Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

sveikos, norite "pačiupinėti" biggrin.gif , mano papuošalą SAU ax.gif

user posted image

tai smeigtukas smile.gif viena jo pusė tokia
user posted image

o, kita ,štai tokia
user posted image
Atsakyti
Koks fainuoliskas wub.gif
Atsakyti
Nerealus darbelis, ir wire wrap'as čia labai gerai atrodo. Super
Atsakyti
superinis darbas bigsmile.gif
ir ideja ir ispildymas thumbup.gif labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aliete, gėris ir gausa thumbup.gif
Atsakyti
dėkui, dėkui smile.gif , aš pati labai džiaugiuosi savo smeigtukų, darytas jis būtent šitam veltam šaliui rolleyes.gif ... labai retai tenka būtent sau pasidaryti papuošalą..., ech, bet tai, matyt, visų papuošalų meistrių bėda, gaunasi ,kaip tam posakyje- batsiuvis be batų biggrin.gif
Atsakyti
vat vat, visiška tiesa, aš tai pati dažniausiai su kokia papigine bižuterija bazėj pirkta už porą litų vaikštau, savo pačios darbus labai retai nešioju, kažkaip daug smagiau man juos ant kito žmogaus matyt.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2011 09 26, 13:38)
savo pačios darbus labai retai nešioju, kažkaip daug smagiau man juos ant kito žmogaus matyt.

lotuliukas.gif Vaistas tam reikalui yra: įsigyk didesniį veidrodį arba daugiau jų namuose pristatyk mirksiukas.gif (juokauju)

Aliete, "pačiupinėjau" tavo papuošaliuką - nagi super superinis thumbup.gif

O mane draugė "išgydė" nuo savo darbelių nenešiojimo - paprasčiausiai paslėpė visus pirktinius, ir atsiradus progai pasipuošti teko savo pasidaryti, ir ................ "pralūžo" savais puoštis biggrin.gif . Ačiū jai drinks_cheers.gif
Atsakyti
aliete, labai labai wub.gif

kas liečia savo darbus- tai aš juos labai mėgstu nešiot, man ir išsiskirt su jais sunku .... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na reiks ir man kokios draugės pagalbos paprašyt smile.gif o va čia biški gal ir ne į temą, bet pamačiau alietes darbelį ir va man klausimas iškilo ar čia kur forume buvo wire wrap tema ar aš čia kažką pražiūrėjau?
Atsakyti
Katėsakis, aš kažkaip nesu aptikusi SM wire wrap temos g.gif .., tai ir savo raitymų,paraitymų nelabai galėjau ten rodyti..., gal šiaip kokioj tėmoje pasirodžiau biggrin.gif

o,papuošalus, tai aš tik savus darytus nešioju smile.gif visą vasarą su savom hortenzijom pravaikščiojau biggrin.gif , bet labai labai retai pasigaminu specialiai tik sau..., na be jokios minties, kad kam nors kitam galėtu tikti biggrin.gif
Atsakyti
nuggi parodysiu pirmuosius blynus tongue.gif
is tortuko formeles, tikrai nieko tepti nereikejo ir taip issilupau lotuliukas.gif
dirbau su epoksidke Titan.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

user posted image

su sitais dar nesugalvoju ka daryt, ar pakabukams panaudoti, ar siaip kur nukisti lotuliukas.gif
Atsakyti