Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 09 03, 23:01)

O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

Kad labai jau faina su jumis "kankintis" smile.gif O kai tokie rezultatai... thumbup.gif Labai patenkinta, žinok.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 09 04, 02:09)
ViKri[/b], gražuolė ir šiaip labai protinga moteris, labai gera buvo susipažinti.

Net prakaitas išmušė smile.gif, kokie netikėti komplimentai! Ačiū, rG.
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 09 04, 09:19)
Nuostabus portretukas  wub.gif Vikri tikra gražuolė smile.gif

Jau tuoj pradėsiu nepatogintis smile.gif Ačiū, Maija.
Atsakyti
dedu dar i zuikuciu/vaivoryksciu tema smile.gif

user posted image

siandien zaidziau su 50-tuku, nu bet kaip nepataikiau su ryskumo zona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 15:32)

user posted image

siandien zaidziau su 50-tuku, nu bet kaip nepataikiau su ryskumo zona  doh.gif

O man kaip tik labai super. bigsmile.gif Kai saulutė apšviečia, tai dalis ryškumo šiaip ar taip dingsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Alexso, man tavo komentaras patiko. aciuks.gif Nu, o kam gali nepatikti geras žodis. biggrin.gif
Zirze, man graži nuotrauka. Jaučiuosi tarsi per lengvą užuolaidą žiūrėdama į puodelį su vynuogėmis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 09 04, 15:58)
Pritariu Akashai. Pridurčiau, kad  reiktų gal su labiau atverta diafragma bandyti kitaip pateikti tas keptuves. Pvz. fotografuojant jas iš apačios, pasirenkant ryškias kelias keptuves, o tada toliau žvilgsnis kad eitų į malūno viršūnę ar kažkaip panašiai. mirksiukas.gif

Aciu uz komentara 4u.gif Ech, gaila net, kad iki tu keptuviu taip toli vaziuot doh.gif biggrin.gif Bet kai kitasyk aptiksiu ka nors neiprasto, tai jau tiek ideju turesiu... mirksiukas.gif

Merginos, man po Akashos komentaro mano keptuvems tokia ideja kilo - o jei kada padarytume zaidima istoriju tema? T.y. kiekviena dalyve nufotografuotu ir pateiktu kazkokia istorija (koliazo forma, arba keliu nuotrauku), o kitos vertintu, yra ten istorija ar ne. Galima pvz net ir nesakyti is karto, kas per istorija - jei kitos atspes, vadinasi, istorija gerai papasakota. Gal dar kam nors ta ideja patinka? (As tai siaip ar taip jos imsiuosi... ax.gif smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 17:32)

siandien zaidziau su 50-tuku, nu bet kaip nepataikiau su ryskumo zona  doh.gif

man labai super,įdomiai ir švelniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 09 04, 17:43)
O man kaip tik labai super. bigsmile.gif Kai saulutė apšviečia, tai dalis ryškumo šiaip ar taip dingsta. mirksiukas.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 04, 18:00)
Zirze, man graži nuotrauka. Jaučiuosi tarsi per lengvą užuolaidą žiūrėdama į puodelį su vynuogėmis.  bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 18:38)
man labai super,įdomiai ir švelniai  4u.gif

aciu smile.gif na cia viena is nedaugelio pavykusiu fotkiu, nes kiek dariau, ant fotiko atrode gerai, paziurejus per kompa visos beveik fotkes su toookia maza ryskumo zona, kad net doh.gif na bet bliam, 50-tukas tikrai geris, sioje foto ir dar vienoj flirke, niekas nedaryta, net neprisilieciau su ps, kas man atrode kaip neimanomas dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 04, 17:32)

tikrai patiko kazkokia paslaptinga ir jauki bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
savaitgali sveciu turejom tai tik permeciau ka pliurpet greitosiomis smile.gif Siandien bandziau laikrodziu tema pazaisti ir pastebejau,kad namie neturiu fotogenisko laikrodzio biggrin.gif
Bandymas
user posted image
Atsakyti

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 09 04, 19:14)
Sveikos,
savaitgali sveciu turejom tai tik permeciau ka pliurpet greitosiomis smile.gif Siandien bandziau laikrodziu tema pazaisti ir pastebejau,kad namie neturiu fotogenisko laikrodzio biggrin.gif
Bandymas

man norėtusi antro plano ryškesnio,tada gal gautusi laikrodis su istorija mirksiukas.gif
Atsakyti

Man patinka. bigsmile.gif Taip keistai ir labai įdomiai. Neįprastas kampas parinktas. smile.gif
Atsakyti

Visai idomiai smile.gif Man patinka 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 19:20)

Va ta tavo foto jau flickr buvau nuziurejus, labai patiko. Gal tik siek tiek daugiau virsaus noretusi, bet cia jei labai galvociau prie ko prikibt biggrin.gif Siaip super thumbup.gif

O as su koliaziuku laikrodziu temai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti