Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 09 04, 19:38)

Va ta tavo foto jau flickr buvau nuziurejus, labai patiko. Gal tik siek tiek daugiau virsaus noretusi, bet cia jei labai galvociau prie ko prikibt biggrin.gif Siaip super  thumbup.gif

O as su koliaziuku laikrodziu temai biggrin.gif

dėkui blush2.gif vsi masčiau ar dėti ar nedėti čia blush2.gif

muzikantų laikrodukai,nu įdomiai
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kikirike, graziös nuotraukos is meeto. Ir anksciau kitu detos labai labai patiko, tik nieko vis neparasydavau. Idomu buvo pamatyti veidus ir palyginti su susikurtais vaizduoteje.

labai smagu, kad patiko mano laikrodzio ideja, galvojau, kad bus niekam tikusi... malonu, aciu visoms uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 04, 00:30)
Super. Numušei ūpą laikrodžių temai
Nes labai labai gera idėja

na jau na jau, ideju visokiu daug galima prigalvoti ir kur kas idomesniu mirksiukas.gif man tokia mintis kilo tik is neturejimo jokiu idomiu laikrodziu... galvojau vaziuoti kur i "miesta" ir rasti gatvese ko nors idomaus, bet laiko truksta. na gal dar issiruosiu, kol baigsis laikrodziams skirtas laikas ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 04, 01:50)
Šiek tiek keitaliojau koliažą, kur rekomendavote nuotraukas vietomis sukeisti. Kadangi yra keturi variantai, tai čia kol sukrausiu  doh.gif tad labai prašau nuomonės - užeikit į mano FLICKR ir pakomentuokit, kuris variantas geriau? O gal nebeverta man vargti su tuo koliažu, nes apskritai nieko gero g.gif labai laukiu nuomonių, please  aciuks.gif

Gotte, man gal apkeistas spalvotas varijantas geriausiai ziurisi, mielas koliaziukas, grazute mergyte O ten laikrodzio rodomas laikas turi sutapti su gimimo laiku?

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 03:48)
dėkui merginos už gražius žodžius mūsų gražiajai nėštukei  Dėl šakelių ant veido, na labai stengiausi , kad kuo mažiau būtų, ale va išėjo kaip išėjo

ir as noriu pagirti, labai faina nuotrauka wub.gif ir nestuke kokia grazi drinks_cheers.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 09 04, 07:58)
Pirmoj foto būtų viskas gerai, bet man kairėj pusėj medis maišo, kaip sakoma kaip šuniui penkta koja. biggrin.gif Labai daug dėmesio "vagia". (tik neįsižeisk  )
Antra foto į laikrodžių temą, tai super idėja.  Iki tobulumo galima dar pabandyti palaukti geresnio momento, pvz. kada saulė labiau nusileidžia ir šešėliai tampa ilgesni, ryškumo zoną šiek tiek keisčiau ir pan. Bet čia tik mano mintys. 

sutinku del medzio drinks_cheers.gif o laikrodi ir buvau sumaniusi fotkinti su ilgesniais seseliais, bet saule uz medziu vis pasislepdavo, tuos akmenukus nesiojau is vienos vietos i kita nezinau kiek kartu biggrin.gif kitai dienai jau atideti nebenorejau, nes man su laiku visai ne kas... bet aisku, nera cia ko teisintis, niekam neidomus procesas, rupi galutinis rezultatas biggrin.gif aciu uz komentarus 4u.gif (o isizeisti tikrai visai neturiu del ko, man kritika labai reikalinga thumbup.gif )

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 08:32)
dedu dar i zuikuciu/vaivoryksciu tema smile.gif

siandien zaidziau su 50-tuku, nu bet kaip nepataikiau su ryskumo zona

man grazu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 09:32)
Merginos, man po Akashos komentaro mano keptuvems tokia ideja kilo - o jei kada padarytume zaidima istoriju tema? T.y. kiekviena dalyve nufotografuotu ir pateiktu kazkokia istorija (koliazo forma, arba keliu nuotrauku), o kitos vertintu, yra ten istorija ar ne. Galima pvz net ir nesakyti is karto, kas per istorija - jei kitos atspes, vadinasi, istorija gerai papasakota. Gal dar kam nors ta ideja patinka? (As tai siaip ar taip jos imsiuosi... )

visai idomu butu, arba galima butu kaip dabar daikta visos fotografuoja savaip, tai taip istorija kazkokia bendra sugalvoti

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 10:20)

Kikirike, kaip graziai wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

citatos pradingo doh.gif ačiū visoms kas pakomentavot smile.gif dėl juodų lūpų- samoningai jų tokių norėjau.. dėl j/b - taip pat.. nematau aš jų spalvotų doh.gif veliau, kai viskas susigulės, pabandysiu spalvotus kelis variantus padaryt, bet dabar, matau taip ir psio doh.gif nė nekyla ranka spalvotai daryt kažką doh.gif
dėl merginos ant laiptų, matau , kad daug kam nepatiko..
žodžiu, norėjau pabandyt padaryt kažką kitaip, nei fotografavau.. atsibodo fotografuot tą patį per tą patį.. nežinau ar pastebėjot, bet man rodos, kad beveik visos +/- vienodos daromės su savo darbais IMHO.. kaip sakė kažkuris fotografas- geriau suklysti naujuose ieškojimuose, nei nuolat būti nuspėjamu..

perskaičiau visą temukę, bet visų nebepakomentuosiu doh.gif paminėsiu įstrigusius darbus- Akasha labai patiko portretas, nė nesupratau, kad ji laukiasi, kol šešėlio nepamačiau, nerealiai su komponuota, šaunuolė smile.gif Kikirike smagiai susižiūrėjo myto fotkės smile.gif Jurzole patiko tavo darbeliai su gėle, judi į prieki, ieškai naujų kampų, šaunuolė, labai gražu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 18:20)
user posted image
Papildyta:

man tai koja taip beryšio čia.. arba kelio trūksta, arba reikėjo nesulenkus koją sedėt, kad pėda į kadrą nepapultų g.gif
Atsakyti
dėkui merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 20:19)

man tai koja taip beryšio čia.. arba kelio trūksta, arba reikėjo nesulenkus koją sedėt, kad pėda į kadrą nepapultų  g.gif

dėkui 4u.gif norėjau irgi pabandyti kažką naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man viskas čia gerai smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 16:32)

Gražu, labai, Zirze.

Pasigendu šitoj temoj klausimų biggrin.gif Nesuprantu ką su įdėtom nuotraukom daryt, - grožėtis, padėt kuom, kritikuot ar šiaip smile.gif

Kiek daug darbo turiu - ir gerai, ir blogai biggrin.gif
Buvau pradėjus pasakotis, bet ai, galo nėr biggrin.gif galvą skaud, einu, čiuzz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugsėjo 2011 - 19:46
QUOTE(rG @ 2011 09 04, 20:41)
Man viskas čia gerai smile.gif
Gražu, labai, Zirze.

Pasigendu šitoj temoj klausimų biggrin.gif Nesuprantu ką su įdėtom nuotraukom daryt, - grožėtis, padėt kuom, kritikuot ar šiaip smile.gif

Kiek daug darbo turiu - ir gerai, ir blogai biggrin.gif
Buvau pradėjus pasakotis, bet ai, galo nėr biggrin.gif galvą skaud, einu, čiuzz

na tai aš pvz dedu kritikai, o meeto foto tai šiaip įdėjau,kad pasižiūrėti meeto foto blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi dedu kritikai. O jei ne, tai ir parašau, kad ne. Tik šiaip. smile.gif
Atsakyti
Itariu, kad liksiu nesuprasta (tikiuosi, bent negausiu velniu uz nerimta poziuri i zaidimo tema... biggrin.gif), bet...

Trys laikrodziai:

user posted image

Arba, jei nenorite moderno, tada galima apsieiti ir su dviem... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 09 04, 08:20)
Naujam laikrodziu zaidimukui ikeliu irgi viena, nezinau, ar jums cia bus panasu nors kiek i laikrodi... bandysiu daugiau kazka sugalvoti su laikrodziais  ax.gif

Idomiai sugalvota. Kukli foto, bet kabinanti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 18:32)

grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 rugsėjo 2011 - 20:26
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 17:47)
sioje foto ir dar vienoj flirke, niekas nedaryta, net neprisilieciau su ps, kas man atrode kaip neimanomas dalykas lotuliukas.gif

Rimtai??? blink.gif O as, o as... o as uztai ir negyriau, kad pagalvojau "ai, grazu, bet tai cia su PS pagrazinta". Susigedau dabar... blush2.gif smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 04, 19:19)
Jurzole patiko tavo darbeliai su gėle, judi į prieki, ieškai naujų kampų, šaunuolė, labai gražu smile.gif

Aciu! 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 04, 19:41)

O as maniau, kad visos kritikai deda, o jei ne, tai pasako, kad ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 20:20)

Patinka, gal tik daugiau kojos noretusi blush2.gif
Atsakyti
Žiūriu krepšinį, turbūt nėra žmogaus kuris nepergyventų dėl mūsų komandos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 04 rugsėjo 2011 - 21:04