Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Aliete, sagė kokia wub.gif jau tokios rudeninės spalvos wub.gif
Atsakyti
Sagė superinė thumbup.gif
Atsakyti
Bjauruska, tukstantis 4u.gif ir labai aciu, jau uzsisakiau Crystal Resin biggrin.gif

Aliete, originali sage thumbup.gif

maniskiai gaminukai jau uzbaigti, liko tik nufotkinti - sunkiausia dalis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 21, 15:35)
Aruna, gražus steampunk  gavosi  mirksiukas.gif
pasirodysiu  sagę  smile.gif

wub.gif vaaau koks griožis thumbup.gif
Atsakyti
Aliete, sagė tiesiog fantastiška!

Aruna, nors steampunk nėra pats mėgstamiausias stilius, bet darbas atrodo puikiai. Man labai labai patinka tavo kiti darbeliai. Dažnai į juos seilę pavarvinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 21 rugsėjo 2011 - 20:13
dėkui, už pagyrimus mano sagei rolleyes.gif ...ruduo už lango ,tai ir spalvos deliojasi rudeninės...
Atsakyti
Aliete, tikrai, sage grazuole thumbup.gif

Taniux, i sveikata mirksiukas.gif O as einu balioneliais puosti namu ir kabineto hihihi.gif
Atsakyti
kokie darbeliai!!! bigsmile.gif Sagė wub.gif
(oi kai nervina, kai laiko / jėgų nelieka saviems darbams.. rrr..)
Atsakyti
Aliete, labai gražus avataras bigsmile.gif

Aš kažkaip įsivaizdavau, kad ta epox turi būt skystoka, bet manoji tokia tiršta sakyčiau, už pva tirštesnė g.gif g.gif Su ja galima padaryti va taip:

http://www.supermama...?...86&t=765695user posted image

O pati epox tokia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mozaika. @ 2011 09 22, 18:01)
Aliete, labai gražus avataras bigsmile.gif

tai papuošalo SAU fragmentas smile.gif

Mozaika, o taviškė epox. derva , matyt, greit stingstanti..., ji paprastai būna tirštesnė...
kai ji tiršta, tai ir gaunasi tokia potepių faktūra..., įdomu , kaip ją praktiškai panaudosi ?
Atsakyti
Klausiat kaip pačią epox praktiškai panaudosiu ar tą faktūrą? Turint fantazijos ir tą ir tą galima panaudot biggrin.gif Paskaičiau, kad sustingsta per 24 val ir pagalvojau, kad čia lėtai stingstanti g.gif Rašo, kad sumaišytą reikia išnaudoti per dvi valandas, po to suklijuoto daikto 6-8 val nejudinti. g.gif Čia skaitos greit stingstanti ar lėtai? Kartą buvau nusipirkus tokią, kur pradeda stingt po penkių minučių doh.gif Užliejau įvairius dažus pabandymui, kai galutinai sustings parodysiu smile.gif
Atsakyti
jei taip rašo , tai šią dervą priskirčiau prie letai stingstančiu smile.gif , aš pati nesu bison bandžiusi, nors parduotuvėje esu apžiūrėjus biggrin.gif , tik man jų kaina ,palyginus su rusiška pasirodė brangesnė..., bet jei ji tokia iš kart tiršta, tai būtų privalumas liejant smile.gif, na ir aišku, idomu koks jos skaidrumas ... gal kai darai su dažais tai nėra taip aktualu, bet ką nors užliejant svarbu tas skaidrumas... Mozaika , laukiam pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti