Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 14:48)
Va kas gavosi iš maskvos per meetą  blush2.gif

Kaip įdomiai susidubliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 14:01)
nu fainai. tai yra proga susitikt biggrin.gif

agham, šią savaitę būtinai jau gražinsiu tavo kievą drinks_cheers.gif trečiadienį gal kokį arba ketvirtadienį g.gif nu susirašysim veliau per až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 14:58)
man šita labai smile.gif pasakoja istoriją, kaip jie važiavo važiavo ir įvažiavo į ežerą, tada jis krokodilui čiuch per galvą, krokodilas išsigando ir pabėgo, o ji sužavėta sutiko už jo tekėti ir jie nusipirko tą sklypą, prie kurio įvažiavo į ežerą ir ten augino gulbes nepardavimui smile.gif

tu nepatikesi,bet žinok jų pokalbis buvo panašus kai jie ten sėdėjo lotuliukas.gif dėlto norėjau labai tai įamžinti
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 14:07)
tu nepatikesi,bet žinok jų pokalbis buvo panašus kai jie ten sėdėjo  lotuliukas.gif dėlto norėjau labai tai įamžinti

ups lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 14:58)
man šita labai smile.gif pasakoja istoriją, kaip jie važiavo važiavo ir įvažiavo į ežerą, tada jis krokodilui čiuch per galvą, krokodilas išsigando ir pabėgo, o ji sužavėta sutiko už jo tekėti ir jie nusipirko tą sklypą, prie kurio įvažiavo į ežerą ir ten augino gulbes nepardavimui smile.gif

lotuliukas.gif
Pasirodo aš jau du kart uošvienė.Sūnus vis vežas mergelę gulbių apžiūrėt, dabar ir dukra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 rugsėjo 2011 - 14:11
Keliu vieną reportažą. Supratau, kad žiauriai sunkus reikalas tatai yra - saulė neklauso; žmonės dažniausiai žiūri ne ten, kur reikia; o veiksmas pasibaigia, kai jau pasirenki nustatymus doh.gif
"Tušonkės" belaukiant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 05 rugsėjo 2011 - 14:10
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 09 05, 14:09)
Keliu vieną reportažą. Supratau, kad žiauriai sunkus reikalas tatai yra - saulė neklauso; žmonės dažniausiai žiūri ne ten, kur reikia; o veiksmas pasibaigia, kai jau pasirenki nustatymus doh.gif
"Tušonkės" belaukiant.

smagus buitiakas, bet tas tonavimas toks, tas mėlynumas čia visai netinka manau..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:58)

Eeee, pala-pala, o as kode nieko dar nezinau?

QUOTE(frederica @ 2011 09 05, 14:08)
lotuliukas.gif
Pasirodo aš jau du kart uošvienė.Sūnus vis vežas mergelę gulbių apžiūrėt, dabar ir dukra rolleyes.gif

Na pasirodo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 05, 14:21)
Eeee, pala-pala, o as kode nieko dar nezinau?
Na pasirodo taip biggrin.gif

nesiparink, vestuvių išlaidos paprastai tenka jaunosios tėvams, jaunojo tėvai alkoholiu rūpinasi biggrin.gif
Atsakyti
Laukine25, "sodybų tuštėjimo metas"- labai tikroviškai ir tikrai. Pritariu, kad gal kampo kito reikėjo. Šiaip sveikinu, kad parodei smile.gif

Sayonara, antroji labai wub.gif

paluri, nepamenu, ar tau Yvette ar kitam aiškino, kai atsiverti norimą įkelti foto, virš jos yra "actions", pasirenki- "wiev all sizes", pasirenki, kokio dydžio nori. Tada dešiniį klavišą paspaudus ir atsiradus lentelei, pasirenki "properties", atsiras lentelė, kur bus " adress", jį nukopini, ir kai "atsakinėsi" čia SM , spaudi IMG ir čia įdedi tą nukopintą adresą. Viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 15:07)

OHOHO, kaip koliažas gavosi thumbup.gif aš jaučiu atrodau, kaip pagyrų puodas, kuris visas giria, bet ale kaip man patiko blush2.gif Labai gerai čia gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 rugsėjo 2011 - 14:29
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 14:24)
nesiparink, vestuvių išlaidos paprastai tenka jaunosios tėvams, jaunojo tėvai alkoholiu rūpinasi biggrin.gif

Na ot tai paguodei:D
Atsakyti