QUOTE(Yvette @ 2011 09 04, 23:42)
Žydraake, tokiam fone pakabos labai gražiai atrodo. Taip pristatyčiau. Koliažas manęs nenervina, bet ir vienos foto šiaip užtektų, kairės.
QUOTE(Akasha @ 2011 09 05, 00:43)
Visu pirma uztektu ir vienos nuotraukeles.... Jei dar kokia i koliaza deti, tai nebent vilnos rutuliukus pamakrint ir paciu pakabu rastus, kad labiau dekupazo detales matytusi...
Dabar del pirmos foto.... pirma kas labiausiai uzkliuvo, prie ko cia tie skalbiniu segtukai?.... Ne nu rimtai.... pakabos ir segtukai siame kontekste man visai nesiziuri.... Fonas cia jau visai smagiai... Gal dar pabandyt reikejo zolytej pakabas padeliot... irgi turetu graziai ziuretis.... ANtra man labiau patinka, nes nera segtuku... Bet koliaze iskarto man krent ai akis padeges dangus, ko pirmoje nera... irkat spalviskai jos skiriasi ir nelabai ziurisi...
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 05, 12:02)
Žydraakė -> jau gavai daug vertingų komentarų, aš sutinku su ta nuomone, jog čia segtukų nereikia, juk čia pagabos, kam jom segtukai? Čia tas pats, kas keptuvėje kepti kiaušinienė, dar įdėjus kitą keptuvę [tik be rankenos]
Na taip sugalvojau. Patinka fonas dbr jau, bandyčiau daryti koliažą, kaip patarė Akasha [su makro]. Kabinčiau pakabas, kaip antrojoj ir dėliočiau [turiu omeny, kad be segtukų]
T.p. labai ačiū už komentarą mano nuotraukoj su sese [dėl jos aprangos dbr jau pritariu, kad pjaunasi žalia su mėlyna, atvėrė panelės man akis, bandysiu ieškoti dar kitų sprendimų]
Širdingai ačiū už skirtą laiką, pastabas. Jaučiu atsibodau jums nereliai. Juk paprasta foto, net ne koks portretas, kur gyvas žmogus būtų, nu o bet tačiau...čia gi pradžiamokslių tema
Akimirką pagalvojau, arverta jitiekmano pamąstymų, pastangų, bet tikrai liko galvoj pastabos.
Šioji Akashai:) Kaip? Nu negaliu aš tau pasakyti dabar, kam tie segtukai. Foto ankščiau daryta, kažkaip segtukai man derėjo prie virvės, o šviesi galvelė nepagalvojo, ar dera prie pakabų
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 12:34)
O ar butina karpyti nuotraukas pagal standartus, jeigu man butent ta diena sitaip ir nekitaip norisi?
Ar cia jau grieztai pagal taisykles?
Nebūtina, bet aš galvoju taip: jeigu foto laikai tik inete, tai karpyk kaip nori, jeigu žadi daryti popierines ir dėti į albumus, tai va ir reikia to standarto