Labas
Kikirike, graziös nuotraukos is meeto. Ir anksciau kitu detos labai labai patiko, tik nieko vis neparasydavau. Idomu buvo pamatyti veidus ir palyginti su susikurtais vaizduoteje.
labai smagu, kad patiko mano laikrodzio ideja, galvojau, kad bus niekam tikusi... malonu, aciu visoms uz komentarus
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 04, 00:30)
Super. Numušei ūpą laikrodžių temai
Nes labai labai gera idėja
na jau na jau, ideju visokiu daug galima prigalvoti ir kur kas idomesniu
man tokia mintis kilo tik is neturejimo jokiu idomiu laikrodziu... galvojau vaziuoti kur i "miesta" ir rasti gatvese ko nors idomaus, bet laiko truksta. na gal dar issiruosiu, kol baigsis laikrodziams skirtas laikas
QUOTE(gotte @ 2011 09 04, 01:50)
Šiek tiek keitaliojau koliažą, kur rekomendavote nuotraukas vietomis sukeisti. Kadangi yra keturi variantai, tai čia kol sukrausiu
tad labai prašau nuomonės - užeikit į mano
FLICKR ir pakomentuokit, kuris variantas geriau? O gal nebeverta man vargti su tuo koliažu, nes apskritai nieko gero
labai laukiu nuomonių, please
Gotte, man gal apkeistas spalvotas varijantas geriausiai ziurisi, mielas koliaziukas, grazute mergyte
O ten laikrodzio rodomas laikas turi sutapti su gimimo laiku?
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 03:48)
dėkui merginos už gražius žodžius mūsų gražiajai nėštukei Dėl šakelių ant veido, na labai stengiausi , kad kuo mažiau būtų, ale va išėjo kaip išėjo
ir as noriu pagirti, labai faina nuotrauka
ir nestuke kokia grazi
QUOTE(Alexso @ 2011 09 04, 07:58)
Pirmoj foto būtų viskas gerai, bet man kairėj pusėj medis maišo, kaip sakoma kaip šuniui penkta koja.
Labai daug dėmesio "vagia". (tik neįsižeisk )
Antra foto į laikrodžių temą, tai super idėja. Iki tobulumo galima dar pabandyti palaukti geresnio momento, pvz. kada saulė labiau nusileidžia ir šešėliai tampa ilgesni, ryškumo zoną šiek tiek keisčiau ir pan. Bet čia tik mano mintys.
sutinku del medzio
o laikrodi ir buvau sumaniusi fotkinti su ilgesniais seseliais, bet saule uz medziu vis pasislepdavo, tuos akmenukus nesiojau is vienos vietos i kita nezinau kiek kartu
kitai dienai jau atideti nebenorejau, nes man su laiku visai ne kas... bet aisku, nera cia ko teisintis, niekam neidomus procesas, rupi galutinis rezultatas
aciu uz komentarus
(o isizeisti tikrai visai neturiu del ko, man kritika labai reikalinga
)
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 08:32)
dedu dar i zuikuciu/vaivoryksciu tema
siandien zaidziau su 50-tuku, nu bet kaip nepataikiau su ryskumo zona
man grazu
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 04, 09:32)
Merginos, man po Akashos komentaro mano keptuvems tokia ideja kilo - o jei kada padarytume zaidima istoriju tema? T.y. kiekviena dalyve nufotografuotu ir pateiktu kazkokia istorija (koliazo forma, arba keliu nuotrauku), o kitos vertintu, yra ten istorija ar ne. Galima pvz net ir nesakyti is karto, kas per istorija - jei kitos atspes, vadinasi, istorija gerai papasakota. Gal dar kam nors ta ideja patinka? (As tai siaip ar taip jos imsiuosi... )
visai idomu butu, arba galima butu kaip dabar daikta visos fotografuoja savaip, tai taip istorija kazkokia bendra sugalvoti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 10:20)
Kikirike, kaip graziai