Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 04, 22:58)
Dešinės nereikia, nes ji nieko nesako ar durnai, kad virvė nesusieina per abi foto?

labai panaši foto,panašus rakursas - man irgi atrodo užtenka pirmos smile.gif ax.gif
Atsakyti
Tai ir ačiū jums už pastabas, galiu eit miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 04, 20:54)
Jurzole, man pirmoji patiko. Bet aš tai tikriausiai būčiau dariusi koliažą. Kiekvieną laikrodį su kažkuo susiejusi.  smile.gif

Aciu! Smagu, kad pagavai mano ideja smile.gif Nors gal ir nelabai aiskiai ja perteikiau... ax: Koliazo viena ideja turiu, bet irgi abejoju, ar nepasirodys "ne i tema". Na bet dar yra laiko... tik va laikrodziu tai trukumas doh.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 04, 21:37)
Labai patiko gėlei parinktas kampas, tik man trūksta fokuso.
Patiko.

Dekui smile.gif Del fokuso - na ten siaip jau tokia ideja buvo, kad fokusas tik vos vos, tik ant pacios briaunos...
Atsakyti
Žydraake, tokiam fone pakabos labai gražiai atrodo. Taip pristatyčiau. Koliažas manęs nenervina, bet ir vienos foto šiaip užtektų, kairės.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 23:36)
Dekui  smile.gif Del fokuso - na ten siaip jau tokia ideja buvo, kad fokusas tik vos vos, tik ant pacios briaunos...

Nuėjau dar kartelį pažiūrėti, jeigu toks autorės sumanymas, tai viskas gerai, bet aš būčiau pamėginusi ir su didesniu ryškumo gyliu rolleyes.gif Labai gracingai atrodo gėlės poza, manau jeigu daugiau žiedo būtų ryšku, būtų irgi gražu.
Atsakyti
lendu vėl į eterį, atrinkau ką rodyt, jei kam dar įdomu, tai užeikit http://www.flickr.co...57627593749130/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 04, 22:36)
A pablūdot blink.gif Aš tik pora dienelių buvau dingus, o jūs romaną prirašėt.
Svajone, keliu žadėtą kitokią pakabų foto. Čia koliažiuką sudėjau, bet neapsisprendžiu, gal geriau tik kairė?

Visu pirma uztektu ir vienos nuotraukeles.... Jei dar kokia i koliaza deti, tai nebent vilnos rutuliukus pamakrint ir paciu pakabu rastus, kad labiau dekupazo detales matytusi...
Dabar del pirmos foto.... pirma kas labiausiai uzkliuvo, prie ko cia tie skalbiniu segtukai?.... Ne nu rimtai.... pakabos ir segtukai siame kontekste man visai nesiziuri.... Fonas cia jau visai smagiai... Gal dar pabandyt reikejo zolytej pakabas padeliot... irgi turetu graziai ziuretis.... ANtra man labiau patinka, nes nera segtuku... Bet koliaze iskarto man krent ai akis padeges dangus, ko pirmoje nera... irkat spalviskai jos skiriasi ir nelabai ziurisi...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 00:23)
lendu vėl į eterį, atrinkau ką rodyt, jei kam dar įdomu, tai užeikit

Bliamba perziurejau flickrej ir is dalies pavydziu tau tokio lankstaus modeliuko... Ne kiekviena pasiryztu voliotis taip smile.gif.... Sitoje kur idejau makiazas jau geriau ziurisi ir visai ji idomi... Patinka nestandartinis rakursas, kampas... Smagi zodziu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 05, 00:23)
lendu vėl į eterį, atrinkau ką rodyt, jei kam dar įdomu, tai užeikit http://www.flickr.co...57627593749130/

patinka ši 4u.gif ir šiaip galvojau kažką išskirti iš serijos tavo,bet man šiaip ji visa patiko bendroje visumoje,taip kad nieko nebeišskyriau 4u.gif
Atsakyti
Svajone, man tik savaitgalį "dašilo", kad kai kievo tema susitikinėjom, pamiršau Tau įmautes juostoms atiduoti biggrin.gif ot galvelė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 04, 14:04)
Sakau, gal ši tiktų laikrodžių temai? Kaip pati nuotrauka?

Man patiko. Toks jausmas, kad toji moteris žiūri ir laikrodį ir kažko laukia.... Gal savo draugo.... wub.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 18:47)
aciu smile.gif na cia viena is nedaugelio pavykusiu fotkiu, nes kiek dariau, ant fotiko atrode gerai, paziurejus per kompa visos beveik fotkes su toookia maza ryskumo zona, kad net  doh.gif na bet bliam, 50-tukas tikrai geris, sioje foto ir dar vienoj flirke, niekas nedaryta, net neprisilieciau su ps, kas man atrode kaip neimanomas dalykas lotuliukas.gif

Labai patiko tavo foto.
Vava, 50-tukas gėris, bet todėl ir nepavyko man nėštukės fs, nes vdaug kur fokusas nušokęs. sad.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 19:20)

Uj. bigsmile.gif Man tai patiko žinok. Ir koja netrukdo. Kaip tik duoda tokį atsipalaidavimo įspūdį. Paprastai, bet fainai.
Atsakyti
prasinesiau pro flircka, ko nepamokentavau, vadinasi neturiu kontaktuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 04, 23:43)

Bliamba perziurejau flickrej ir is dalies pavydziu tau tokio lankstaus modeliuko... Ne kiekviena pasiryztu voliotis taip smile.gif.... Sitoje kur idejau makiazas jau geriau ziurisi ir visai ji idomi... Patinka nestandartinis rakursas, kampas... Smagi zodziu wink.gif

dėkuij wink.gif nu jo, ji pasiryžus bet kam, sakė jei reikia, ir ant galvos pastovės biggrin.gif tik ji nekūda tokia, tai problemų yra.. esam daugiau visokių pozų išbandžiusios, bet nerodžiau- lenda apvalumai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 05, 07:21)
patinka ši  4u.gif  ir šiaip galvojau kažką išskirti iš serijos tavo,bet man šiaip ji visa patiko bendroje visumoje,taip kad nieko nebeišskyriau  4u.gif

ačiū wink.gif
Atsakyti