QUOTE(yura @ 2012 04 18, 14:37)
Laba diena,
mes taip pat domimes "Verdenes" progimnazija. I mokykla turesim eiti 2013 rugsejo 1d. Pirmokelius turetu tureti sios mokytojos: Irutė Skališienė, Daina Venckienė, Romualda Gavorskienė ir Irutė Vrubliauskienė.
Bet kokia informacija apie sias mokytojas labai praverstu. Is anksto dekoju!!!
mes taip pat domimes "Verdenes" progimnazija. I mokykla turesim eiti 2013 rugsejo 1d. Pirmokelius turetu tureti sios mokytojos: Irutė Skališienė, Daina Venckienė, Romualda Gavorskienė ir Irutė Vrubliauskienė.
Mus taip pat domina mamyčių nuomonė apie 2013m. pirmokėlių mokytojas.
QUOTE(golemas @ 2012 07 30, 16:02)
Nezinau kaip dabar bet anksciau pradinuku mokytojos (is mano sunaus kartos tai 2 mokytojos is 4) vaikus vesdavo i baseina. Mokytojos pavarde prasideda is M raides (Malukiene berods). Baige vaikai pradine mokykla be kita ko ir mokedami plaukti. Tai didelis pliusas. Tik mokytoja kiek nusivyleme po to kai i kiek vidutiniskus sunaus ivertinimus ji pakomentavo mazdaug taip: "na, man to mokymosi lygio pakanka, o jei jau jums jis atrodo per mazas jus ir dirbkit". Taip ir jautesi orientacija i vidutiniokus, nebuvo taip kad isspaustu maksimuma...
Dabar Malūkienė turi antrokus. Mano sūnus pas ją pateko, kai panaikino jų pirmą klasę. Žiūrėsim, kaip seksis. Smagu būtų, jei į baseinus vestų
Mes irgi eisim i 1 klase 2013 m,labai laukiu atsilepimu apie tais metais busimas pirmokeliu mokytojas
QUOTE(yura @ 2012 04 18, 15:37)
Laba diena,
tai kas nors žinoma apie šias mokytojas ką nors maniškė irgi eis 2012 09 01 į pirmą klasę ir domina atsiliepimai...įdomu, kada jau reikia užsirašyti?
tiesa, mano viena kaimynė nenori leisti į Verdenę, sako, kad ten dabar nemažai ,,internačiokų" o jie vistiek ir daugiau įžūlesnis, ir naglesni
Papildyta:
QUOTE(braske101 @ 2012 05 23, 12:20)
Sveikos,
tik ne pas p.Romualda Govorskiene..apsaugok viespatie. Tokios patirties turejau su ja, laikas i uztarnauta poilsi jai manau.
tik ne pas p.Romualda Govorskiene..apsaugok viespatie. Tokios patirties turejau su ja, laikas i uztarnauta poilsi jai manau.
bevaikštinėdama kieme su vaikais sutikau vieną moterį, įsišnekėjom, jos anūkė mokosi pas Gavorskienę. Tai ta moteris sakė, jog labai patenkinti mokytoja sakė, tik garsiai kalba iš pirmo žvilgsnio atrodo pikta, bet užsiima su vaikais, dirba su jais daug
QUOTE(LaLuna* @ 2013 01 07, 20:49)
tai kas nors žinoma apie šias mokytojas ką nors maniškė irgi eis 2012 09 01 į pirmą klasę ir domina atsiliepimai...įdomu, kada jau reikia užsirašyti?
tiesa, mano viena kaimynė nenori leisti į Verdenę, sako, kad ten dabar nemažai ,,internačiokų" o jie vistiek ir daugiau įžūlesnis, ir naglesni
Papildyta:
Papildyta:
verdenes tinklalapis
sveikos,
pasidalinkite patirtimi ir info del 2013 m pirmokeliu mokytoju idomu,ar eina pasirinkti mokytoja,ar su ja tartis ?ar jos renkasi?
kokie atsiliepimai apie jas ?
aciu laukiam info,nes nieko nezinom,pirmas kartas
pasidalinkite patirtimi ir info del 2013 m pirmokeliu mokytoju idomu,ar eina pasirinkti mokytoja,ar su ja tartis ?ar jos renkasi?
QUOTE(rklp @ 2013 01 14, 17:16)
sveikos,
Pasirinkti tikrai galima rašant prašymą
O ka galite papasakoti apie sias pradinuku mokytojas - Irutė Skališienė, Daina Venckienė, Romualda Gavorskienė ir Irutė Vrubliauskienė.Labai prasau jusu nuomoniu ir pasidalinti patirtimi,nes eisime rugseji i 1-aja klase. Nesinori mokytojos grubios,ar kuri nusistaciusi pries vaiku,ziuri i teveliu darbus ir pan.. Noretumem pakliuti pas nuosirdzia ir silta mokytoja.
Tai ar užrašėte savo 2013 m. pirmokėlius? aš dar ne, bet jau rytoj reikėtų, kad dar būtų vietos
Vis neapsisprendžiu, pas ką užrašyti dukrą
Atsiliepimų apie mokytojas nėra daug. Aš čia dar su kito namo kaimyne pasisšnekėjau- jos dukra eina pas mokytoją Irutę Skališienę tai bent jau kiek pasakojo, tai jie labai patenkinti ja sakė, kad myli vaikus, neskirsto pagal turtą, tėvų pareigas ir grožį. Sakė, kad klasėje mokinasi lyg ir vienas neįgalus vaikas ir mokytoja su visais elgiasi vienodai, mokina kitus vaikus priimti ir už save silpnesnius ir kitaip atrodančius. Minėjo ir kad labai prijaučianti gamtai ir kažkokį gamtininkų būrelį turi ar gamtos pakraipa toj klasėj man ta mintis patiko
Visumoje sudarė man tikrai gerą įspūdį gal sakau pas šią mokytoją užrašyti ar kas dar turit kokių gerų atsiliepimų pasidalinkit, nes jau reikia apsispręsti
Dar sakė, kad ta yra normalesnė Venckienė (berods), bet pas ją labai svarbūs pinigai- dažnai renka pinigus, rinkliavas viskam...tai net nežinau ar šiais laikais tai priimtina ir taip jau vos beišeina pragyvent
Vis neapsisprendžiu, pas ką užrašyti dukrą
Atsiliepimų apie mokytojas nėra daug. Aš čia dar su kito namo kaimyne pasisšnekėjau- jos dukra eina pas mokytoją Irutę Skališienę tai bent jau kiek pasakojo, tai jie labai patenkinti ja sakė, kad myli vaikus, neskirsto pagal turtą, tėvų pareigas ir grožį. Sakė, kad klasėje mokinasi lyg ir vienas neįgalus vaikas ir mokytoja su visais elgiasi vienodai, mokina kitus vaikus priimti ir už save silpnesnius ir kitaip atrodančius. Minėjo ir kad labai prijaučianti gamtai ir kažkokį gamtininkų būrelį turi ar gamtos pakraipa toj klasėj man ta mintis patiko
Visumoje sudarė man tikrai gerą įspūdį gal sakau pas šią mokytoją užrašyti ar kas dar turit kokių gerų atsiliepimų pasidalinkit, nes jau reikia apsispręsti
Dar sakė, kad ta yra normalesnė Venckienė (berods), bet pas ją labai svarbūs pinigai- dažnai renka pinigus, rinkliavas viskam...tai net nežinau ar šiais laikais tai priimtina ir taip jau vos beišeina pragyvent
As jau taip pat uzrasiau savo suneli i Verdenes progimnazija, pasirinkome mokytoja D. Venckiene. Pareiskimai priimami jau nuo sausio 2 d. (sia diena ir nukeliavau ). Is aplinkiniu kaimyniu daug gero girdejau apie sia mokytoja, todel ja ir pasirinkau, tikiuosi nenuvils.
O sakykit einat uzrasyti reikia nesti medicinine pazyma ir nuotrauka ? Nes lyg skaiciau,kad be medicinines nepriima prasymo.