Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 22:57)
meeto vieta

Tokia ramybė, labai gražu... Ir gera prisiminti smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 09 03, 23:01)
O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

Nuostabus portretukas wub.gif Vikri tikra gražuolė smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 23:58)
Keletas foto is sios dienos pasivaiksciojimo (12 km nuejom, kojos nebelaiko...  ax.gif)

Man pirma ir paskutinė patinka smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 01:16)

Labai labai wub.gif Tos šakelės kaip gerai atrodo thumbup.gif

Atsakyti

Nerrealios - abi!

QUOTE(Foggy @ 2011 09 04, 07:20)

Super. Numušei ūpą laikrodžių temai biggrin.gif
Nes labai labai gera idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 03, 22:35)
Butinai susitiksim drinks_cheers.gif , kita karta visos bulves gales palaukt doh.gif

Linksma tavo foto 4u.gif

Kitą kartą gal jų jau visai nebus. biggrin.gif
aciuks.gif

Smagi... Graziai spalvos susizaidzia...
tik dar truputi virsaus galetu maziau buti
<...>
O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

aciuks.gif Bet tikrai geriau žiūrisi su mažiau viršaus. rolleyes.gif
Labai, labai gražus Vikri portretas!! wub.gif wub.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 03, 23:58)
keistuoliskai, bet labai liuksiskai bigsmile.gif

aciuks.gif

Kaip man patinka tie šešėliai... wub.gif

Man patiko šis laikrodis. 4u.gif Tik to tamsaus kažko nesinori kairiajame kampe nuotraukos.

QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 04, 08:41)
Smagiai  4u.gif
Kur Šiauliuose gerų pėdkelnių yra pirkti?  lotuliukas.gif . Aš rimtai.

aciuks.gif
Aš perku Evagitas parduotuvėse ir dar vienoje parduotuvėje, kuri yra ant kampo įsukant iš Tilžės gatvės į Vytauto. Ten dar ir laikrodžius taiso. Bet pėdkelnės toks dalykas, kad jų galiojimo laikas vieną dieną vis tiek baigiasi. Arba suplėšai, arba dar kas nutinka. smile.gif
Atsakyti
Nu ką, kadangi daugeliui nepavyksta šiandien meet'intis, tai keliam į kitą savaitę. Savaitgaliui? ax.gif g.gif

Akasha, nėštukės foto labai labai, ir modelis gražus, ir mintis vežanti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 09 04, 09:42)
Nu ką, kadangi daugeliui nepavyksta šiandien meet'intis, tai keliam į kitą savaitę. Savaitgaliui? ax.gif  g.gif

drinks_cheers.gif Meet'as kitą sekmadienį, 09.11. 15 valandą.
Arba galim kokią kitą dieną. Tik būtinai po pietų, nes man paskaitos jau bus. Išskyrus penktadienį. smile.gif
rG, tu lyg minėjai, kad rugsėjo antrą savaitę atlėksi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 rugsėjo 2011 - 09:43
Šiek tiek keitaliojau koliažą, kur rekomendavote nuotraukas vietomis sukeisti. Kadangi yra keturi variantai, tai čia kol sukrausiu doh.gif tad labai prašau nuomonės - užeikit į mano FLICKR ir pakomentuokit, kuris variantas geriau? O gal nebeverta man vargti su tuo koliažu, nes apskritai nieko gero g.gif labai laukiu nuomonių, please aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 rugsėjo 2011 - 09:51
Aciu uz komentarus mano nuotraukoms! 4u.gif

Vakar dar ketinau sita ideti, bet pamirsau. Nezinau, ar verta kritikos, bet siaip keistenybe. Miestelio centre prie seno vejo maluno prikabinta senu keptuviu - ir pridetas paaiskinimas tu keptuviu be reikalo nejudinti, nes ta darba puikiai atlieka vejas smile.gif Gaila, neteko isgirsti keptuviniu vejo varpeliu skambesio... g.gif

Dabar dar pagalvojau, kad galejau labiau is sono fotografuoti, butu idomesne nuotrauka isejusi... ax.gif

user posted image

QUOTE(Foggy @ 2011 09 04, 06:20)
Naujam laikrodziu zaidimukui ikeliu irgi viena, nezinau, ar jums cia bus panasu nors kiek i laikrodi... bandysiu daugiau kazka sugalvoti su laikrodziais  ax.gif

Puiki ideja 4u.gif Ir nuotrauka man patinka, tik tas tamsus dryzis virsuje is tiesu siek tiek blasko demesi. Kita vertus, vienodas fonas gal kiek nuobodziai atrodytu... neapsisprendziu unsure.gif Bet tikrai kitokia laikrodzio nuotrauka, ir tuo patinka smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 04, 00:16)

Grazi nuotrauka, bet man kliuva tos sakeles ir dryziai ant veido ir kaklo... ant sukneles grazu, o ant veido nesiziuri, kazkokias nemalonias asociacijas kelia. Gal cia tik man taip, visokiu sci-fi filmu itakoje, ar ka... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 04 rugsėjo 2011 - 10:43
dėkui merginos už gražius žodžius mūsų gražiajai nėštukei 4u.gif Dėl šakelių ant veido, na labai stengiausi , kad kuo mažiau būtų, ale va išėjo kaip išėjo ax.gif

dėl meeto foto, kadangi atsirado kas norėjo ,kad ištrinčiau,tai dar kartoju ir kad kitos drąsiai galit sakyti jei netinka ir nepatinka

Teminiams zaidimukams irgi bandziau pafotkinti kazka... jau besibaigianciai zuikuciu temai turiu toki zuikiuka:

laikrodis koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 04 rugsėjo 2011 - 12:36

Labai gražus šėšėlis krenta, kėdė kokia fantastiška smile.gif Man graži nuotrauka.

Jurzole -> Patiko paskutinioji iš 12km pasivaikščiojimo su violetinėm gėlėm smile.gif

Kikirike -> O man labai patinka tie krentantys šešėliai ant nėštukės. Gražu smile.gif Daugiau pakomentavau flickery, smagus jūsų meet'as buvo smile.gif

Foggy -> Labai patiko zuikučiai, ir laikrodį tikrai įžvelgiau, net neskaičius, labai gražu thumbup.gif įdėja super. tik man po kairę tas žalias kupstas trugdo.

Jurzole -> pritariu dėl keptuvių.

Atsakyti
O man kaip tik be šešėlių būtų daug paprastesnė smile.gif Man apskritai patinka šešėlių žaismai visokie.

Kokios keptuvės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugsėjo 2011 - 12:49
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 04, 13:48)

Kikirike -> O man labai patinka tie krentantys šešėliai ant nėštukės. Gražu smile.gif Daugiau pakomentavau flickery, smagus jūsų meet'as buvo smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 04, 13:48)
O man kaip tik be šešėlių būtų daug paprastesnė smile.gif Man apskritai patinka šešėlių žaismai visokie.

Kokios keptuvės biggrin.gif

aš tai dievinuuuuu šešėlius ir atspindžius lotuliukas.gif gal kartais net perdaug doh.gif o šitie šešėliai šiokią tokią prasmę priduoda, buvo viskas apgalvota blush2.gif
Atsakyti