Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 22:25)

Vos ne laidotuves, dar as laikrosi su kryzium imetu isvis liudna biggrin.gif
Idomi jusu nuomone blush2.gif

user posted image

Beje, siaulietes, kaip meetas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 rugsėjo 2011 - 20:51
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 19:19)
beveik visos +/- vienodos daromės su savo darbais IMHO.. kaip sakė kažkuris fotografas- geriau suklysti naujuose ieškojimuose, nei nuolat būti nuspėjamu..

Tą ir turėjau omenyje, sakydama kad nebepatinka mūsų visų ir visos foto.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 20:33)
Žiūriu krepšinį, turbūt nėra žmogaus kuris nepergyventų dėl mūsų komandos..

Nes mums tai įaugę į kraują..

klysti- man visiškai nusispjaut smile.gif bet foto gera visai smile.gif tik tas užrašas.. man šriftas primena S.B.M photography smile.gif nesižiūri ant Laukinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 20:38)
klysti- man visiškai nusispjaut  smile.gif  bet foto gera visai smile.gif tik tas užrašas.. man šriftas primena S.B.M photography  smile.gif  nesižiūri ant Laukinės smile.gif

Kad jau ne pirmą kart jį dedu. Pirma dėjau savo tą patį blogo šriftą, o po to parinkau tokį, kuris labiau atitiktų spausdinimo mašinėlės šriftą. Noriu susikurti savo logotipą ir savo šriftą, kurio nebūtų PS ir niekas neturėtų tokio pat, bet dar vis to nepadarau, nes kol yra PS paletėj, tai bet kas ir gali dėti.. smile.gif Net ir logotipai pas mus vienodėja biggrin.gif Dabar žiūriu daug kas tokį naudoja, Baturos irgi panašus, dar bent kelių blogų, kuriuos užlaikinus.. Ir ne tik logotipai, pavadinimai irgi labai panašūs smile.gif Žodžiu SM ir gerai ir negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 21:33)
Žiūriu krepšinį, turbūt nėra žmogaus kuris nepergyventų dėl mūsų komandos..

Greit išimk iš čia ir dėk į SM konkursą mirksiukas.gif
Garantuotai daugybė žmonių pergyvens mūsų komandą, o išgyvena dėl jos, spėju, irgi ne visi bigsmile.gif Aš tiesiog nekenčiu krepšinio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 20:43)
Kad jau ne pirmą kart jį dedu. Pirma dėjau savo tą patį blogo šriftą, o po to parinkau tokį, kuris labiau atitiktų spausdinimo mašinėlės šriftą. Noriu susikurti savo logotipą ir savo šriftą, kurio nebūtų PS ir niekas neturėtų tokio pat, bet dar vis to nepadarau, nes kol yra PS paletėj, tai bet kas ir gali dėti.. smile.gif Net ir logotipai pas mus vienodėja  biggrin.gif  Dabar žiūriu daug kas tokį naudoja, Baturos irgi panašus, dar bent kelių blogų, kuriuos užlaikinus.. Ir ne tik logotipai, pavadinimai irgi labai panašūs smile.gif Žodžiu SM ir gerai ir negerai  biggrin.gif

siaubs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 04, 21:31)
Patinka, gal tik daugiau kojos noretusi blush2.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 21:33)

foto patiko,į temą dabar
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 04, 21:33)
Beje, siaulietes, kaip meetas? bigsmile.gif

Ghem, nukeltas. biggrin.gif Kitam savaitgaliui arba šiokiai dienai. Bet geriau būtų savaitgalį. Tačiau jei rG bus Šiauliuose šią savaitę ir turės noro meet'intis su mumis, gal prisiderinam prie jos? bigsmile.gif
rG, sakyk ką nors dėl meet'o. biggrin.gif
Ir susiimam merginos, susitinkam. Kiek gi galima.. rolleyes.gif
Patiko temos įgyvendinimas. Taip senoviškai. bigsmile.gif
Jurzole, man pirmoji patiko. Bet aš tai tikriausiai būčiau dariusi koliažą. Kiekvieną laikrodį su kažkuo susiejusi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 rugsėjo 2011 - 20:56
QUOTE(Ka @ 2011 09 04, 22:54)
Ghem, nukeltas.  biggrin.gif 

liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 09 04, 20:47)
Greit išimk iš čia ir dėk į SM konkursą mirksiukas.gif
Garantuotai daugybė žmonių pergyvens mūsų komandą, o išgyvena dėl jos, spėju, irgi ne visi bigsmile.gif Aš tiesiog nekenčiu krepšinio tongue.gif

Net išsigandau. Išėmiau. O toliau ką daryti? Aš net nežinau kur ir kokie konkursai vyksta biggrin.gif Einu ieškoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 04, 22:05)
Net išsigandau. Išėmiau. O toliau ką daryti? Aš net nežinau kur ir kokie konkursai vyksta  biggrin.gif  Einu ieškoti.  g.gif

Radai? čia
Jaučiu frederika dabar mane nušaus, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 04, 21:01)
Aš irgi dedu kritikai. O jei ne, tai ir parašau, kad ne. Tik šiaip. smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 21:25)
Itariu, kad liksiu nesuprasta (tikiuosi, bent negausiu velniu uz nerimta poziuri i zaidimo tema...  biggrin.gif), bet...

Man tai cia didelis chaosas,arba as kazko neiziuriu g.gif Gal ideja ir gera,bet vienoj nuotraukoj per daug visko,blasko demesi ir nezinau i ka ziureti. ax.gif
Atsakyti