Aliete, sagė kokia jau tokios rudeninės spalvos
Bjauruska, tukstantis ir labai aciu, jau uzsisakiau Crystal Resin
Aliete, originali sage
maniskiai gaminukai jau uzbaigti, liko tik nufotkinti - sunkiausia dalis
Aliete, originali sage
maniskiai gaminukai jau uzbaigti, liko tik nufotkinti - sunkiausia dalis
QUOTE(aliete @ 2011 09 21, 15:35)
Aruna, gražus steampunk gavosi
pasirodysiu sagę
pasirodysiu sagę
vaaau koks griožis
Aliete, sagė tiesiog fantastiška!
Aruna, nors steampunk nėra pats mėgstamiausias stilius, bet darbas atrodo puikiai. Man labai labai patinka tavo kiti darbeliai. Dažnai į juos seilę pavarvinu.
Aruna, nors steampunk nėra pats mėgstamiausias stilius, bet darbas atrodo puikiai. Man labai labai patinka tavo kiti darbeliai. Dažnai į juos seilę pavarvinu.
Aliete, tikrai, sage grazuole
Taniux, i sveikata O as einu balioneliais puosti namu ir kabineto
Taniux, i sveikata O as einu balioneliais puosti namu ir kabineto
kokie darbeliai!!! Sagė
(oi kai nervina, kai laiko / jėgų nelieka saviems darbams.. rrr..)
(oi kai nervina, kai laiko / jėgų nelieka saviems darbams.. rrr..)
Aliete, labai gražus avataras
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad ta epox turi būt skystoka, bet manoji tokia tiršta sakyčiau, už pva tirštesnė Su ja galima padaryti va taip:
http://www.supermama...?...86&t=765695
O pati epox tokia:
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad ta epox turi būt skystoka, bet manoji tokia tiršta sakyčiau, už pva tirštesnė Su ja galima padaryti va taip:
http://www.supermama...?...86&t=765695
O pati epox tokia:
QUOTE(Mozaika. @ 2011 09 22, 18:01)
tai papuošalo SAU fragmentas
Mozaika, o taviškė epox. derva , matyt, greit stingstanti..., ji paprastai būna tirštesnė...
kai ji tiršta, tai ir gaunasi tokia potepių faktūra..., įdomu , kaip ją praktiškai panaudosi ?
Klausiat kaip pačią epox praktiškai panaudosiu ar tą faktūrą? Turint fantazijos ir tą ir tą galima panaudot Paskaičiau, kad sustingsta per 24 val ir pagalvojau, kad čia lėtai stingstanti Rašo, kad sumaišytą reikia išnaudoti per dvi valandas, po to suklijuoto daikto 6-8 val nejudinti. Čia skaitos greit stingstanti ar lėtai? Kartą buvau nusipirkus tokią, kur pradeda stingt po penkių minučių Užliejau įvairius dažus pabandymui, kai galutinai sustings parodysiu
jei taip rašo , tai šią dervą priskirčiau prie letai stingstančiu , aš pati nesu bison bandžiusi, nors parduotuvėje esu apžiūrėjus , tik man jų kaina ,palyginus su rusiška pasirodė brangesnė..., bet jei ji tokia iš kart tiršta, tai būtų privalumas liejant , na ir aišku, idomu koks jos skaidrumas ... gal kai darai su dažais tai nėra taip aktualu, bet ką nors užliejant svarbu tas skaidrumas... Mozaika , laukiam pasirodant