Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie- prašau užsukti į flickr mano,ten tavo foto daug blush2.gif ir kai galėsi parašyk man į skype,labai reikia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 11:43)
Nei griežtai nei ką. Gali dėti bet kokio formato, tiesiog yra standartas tam tikras, o toliau jei labiau patinka kažkaip kitaip kirptos, taigi kiekvienas laisvas tą daryti... 4u.gif

Supratau, aciu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 11:53)
Gintarija - visgi padege...

Say - super  4u.gif

Na kartais reikia ne tik is svetimu, bet ir is savu klaidu pasimokyt.. blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 12:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Sodybų tuštėjimo metas:
user posted image

Nuotrauka isties graudi.. Bet man patiko smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 12:41)
Patiko koliažiukas, bandyčiau 2 dar tvarkyti su PS, expoziciją ir tamsinti, mergytę šviesint, pažaisk smile.gif Beje, antrojoj nuotraukoj tavo parašaas prapuola tarp žolių, keisčiau vietą  ax.gif

Aciu, bandysiu butinai dar pazaisti su PS, tik jau kita diena smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 05, 13:24)
Nebūtina, bet aš galvoju taip: jeigu foto laikai tik inete, tai karpyk kaip nori, jeigu žadi daryti popierines ir dėti į albumus, tai va ir reikia to standarto smile.gif

Tai vat as taip ir pagalvojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 05 rugsėjo 2011 - 13:35
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 13:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:
Sodybų tuštėjimo metas

O ir kaip tik labai patinka smile.gif Gal tik kito rakurso norėtųsi, kad neatrodytų taip "simetriškai", nemoku išsireikšti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 14:34)

Na kartais reikia ne tik is svetimu, bet ir is savu klaidu pasimokyt..  blush2.gif

tai viskas gerai,svarbiausia kad eini į priekį 4u.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 09 05, 14:35)
O ir kaip tik labai patinka smile.gif Gal tik kito rakurso norėtųsi, kad neatrodytų taip "simetriškai", nemoku išsireikšti doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ką tik nusipirkau Kiev'ą su pilna komplektacija blush2.gif ax.gif biggrin.gif visiškai atsitiktinai pamačiau skelbimą, kažkaip pasirodė, kad nebrangiai, ir nenorėjau praleist progos ilgai galvojant, reikia man jo ar nereikia biggrin.gif

o su laikrodžių tema stoviu visiškoje vietoje doh.gif
Atsakyti
Svajone sveikinu thumbup.gif

Va kas gavosi iš maskvos per meetą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 05 rugsėjo 2011 - 13:49
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 13:48)
Svajone sveikinu  thumbup.gif

Va kas gavosi iš maskvos per meetą  blush2.gif

nu geeras biggrin.gif iš pradžių nesupratau, kad čiau double biggrin.gif gerulė tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 13:46)
ką tik nusipirkau Kiev'ą su pilna komplektacija  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif  visiškai atsitiktinai pamačiau skelbimą, kažkaip pasirodė, kad nebrangiai, ir nenorėjau praleist progos ilgai galvojant, reikia man jo ar nereikia  biggrin.gif

o su laikrodžių tema stoviu visiškoje vietoje  doh.gif

kurį? smile.gif sveikinu su pirkiniu, naudok ir rodykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 14:51)
nu geeras  biggrin.gif  iš pradžių nesupratau, kad čiau double  biggrin.gif  gerulė tikrai  thumbup.gif

na gavosi net ne double o tik dalinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 13:48)
Va kas gavosi iš maskvos per meetą   blush2.gif

man šita labai smile.gif pasakoja istoriją, kaip jie važiavo važiavo ir įvažiavo į ežerą, tada jis krokodilui čiuch per galvą, krokodilas išsigando ir pabėgo, o ji sužavėta sutiko už jo tekėti ir jie nusipirko tą sklypą, prie kurio įvažiavo į ežerą ir ten augino gulbes nepardavimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 rugsėjo 2011 - 14:00
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:55)
kurį? smile.gif sveikinu su pirkiniu, naudok ir rodykis smile.gif

tokį pat kaip tavo biggrin.gif tik ten dar šachta, ar kaip jis vadinasi tas dalykas kartu yr smile.gif filtrų dar kažkokių yra, net futliaras biggrin.gif ir juostą dar davė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:58)
man šita labai smile.gif pasakoja istoriją, kaip jie važiavo važiavo ir įvažiavo į ežerą, tada jis krokodilui čiuch per galvą, krokodilas išsigando ir pabėgo, o jis sužavėta sutiko už jo tekėti ir jie nusipirko tą sklypą, prie kurio įvažiavo į ežerą ir ten augino gulbes nepardavimui smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 14:00)
tokį pat kaip tavo  biggrin.gif  tik ten dar šachta, ar kaip jis vadinasi tas dalykas kartu yr smile.gif filtrų dar kažkokių yra, net futliaras  biggrin.gif  ir juostą dar davė  biggrin.gif

nu fainai. tai yra proga susitikt biggrin.gif
Atsakyti