Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 02, 20:56)

Alexso - vandenukas ,pirma foto, super šviesa  4u.gif

Saulėlydis smile.gif
Atsakyti
ėėėė,tai visos kala? lotuliukas.gif jėga, aš irgi aluti gurkšnoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 09 02, 23:19)
Saulėlydis  smile.gif

taip ir maniau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 22:09)
nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

vertejo pabijoti, tikrai puikiai gavos 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 08:23)

aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus smile.gif na, čia į arkliukų seriją truputį biggrin.gif

spalvos kokios grazios bigsmile.gif

Rarity, na man tai pirmoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:17)
Negalima savęs prievartauti niekada. Neišeina tai neišeina. Mokykis technikos  4u.gif  Ieškok kitų spalvų.

Na splavos tikrai nepadasys kadro geresniu, idomesniu. Cia ne iseitis.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:18)
Na ir?.. Tada atitinkama ir kūryba. Kol kūryba taps gryna, kylanti iš poreikio, o ne vardan kūrybos.

P.S. geriam aišku biggrin.gif

Tai tokia ten ir kuryba, sh o ne kuryba.
Geriam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 02, 22:21)
Na splavos tikrai nepadasys kadro geresniu, idomesniu. Cia ne iseitis.

Techniką įvaldyti yra BŪTINA, kaip gali išpildyti idėjas, jei nemoki jų išpildyti?.. O ar tau pasiseks būti unikaliam, čia jau klausimas.
Bet kaip tu gali nušauti antį, nemokėdamas šaudyti?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 22:23)
Techniką įvaldyti yra BŪTINA, kaip gali išpildyti idėjas, jei nemoki jų išpildyti?..  O ar tau pasiseks būti unikaliam, čia jau klausimas.

Kaip grojama is klausos, nezinodami ne vienos natos?
Atsakyti
Šiaip, Kristuk, "ieškok kitų spalvų" buvo metafora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:23)
Techniką įvaldyti yra BŪTINA, kaip gali išpildyti idėjas, jei nemoki jų išpildyti?..  O ar tau pasiseks būti unikaliam, čia jau klausimas.

sutinku, išmokus technikos lieka laisvenis protas kūrybai lotuliukas.gif va dabar įtemptai turėjau galvoti apie parametrus su juosta- tai jau su kūryba žinote lotuliukas.gif man bent kad kadras ne juodas ir ne baltas išeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 02, 22:26)
Kaip grojama is klausos, nezinodami ne vienos natos?

Aš lankiau chorą vienuolika metų, gana neblogai sekėsi. Bet natų nepažinojau. Tik niekam to nesakiau biggrin.gif Nors gal vadovė ir nujautė tai.. net nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 22:27)
Aš lankiau chorą vienuolika metų, gana neblogai sekėsi. Bet natų nepažinojau. Tik niekam to nesakiau  biggrin.gif Nors gal vadovė ir nujautė tai.. net nežinau smile.gif

Tu ir foto natu nemoki, bet juk netrukdo?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 23:27)
Aš lankiau chorą vienuolika metų, gana neblogai sekėsi. Bet natų nepažinojau. Tik niekam to nesakiau  biggrin.gif Nors gal vadovė ir nujautė tai.. net nežinau smile.gif

lotuliukas.gif lankiau ir aš panašiai tiek, na natas žinojau,bet kad muzikalke dar lankiau,gal dėlto žinojau lotuliukas.gif
Atsakyti