Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

O man titan sustingęs visiškai matinis gavosi. Kaži kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 09 26, 19:05)
O man titan sustingęs visiškai matinis gavosi. Kaži kodėl?  g.gif

gal dregmes papuole, arba buvo blogai ismaisytas g.gif Man tokie debeseliai viename sluoksnyje buvo pasirode, tai sekanti uzpylus dingo biggrin.gif
Atsakyti
Aliete šiaip būtų labai smagu, jei kad užvestų wire wrap temą forume, nes aš tai kažkaip dar negaliu dėl per mažo žinučių skaičiaus, bet būtų labai gerai, nes man čia labai aktualu būtų, manau, kad tikrai daug gerų idėjų daug kas turėtų.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 26, 23:18)
Aliete šiaip būtų labai smagu, jei kad užvestų wire wrap temą forume, nes aš tai kažkaip dar negaliu dėl per mažo žinučių skaičiaus, bet būtų labai gerai, nes man čia labai aktualu būtų, manau, kad tikrai daug gerų idėjų daug kas turėtų.

drinks_cheers.gif aha, aš irgi ieškojau tokios temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2011 09 26, 18:08)

nesusilaikiau nepracitavus smile.gif

na tikrai, kaip gintaras thumbup.gif , matau,kad dėtas geltonas žiedlapis..., bet matau, kad lyg tai ir visa derva geltona..., čia nuo apšvietimo, ar paspalvinta kuom nors?

taniux, gražus bandymai mirksiukas.gif ir ta "pirmoji naktis" jau tokia subtili ax.gif man ta "paplyšusi" žiedlapinė širdelė labai wub.gif

katėsakis , pririnksi tų žinučių , greit čia jos beplepant prisirenka biggrin.gif , ir bus tėma mirksiukas.gif , aš tai net nežinau ką joje rodičiaus, nes gryno wrapo tai nedaug darau, vis kažkokie komponavimai su kažkuo kitu..., kad ir su ice resin, tai su juo ir čia pasirodau smile.gif
Atsakyti
Alietes kaip visada wouw bigsmile.gif thumbup.gif Labai labai wub.gif

QUOTE(taniux @ 2011 09 26, 18:08)
nuggi parodysiu pirmuosius blynus smile.gif

O va cia tai dielas bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai labai vykes pirmas blynas wub.gif
Laukiu kas toliau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Aliete, derva nespalvinta, taip sviesa pasigavo ir atrodo kaip gelsva, nugareleje folijos auksines paklijavau, tai ji zaizaruoja sauleje biggrin.gif O ziedlapius dejau vienodus, bet kur daugiau bordo spalvos buvo - visai tamsiai ruda, beveik juoda pasidare...
Siandien jau gavau G. P. Crystal Resin, bandysiu, idomu kaip spalvas keicia bigsmile.gif
Atsakyti
Taniux, labai faini pirmi blynai thumbup.gif
Atsakyti
o kokie darbeliai! wub.gif labai super "torčiukai"!!!

aš savo darytų darbų nedaug turiu hihihi.gif visus išdovanoju ir sau nelieka doh.gif Vakar iki 2 nakties rėmukus iš vielos lanksčiau. Eisiu liet dervos ir kažkada pasirodysiu ax.gif

wire wrapo ir aš norėčiau, tik aš dabar įnikus skaityt auksarankių akademiją ir ten vykstančias pamokas, kurias vedė / veda (?) Alietė. Tsakant tyliai sau mokinuosi ax.gif cool.gif ten wire wrap klasių yra smile.gif na, žinoma tik skaitymui, o diskusijoms reikės naujos temos thumbup.gif
Atsakyti
Miško uoga , buvo toks "pasiganymas kitose ganyklose" biggrin.gif
beje, ten ir prasidėjo epox.dervos "epopėja" smile.gif
Atsakyti

Nieko neprimena? lotuliukas.gif

ŽAIDIMAI

Ice resin, pasidabruota vielutė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 26, 09:18)
sveikos, norite "pačiupinėti"  biggrin.gif , mano papuošalą SAU  ax.gif

user posted image

nematyta, originalu ir tikrai stilinga.... lenkiuosi zemai pries toki grozi clap_1.gif
Atsakyti