Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 12:47)

Geras. Ir ką tokiu atveju daryt biggrin.gif Tada reik parežisuot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 12:43)
Laukine, žinai, kas man atrodo negerai? Kad lėlė ir knyga taip ne atsitiktinai, o kruopščiai ir tvarkingai padėti, švarūs daiktai. ir kad tiesu labai. tvarkinga.. kontrastuoja su ta apvelta aplinka. o šiaip aš mėgstu tokius etiudus.

noisy-B, kristina_petrosiene wink.gif

Šiuom atveju ne. Tikrai. Neliesta visiškai. Todėl ir nufotografavau kad suprastume: va taip kaime viskas vyksta. Čia vaikas, lėlė, skaitė pasaką, čia prasidėjo stiklinių kilnojimai ir liko tušti namai. Tarsi palikta žinutė atvykėliams tuščiame name. Šiaip, nelabai mano skonio ir stiliaus tokios foto, bet sakau, patraukė tai, kad pasirodė, tarsi žmonės, kurie išėjo, norėjo informuoti kaip viskas vyko čia...

Bet kadangi tik aš žinau kad taip radau, visiškai pritariu, kad žiūrovui tai atrodo surežisuota/dirbtina/pernelyg paprasta, be paslapties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 13:02)
neiste -> mane baugina tokios foto - su kryžiais... vyro močiutė guli ligoninėj po 3 insulto, tai negaliu žiūrėti į tokias foto, bet laikrodžis tai man labai fainas  smile.gif O beje, kokią mintį norėjai perteikti šią nuotrauką? Kad įkomponuotas kryžius ir tos nuotraukos rėmeliuose? Man asocijuojasi su mirtim... Beje, čiužia į kairę, lyginčiau smile.gif

4u.gif
Cia fotografavau labai senoj sodyboj, kabanciose nuotrauku remuose ant sienos yra jau mire zmones, dauguma ju gyveno toje sodyboje, todel tas kryzius ikistas blush2.gif

Ir kiek prisimenu mociutes stala, ant jo visada budavo kryzelis ir laikrodis..ai dar skaitymo akiniai. Tai, manau, labai nenugrybavau blush2.gif

Atokvepio minute:
user posted image

Ir dar viena, truputi is arciau:
user posted image
Jei turit ka pakritikuot, lauksiu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 rugsėjo 2011 - 13:19
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 23:23)
lendu vėl į eterį, atrinkau ką rodyt, jei kam dar įdomu, tai užeikit

Užėjau, labai įdomios, akį traukiančios nuotraukos 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 12:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Sodybų tuštėjimo metas:

Man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 12:50)
Šiuom atveju ne. Tikrai. Neliesta visiškai. Todėl ir nufotografavau kad suprastume: va taip kaime viskas vyksta. Čia vaikas, lėlė, skaitė pasaką, čia prasidėjo stiklinių kilnojimai ir liko tušti namai. Tarsi palikta žinutė atvykėliams tuščiame name. Šiaip, nelabai mano skonio ir stiliaus tokios foto, bet sakau, patraukė tai, kad pasirodė, tarsi žmonės, kurie išėjo, norėjo informuoti kaip viskas vyko čia...

Bet kadangi tik aš žinau kad taip radau, visiškai pritariu, kad žiūrovui tai atrodo surežisuota/dirbtina/pernelyg paprasta, be paslapties. 4u.gif

įdomiai smile.gif xixixi

tada kampas per tiesmukas biggrin.gif radau prie ko prikibt cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 14:00)

Radau tik šią http://www.flickr.co...ina_petrosiene/ čia tu? Kaip tais nuotraukas peržėjau.. neradau ato, bet radau Kikę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 23:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti

man patiko pirmoji. kadravimas, ir tas baltas bokeh ar blikis. is pradziu nesupratau, kad cia gele, isiziurejau, pamaciau zieda. na idomiai. kitaip. pazaisciau dar su spalvom, tiesiog 4fun.
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 23:26)
Šiaip, Kristuk, "ieškok kitų spalvų" buvo metafora biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 23:27)
Aš lankiau chorą vienuolika metų, gana neblogai sekėsi. Bet natų nepažinojau.

as irgi ir tikiu kad daug zmoniu taip dare.
bet pvz lankyt muzikalke ir nezinoti natu - neimanoma biggrin.gif kaip pagrosi? zodziu, du skirtingi dalykai.
QUOTE(Alabama @ 2011 09 03, 20:32)
O tiesa, kaip tas Tudoras, verta imt?

man nepatiko.
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 22:57)
meeto vieta

nu nerealiai. labai skani. wub.gif

Alexso - man patiko pirmoji labai, grazhios spalvos, idomi foto, shviesa tokia dekinga. tik ne is karto supratau kas ten. lyg ir truksta informacijos, lyg ir dar kazko noretusi toje nuotraukoje, bet is esmes man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 13:11)
Radau tik šią http://www.flickr.co...ina_petrosiene/ čia tu? Kaip tais nuotraukas peržėjau.. neradau ato, bet radau Kikę smile.gif

aš aš. pridėjau Tave prie kontaktų, eik gilyn smalsauti..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 05, 13:16)

man nepatiko.

Prasom issamiau, why?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 13:00)
įdomiai smile.gif xixixi

tada kampas per tiesmukas biggrin.gif radau prie ko prikibt cool.gif  rolleyes.gif

Jo, dėl kampo, tikrai gali būt.. smile.gif Gal reikėjo per langą fotkint, ale ten džiunglės- neprieit smile.gif Nu, tikiuosi dar kada apsilankysiu, jei nesugrius tas namas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 04, 23:42)
Žydraake, tokiam fone pakabos labai gražiai atrodo. Taip pristatyčiau. Koliažas manęs nenervina, bet ir vienos foto šiaip užtektų, kairės.

QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 00:43)
Visu pirma uztektu ir vienos nuotraukeles.... Jei dar kokia i koliaza deti, tai nebent vilnos rutuliukus pamakrint ir paciu pakabu rastus, kad labiau dekupazo detales matytusi...
Dabar del pirmos foto.... pirma kas labiausiai uzkliuvo, prie ko cia tie skalbiniu segtukai?.... Ne nu rimtai.... pakabos ir segtukai siame kontekste man visai nesiziuri.... Fonas cia jau visai smagiai... Gal dar pabandyt reikejo zolytej pakabas padeliot... irgi turetu graziai ziuretis.... ANtra man labiau patinka, nes nera segtuku... Bet koliaze iskarto man krent ai akis padeges dangus, ko pirmoje nera... irkat spalviskai jos skiriasi ir nelabai ziurisi...

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 12:02)
Žydraakė -> jau gavai daug vertingų komentarų, aš sutinku su ta nuomone, jog čia segtukų nereikia, juk čia pagabos, kam jom segtukai? Čia tas pats, kas keptuvėje kepti kiaušinienė, dar įdėjus kitą keptuvę [tik be rankenos]  biggrin.gif  Na taip sugalvojau. Patinka fonas dbr jau, bandyčiau daryti koliažą, kaip patarė Akasha [su makro]. Kabinčiau pakabas, kaip antrojoj ir dėliočiau [turiu omeny, kad be segtukų]
T.p. labai ačiū už komentarą mano nuotraukoj su sese [dėl jos aprangos dbr jau pritariu, kad pjaunasi žalia su mėlyna, atvėrė panelės man akis, bandysiu ieškoti dar kitų sprendimų]  mirksiukas.gif

Širdingai ačiū už skirtą laiką, pastabas. Jaučiu atsibodau jums nereliai. Juk paprasta foto, net ne koks portretas, kur gyvas žmogus būtų, nu o bet tačiau...čia gi pradžiamokslių tema smile.gif Akimirką pagalvojau, arverta jitiekmano pamąstymų, pastangų, bet tikrai liko galvoj pastabos.
Šioji Akashai:) Kaip? Nu negaliu aš tau pasakyti dabar, kam tie segtukai. Foto ankščiau daryta, kažkaip segtukai man derėjo prie virvės, o šviesi galvelė nepagalvojo, ar dera prie pakabų rolleyes.gif biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 12:34)
O ar butina karpyti nuotraukas pagal standartus, jeigu man butent ta diena sitaip ir nekitaip norisi?  blush2.gif  Ar cia jau grieztai pagal taisykles? smile.gif

Nebūtina, bet aš galvoju taip: jeigu foto laikai tik inete, tai karpyk kaip nori, jeigu žadi daryti popierines ir dėti į albumus, tai va ir reikia to standarto smile.gif
Atsakyti
Ar jau laikrodziu tema baigesi?... Siandien darzelyje vienas tetis atnese parodyti senoviska indiska laikrodi. Pamaniau idesiu jo nuotrauka. Tik be blykstes dar nemoku fotografuoti sad.gif Vis dar auto rezimus naudoju, o rankiniu tik bandau.

https://picasaweb.go...feat=directlink

Per flickr niekaip nepavyksta ikelti nuotrauku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 05 rugsėjo 2011 - 13:29