

smagi foto, jo gal ir šiltesnių tonų norėtusi ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 15:29)
OHOHO, kaip koliažas gavosi  thumbup.gif  aš jaučiu atrodau, kaip pagyrų puodas, kuris visas giria, bet ale kaip man patiko  blush2.gif  Labai gerai čia gavosi  thumbup.gif

dėkui
Atsakyti
Merginos, pas ką gi kompai ir ekranai sureguliuoti sukalibruoti??
Reikia pagalbos, nesuprantu, kokios čia spalvos, pas mane namuose rodo vienaip [laptope], pas sesę dbr žiūriu, na ir ką? Kraupu žiūrėti, spalvingumas tragiškas, tokios dirbtinos spalvos, kad doh.gif ryškiai per ryškios, jei aš jums tokias foto dėjau, tai suprantu dbr ką reiškia - per ryšku... Tragedija. Dedu jau rodytas nuotraukas, reikia tikslaus kometaro apie spalvas. Kita vertus, niekada neaišku kas per kokį pc žiūri, juk šiaip pas paprastus žmones, kurie nesidomi fotografija, grafika, dizainu tarkim ar kitokiais dalykais, nesukalibruoti monitoriai, wa pavyzdžiui, kaip pas mano sesę... Ajaja, kaip čia ryšku viskas.

user posted image
user posted image

Antrojoj žolė tiesiog plastmasinė - tragedija totali, pirmojoj nuotraukoj oda raudona.

Gal kuri pagelbės? Bo aš tai vis laukiu savo pc iš remonto ir, jaučiu, kad ilgai dar teks laukti...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 15:07)

Antrojoj žolė tiesiog plastmasinė - tragedija totali, pirmojoj nuotraukoj oda raudona.

Gal kuri pagelbės? Bo aš tai vis laukiu savo pc iš remonto ir, jaučiu, kad ilgai dar teks laukti...

nematau jokios plstamsinės žolės, ir raudono veido g.gif viską man normaliai rodo g.gif nu bet mano irgi laptopas, neprofesionalus monitorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 16:10)
nematau jokios plstamsinės žolės, ir raudono veido  g.gif  viską man normaliai rodo  g.gif  nu bet mano irgi laptopas, neprofesionalus monitorius  smile.gif

Ajoj, kaip aš supanikavau, galvojau, kaip čia visas foto reiks gęsinti nuo to ryškumo, bet reiškias gal pas sesę lėva rodo, pas ją nesukalibruotas, nieko ir iš vis 5 metų senumo...

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 rugsėjo 2011 - 15:21
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 15:21)
Ajoj, kaip aš supanikavau, galvojau, kaip čia visas foto reiks gęsinti nuo to ryškumo, bet reiškias gal pas sesę lėva rodo, pas ją nesukalibruotas, nieko ir iš vis 5 metų senumo...

AČIŪ

na spalvos tai ryškios smile.gif nu bet nėra taip, kad spalvos kokios sintetinės atrodytų, ar ten super duper nenatūralios smile.gif viskas normos ribose manu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 14:10)
nematau jokios plstamsinės žolės, ir raudono veido  g.gif  viską man normaliai rodo  g.gif  nu bet mano irgi laptopas, neprofesionalus monitorius  smile.gif

Pas mane loptopas grybas.Oda rodo neraudona,o gelsva.Antroje nuotraukoje zole ryski,ryski tokia netikra ir dar tos bandeles zydros,zydros taip keistai atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 05, 16:27)
Pas mane loptopas grybas.Oda rodo neraudona,o gelsva.Antroje nuotraukoje zole ryski,ryski tokia netikra ir dar tos bandeles zydros,zydros taip keistai atrodo. ax.gif

pas mane irgi taip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 13:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Nors ir visiska priesingybe tavo stiliukui, bet man patinka... smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 05, 13:52)

Man patinka tokios... Tik vinjetavimas siuo atveju per astrus...

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 05, 14:24)
Širdingai ačiū už skirtą laiką, pastabas.

Nu va iskart geriau smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 14:46)
ką tik nusipirkau Kiev'ą su pilna komplektacija  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif  visiškai atsitiktinai pamačiau skelbimą, kažkaip pasirodė, kad nebrangiai, ir nenorėjau praleist progos ilgai galvojant, reikia man jo ar nereikia  biggrin.gif

o su laikrodžių tema stoviu visiškoje vietoje  doh.gif

Ech, kaip sveikinu ir baltai baltai pavydziu smile.gif

o cia truputi su liudna istorija
user posted image

Nenoriu kelti visko, tai jei idomu mestelkit aki Flickre
Atsakyti

paluri, nepamenu, ar tau Yvette ar kitam aiškino, kai atsiverti norimą įkelti foto, virš jos yra "actions", pasirenki- "wiev all sizes", pasirenki, kokio dydžio nori. Tada dešiniį klavišą paspaudus ir atsiradus lentelei, pasirenki "properties", atsiras lentelė, kur bus " adress", jį nukopini, ir kai "atsakinėsi" čia SM , spaudi IMG ir čia įdedi tą nukopintą adresą. Viskas. smile.gif
[/quote]

Aciu uz pagalba, tikiuosi dabar pavyks smile.gif Ne ta link'a kopijavau anksciau...

Trys daiktai, namu darbas:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Akasha, noriu istorija isgirst.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 17:18)
Akasha, noriu istorija isgirst.

Flikre siek tiek parasyta...
Atsakyti