O man titan sustingęs visiškai matinis gavosi. Kaži kodėl?
QUOTE(Salomeja @ 2011 09 26, 19:05)
O man titan sustingęs visiškai matinis gavosi. Kaži kodėl?
gal dregmes papuole, arba buvo blogai ismaisytas Man tokie debeseliai viename sluoksnyje buvo pasirode, tai sekanti uzpylus dingo
Aliete šiaip būtų labai smagu, jei kad užvestų wire wrap temą forume, nes aš tai kažkaip dar negaliu dėl per mažo žinučių skaičiaus, bet būtų labai gerai, nes man čia labai aktualu būtų, manau, kad tikrai daug gerų idėjų daug kas turėtų.
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 26, 23:18)
Aliete šiaip būtų labai smagu, jei kad užvestų wire wrap temą forume, nes aš tai kažkaip dar negaliu dėl per mažo žinučių skaičiaus, bet būtų labai gerai, nes man čia labai aktualu būtų, manau, kad tikrai daug gerų idėjų daug kas turėtų.
aha, aš irgi ieškojau tokios temos
QUOTE(taniux @ 2011 09 26, 18:08)
nesusilaikiau nepracitavus
na tikrai, kaip gintaras , matau,kad dėtas geltonas žiedlapis..., bet matau, kad lyg tai ir visa derva geltona..., čia nuo apšvietimo, ar paspalvinta kuom nors?
taniux, gražus bandymai ir ta "pirmoji naktis" jau tokia subtili man ta "paplyšusi" žiedlapinė širdelė labai
katėsakis , pririnksi tų žinučių , greit čia jos beplepant prisirenka , ir bus tėma , aš tai net nežinau ką joje rodičiaus, nes gryno wrapo tai nedaug darau, vis kažkokie komponavimai su kažkuo kitu..., kad ir su ice resin, tai su juo ir čia pasirodau
Alietes kaip visada wouw Labai labai
O va cia tai dielas Tikrai labai vykes pirmas blynas
Laukiu kas toliau bus
QUOTE(taniux @ 2011 09 26, 18:08)
nuggi parodysiu pirmuosius blynus
O va cia tai dielas Tikrai labai vykes pirmas blynas
Laukiu kas toliau bus
Aciu merginos
Aliete, derva nespalvinta, taip sviesa pasigavo ir atrodo kaip gelsva, nugareleje folijos auksines paklijavau, tai ji zaizaruoja sauleje O ziedlapius dejau vienodus, bet kur daugiau bordo spalvos buvo - visai tamsiai ruda, beveik juoda pasidare...
Siandien jau gavau G. P. Crystal Resin, bandysiu, idomu kaip spalvas keicia
Aliete, derva nespalvinta, taip sviesa pasigavo ir atrodo kaip gelsva, nugareleje folijos auksines paklijavau, tai ji zaizaruoja sauleje O ziedlapius dejau vienodus, bet kur daugiau bordo spalvos buvo - visai tamsiai ruda, beveik juoda pasidare...
Siandien jau gavau G. P. Crystal Resin, bandysiu, idomu kaip spalvas keicia
Taniux, labai faini pirmi blynai
o kokie darbeliai! labai super "torčiukai"!!!
aš savo darytų darbų nedaug turiu visus išdovanoju ir sau nelieka Vakar iki 2 nakties rėmukus iš vielos lanksčiau. Eisiu liet dervos ir kažkada pasirodysiu
wire wrapo ir aš norėčiau, tik aš dabar įnikus skaityt auksarankių akademiją ir ten vykstančias pamokas, kurias vedė / veda (?) Alietė. Tsakant tyliai sau mokinuosi ten wire wrap klasių yra na, žinoma tik skaitymui, o diskusijoms reikės naujos temos
aš savo darytų darbų nedaug turiu visus išdovanoju ir sau nelieka Vakar iki 2 nakties rėmukus iš vielos lanksčiau. Eisiu liet dervos ir kažkada pasirodysiu
wire wrapo ir aš norėčiau, tik aš dabar įnikus skaityt auksarankių akademiją ir ten vykstančias pamokas, kurias vedė / veda (?) Alietė. Tsakant tyliai sau mokinuosi ten wire wrap klasių yra na, žinoma tik skaitymui, o diskusijoms reikės naujos temos
QUOTE(aliete @ 2011 09 26, 09:18)
sveikos, norite "pačiupinėti" , mano papuošalą SAU
nematyta, originalu ir tikrai stilinga.... lenkiuosi zemai pries toki grozi