Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2011 09 04, 21:11)
Radai? čia
Jaučiu frederika dabar mane nušaus, ane? bigsmile.gif

Aha radau. Tik blyn, ten tokias mažas leidžia dėt, kad kokybė labai suprastėja.. Nu nusiunčiau smile.gif Žiūrėsim smile.gif
Ačiu labai Loreta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 21:31)
Rimtai???  blink.gif O as, o as... o as uztai ir negyriau, kad pagalvojau "ai, grazu, bet tai cia su PS pagrazinta". Susigedau dabar...  blush2.gif  smile.gif

rimtai smile.gif nesu namie, cia kompe nera PS, tai tik su kazkokiu nero pamazinau fotkes smile.gif

joo, kase, LT sikart gaus....
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 09 04, 22:11)
Radai? čia
Jaučiu frederika dabar mane nušaus, ane? bigsmile.gif

Kodėl ? Užtai, kad nekenti krepšinio biggrin.gif aš lygiai taip pat jam abejinga, yra man te gražių vyrų ...ale, mano dainelė jau sudainuota.
O dėl foto, foto gera, bet nelaimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 09 04, 22:19)
Kodėl ? Užtai, kad nekenti krepšinio biggrin.gif  aš lygiai taip pat jam abejinga, yra man te gražių vyrų ...ale, mano dainelė jau sudainuota.
O dėl foto, foto gera, bet nelaimės biggrin.gif

Aha, jau garantuotai kažką pati sugalvojai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 09 04, 22:24)
Aha, jau garantuotai kažką pati sugalvojai  bigsmile.gif

Tai ne galvoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 09 04, 21:19)
Kodėl ? Užtai, kad nekenti krepšinio biggrin.gif  aš lygiai taip pat jam abejinga,

Jei vyktų šaškių europos čempionatas ir mūsų atstovas jame dalyvautų, sirgčiau lygiai taip pat. Čia ne sporto šaka, čia matyt patriotiškumo reikalas. Na gal azartas dar smile.gif Aš noriu, kad visos mūsų mažytės šalies komandos laimėtų visose rungtyse kuriose teks joms susirungti. lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 09 04, 22:24)
Aha, jau garantuotai kažką pati sugalvojai  bigsmile.gif

jei nenustosit kalbėt tai nei viena nelaimės, nes moderatoriai tiesiog ištrins foto, yra daug pavydžių žmonių, nepamirškit. Tad dalyvaukit, jei dalyvausit tyliai smile.gif
Atsakyti
A pablūdot blink.gif Aš tik pora dienelių buvau dingus, o jūs romaną prirašėt.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 13:32)
tokios gražios pakabos, tokiam šlykščiam fone.. nepatiko.. bandyčiau visai kitokioje aplinkoje smile.gif

Svajone, keliu žadėtą kitokią pakabų foto. Čia koliažiuką sudėjau, bet neapsisprendžiu, gal geriau tik kairė?

user posted image

Ačiū visoms pasisakiusioms apie pakabas. Tamsiam fone dariau, nes galvojau taip labiau išryškės šviesios pakabos...

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 13:53)
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus bei make-up ir savo sesę  4u.gif Kažkaip tikėjausi daugiau, bet kad tas fokusas ryškiai nušokęs būtent tose foto, kur man patinka. Shame on me....  blush2.gif Galvojau išpešiu kažką daugiau iš šios planuotos fotosesijos, bet saulė itin greitai nusileido, pusės nespėjom, ką planavom.

user posted image

Man šioji patiko, kompozicija, kelio vingis, šešėlis, žmogus kaip įkomponuotas. Aprangos spalvos man asmeniškai ryškokos, bet čia tik man mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 02, 14:08)
Kaip pakabos ar kaip pati foto? Nes pakabos man nieko nesako, man atrodo realybeje jos ispudingesnes. Foto nekomentuotina, ta prasme manes neuzkabina. dar tas fonas :/
as daryciau baltame, shvariame fone, jeigu noreciau eksponuoti butent pakabas.

Baltame nenorėjau daryti, nes paskutiniu metu (vis dar nuo žiemos laiko) baltas fonas nepatinka + pakabos man prašėsi būti pakabinamos, nepadedamos. Mėginau lauke atrasti joms vietą, nes ant balto fono sudėlioti nelabai ir gavosi ax.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 02, 14:24)
o kas maziukei?  blink.gif
pakabu fonas man nekliuna, jame jos isryskeja. Is flickr supratau, kad cia mamos ir dukters pakabos, nuotraukose to vesimato, tai kad nebutu teisiog pakabos, gal bandyciau apieskoji kokiu detaliu, kurios atskleistu va ideja. Kuri man, beje, patiko smile.gif

Čia manoji bėda, kažkaip idėjos mano kažkur nusėda...ne vietoj...ne taip kaip reikia...
Mažylė jau gerai jaučiasi, dėkui. Ogi pargriuvo namuose, prasikando liežuvį, pilna burna kraujo, atplaiša liežuvio, teko siūti ir tik su pilna narkoze. Dabar su penkiom siūlėm kartais iškiša liežuviuką biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 15:29)
rodau dar vieną ant laiptų  smile.gif

user posted image

Man šiek tiek per didelės modelio akys, tarsi jai būtų buvę nepatogu gulėti ar dar kažkas ir žvilgsniu ji rodė "nu greičiau" biggrin.gif

QUOTE(dziustik @ 2011 09 02, 15:52)
Laikrodžių temai  smile.gif

user posted image

Paprastai, bet labai tvarkingai ir švariai.

QUOTE(kristukass @ 2011 09 02, 20:21)
user posted image

Kadras padarytas einant link masinos. Pamaciau, kad sviesa graziai krenta, atsiguliau ir nufotkinau.  smile.gif

Patinka, lengva.

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 04, 20:54)
Išprievartavai biggrin.gif
Tyyngiuu kalbėtii ašš šiandien, buvau arenoj, sirgom už gruzinus, nors nekenčiu krepšinio, bet norėjau pabūt, vis vien nemokamai, tai. O šiaip abejinga aš ja, su maže pas Amberį buvom visą laiką biggrin.gif
Va.

Na, gal 8 būsiu, jei ką nors nuveiksiu gero, vaikas serga... Todėl abejoju

O jei ne, tada 13 arba 15, greičiausiai 13 d.

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 21:24)
Žydraakė -> pritariui tai nuomonei, kad fotografuočiau pakabas tikrai "steriliškesnėje" aplinkoje, tada tos pakabos atrodytų prabangiai. Labai gražios [aš pamišus ant dekupažo  bigsmile.gif ] Taip nemoku dar  ax.gif  O dbr toks senovinis, tamsus ir suskilinėjęs fotnas kažkaip nelabai dera prie šviesių gėlėtų pakabų. Bandyk kaip nors kitaip, juk jas turi smile.gif Labai gražios.

Taip, pakabas dar turiu, gal ką nors kito dar sumąstysiu.

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 02, 23:43)
Atsiliepiu i sauksma ka nors parodyti  biggrin.gif Nors pavojingas momentas, tokiu diskusiju fone... bet ai, rodau - naujausi kadrai is serialo "Geliu kankinimas"  mirksiukas.gif 

user posted image

Ir dar keletas cia. Meginau rasti kitu spalvu, kampu... kazko naujo ieskojau, zodziu. Ar nors kiek pavyko?  ax.gif

Labai patiko gėlei parinktas kampas, tik man trūksta fokuso.

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 23:38)
Nepamenu, ar zuikiu medziokles sezonas jau baigesi?  unsure.gif Siandien viena pagavau mazo kaimelio kapinaitese. Nors ir ne toki, kokio norejau - medziojau tuos didelius, spalvotus, bet nepavyko. O isvis tai isivaizdavau, kad ten fotografuosiu laikrodi - pasiklydau tarp kalbu ir pamirsau, kad "klok" yra varpas, o ne laikrodis...  doh.gif  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

Patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 04, 21:36)
gal geriau tik kairė?

manau tik kairė, visai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 22:51)
manau tik kairė, visai gerai smile.gif

Dešinės nereikia, nes ji nieko nesako ar durnai, kad virvė nesusieina per abi foto?
Atsakyti