A pablūdot
Aš tik pora dienelių buvau dingus, o jūs romaną prirašėt.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 13:32)
tokios gražios pakabos, tokiam šlykščiam fone.. nepatiko.. bandyčiau visai kitokioje aplinkoje
Svajone, keliu žadėtą kitokią pakabų foto. Čia koliažiuką sudėjau, bet neapsisprendžiu, gal geriau tik kairė?
Ačiū visoms pasisakiusioms apie pakabas. Tamsiam fone dariau, nes galvojau taip labiau išryškės šviesios pakabos...
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 13:53)
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus bei make-up ir savo sesę
Kažkaip tikėjausi daugiau, bet kad tas fokusas ryškiai nušokęs būtent tose foto, kur man patinka. Shame on me....
Galvojau išpešiu kažką daugiau iš šios planuotos fotosesijos, bet saulė itin greitai nusileido, pusės nespėjom, ką planavom.
Man šioji patiko, kompozicija, kelio vingis, šešėlis, žmogus kaip įkomponuotas. Aprangos spalvos man asmeniškai ryškokos, bet čia tik man
QUOTE(Maggie @ 2011 09 02, 14:08)
Kaip pakabos ar kaip pati foto? Nes pakabos man nieko nesako, man atrodo realybeje jos ispudingesnes. Foto nekomentuotina, ta prasme manes neuzkabina. dar tas fonas :/
as daryciau baltame, shvariame fone, jeigu noreciau eksponuoti butent pakabas.
Baltame nenorėjau daryti, nes paskutiniu metu (vis dar nuo žiemos laiko) baltas fonas nepatinka + pakabos man prašėsi būti pakabinamos, nepadedamos. Mėginau lauke atrasti joms vietą, nes ant balto fono sudėlioti nelabai ir gavosi
QUOTE(Cheles @ 2011 09 02, 14:24)
o kas maziukei?
pakabu fonas man nekliuna, jame jos isryskeja. Is flickr supratau, kad cia mamos ir dukters pakabos, nuotraukose to vesimato, tai kad nebutu teisiog pakabos, gal bandyciau apieskoji kokiu detaliu, kurios atskleistu va ideja. Kuri man, beje, patiko
Čia manoji bėda, kažkaip idėjos mano kažkur nusėda...ne vietoj...ne taip kaip reikia...
Mažylė jau gerai jaučiasi, dėkui. Ogi pargriuvo namuose, prasikando liežuvį, pilna burna kraujo, atplaiša liežuvio, teko siūti ir tik su pilna narkoze. Dabar su penkiom siūlėm kartais iškiša liežuviuką
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 15:29)
rodau dar vieną ant laiptų
Man šiek tiek per didelės modelio akys, tarsi jai būtų buvę nepatogu gulėti ar dar kažkas ir žvilgsniu ji rodė "nu greičiau"
QUOTE(dziustik @ 2011 09 02, 15:52)
Laikrodžių temai
Paprastai, bet labai tvarkingai ir švariai.
QUOTE(kristukass @ 2011 09 02, 20:21)
Kadras padarytas einant link masinos. Pamaciau, kad sviesa graziai krenta, atsiguliau ir nufotkinau.
Patinka, lengva.