Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 11:34)
Ar cia jau grieztai pagal taisykles? smile.gif

Nei griežtai nei ką. Gali dėti bet kokio formato, tiesiog yra standartas tam tikras, o toliau jei labiau patinka kažkaip kitaip kirptos, taigi kiekvienas laisvas tą daryti... 4u.gif
Atsakyti
Gintarija - visgi padege...

Say - super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 12:35)
vakar su bjauriais nuotykiais ryškinau juostas, tai džiaugiuosi, kad iš senos juostos KAS NORS matosi biggrin.gif

Labai įtaigus portretas thumbup.gif Tokia laumė, sakyčiau:)
Atsakyti
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Sodybų tuštėjimo metas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 05 rugsėjo 2011 - 12:36
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 05, 12:13)

Patiko koliažiukas, bandyčiau 2 dar tvarkyti su PS, expoziciją ir tamsinti, mergytę šviesint, pažaisk smile.gif Beje, antrojoj nuotraukoj tavo parašaas prapuola tarp žolių, keisčiau vietą ax.gif
Atsakyti
Laukine, - man pernelyg tiesmuka. Bet labai įdomu, kad mąstai, įdomu smile.gif
Atsakyti
flickre įdėjau vieną auto, ten kampe laikdaris matosi, mažu tiks? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 05, 14:35)
Jums turbūt nepatiks, bet man labai graudi nuotrauka, tokia labai teisybę atspindinti:

Sodybų tuštėjimo metas:

Man labai patinka..Labai..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 12:35)
vakar su bjauriais nuotykiais ryškinau juostas, tai džiaugiuosi, kad iš senos juostos KAS NORS matosi biggrin.gif

http://farm7.static....0740b1ed3_z.jpg

http://farm7.static....21592caaa_z.jpg

Labai patiko abudu portretai thumbup.gif

O koks nikas tavo flicke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 rugsėjo 2011 - 12:43
Laukine, žinai, kas man atrodo negerai? Kad lėlė ir knyga taip ne atsitiktinai, o kruopščiai ir tvarkingai padėti, švarūs daiktai. ir kad tiesu labai. tvarkinga.. kontrastuoja su ta apvelta aplinka. o šiaip aš mėgstu tokius etiudus.

noisy-B, kristina_petrosiene wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 rugsėjo 2011 - 12:45
QUOTE(sayonara @ 2011 09 05, 12:43)
Laukine, žinai, kas man atrodo negerai? Kad lėlė ir knyga taip ne atsitiktinai, o kruopščiai ir tvarkingai padėti, švarūs daiktai. ir kad tiesu labai. tvarkinga.. kontrastuoja su ta apvelta aplinka. o šiaip aš mėgstu tokius etiudus.

Tą ir norėjau pasakyti, su viskuo sutinku.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 05, 12:41)
Laukine, - man pernelyg tiesmuka. Bet labai įdomu, kad mąstai, įdomu  smile.gif

Tu žinai, ir aš pradžioj taip maniau. Bet kaime taip jau yra: ir myli ir mušasi vienu metu. Ten taip tikriau viskas, be gilių prasmių. Ir šitas vaizdas, absoliučiai natūralus, nė pirštu nepaliestas, kaip atėjau, taip radau: tuščia troba, vaikiška knyga atversta ties pasaka ir ta lelė tokia plika padėta.. Šalia butelis No name'inės degtinės ir purvina stiklinė. Viskas taip tikra, be jokių užuolankų. Taip ir yra. Ir tikrai sodyba tuščia. Kad patekčiau į namą, vyras vežėsi specialiai trimerį (suprask žoliapjovė ar pan), kad prapjautų keliuką iki namo, nes per žoles ir krūmus trobos nematyti.. Maniau nedėsiu šios foto, nes nu ji kaip pati sakai: "tiesmuka" ir atrodo režisuota, bet persigalvojau. smile.gif
Atsakyti