Ačiū, merginos, už pagyras. Aš su tuo pakabuku "draugavau" kokį mėnesį - liejau sluoksnį po sluoksnio, nes man atrodė, kad nepakanka, kad dar kažko trūksta. Tėtis rašė tokius laiškus, tokias eiles... Aš pati dažnai apsiverkiu beskaitydama. Tėtis išėjo prieš 2 metus. Norėjau, kad mama dažniau stengtųsi prisiminti šviesius dalykus, nei kad graužtųsi dėl netekties.
Kaip priėmė tokią dovaną? Na, galite įsivaizduoti. Bet šiaip jau buvo malonu prisiminti tuos gražius laikus, ėmė pasakoti apie laiške aprašomus įvykius ir pradėjo šypsotis.
Malibu, fantastiskai miela dovana
beskaitydama pati susigraudinau...
maniskiai uzpilti dar laukia pora sluoksniuku, augaliukai pamazu keicia spalveles...
kol kas man graziau kai yra be fono, arba fonas is ziedlapiu, pati kirpau popiereli atrodo labai kruopsciai, o uzpylus jo krastai uzsiriete ir atrodo, kad iskirpta bele kaip , gal maziau kliju reikejo.... Zodziu, pradedancioms patarciau papilstyti i formeles, o fonus pasilikti ateiciai Sekmes
p.s. pas Malibu tai krasteliai idealus
beskaitydama pati susigraudinau...
maniskiai uzpilti dar laukia pora sluoksniuku, augaliukai pamazu keicia spalveles...
kol kas man graziau kai yra be fono, arba fonas is ziedlapiu, pati kirpau popiereli atrodo labai kruopsciai, o uzpylus jo krastai uzsiriete ir atrodo, kad iskirpta bele kaip , gal maziau kliju reikejo.... Zodziu, pradedancioms patarciau papilstyti i formeles, o fonus pasilikti ateiciai Sekmes
p.s. pas Malibu tai krasteliai idealus
QUOTE(Malibu @ 2011 09 14, 15:31)
įdedu mamai darytą pakabuką
Labai mielas darbelis ir gražiai, tvarkingai padarytas
Mano mamos vardas taip pat Gražina, tai mano asmeninės emocijos atitinkamos
Ir vienas mielas pastebėjimas - koks gražus vyriškas rašto braižas.
G raidė - "madingai" tam laikmečiui išraityta (mano mamytė ir dabar taip savotiškai, bet gražiai savo vardo pirmą raidę raito) Užtat vaikytėje jos parašo su sese taip ir neišmokom ... padirbti pažymių knygelėse
Malibu, mamai dovana labai jausminga, nuosirdi ir begalo grazi, net neabejoju,kad mama brangins ja kaip didziausia vertybe .
Perziurejau visu resin'o bandymus ir labai noriu pagirt Aliete su jos drugiu, fantastiskas kompelktas, kartu drasus ir jaukus
Perziurejau visu resin'o bandymus ir labai noriu pagirt Aliete su jos drugiu, fantastiskas kompelktas, kartu drasus ir jaukus
Malibu-- prasminga ir jausminga . Nuostabi dovana
o kaip ten su tuožiedo pagrindu, na jis nesusieina iki galo, lieka tokie smailus galiukai, ar nekimba ?... , buvau tokį taip pat užmačius, dar pagalvojau , kad jis man panašus ne į žiedą skirta pirštui, o į žiedą skirta skareliai suimti...
Jeigu kazka stipriai dirbsi, tai gali kibti, bet jei pasipuosti, tai visai normaliai.
Dar vienas tvarinukas. Šiuo atveju derinau dvi skirtingas epoksidines - gavosi toks padumaves reikalas
PASKENDĘS LAIKAS
z
QUOTE(aliete @ 2011 09 13, 08:49)
o kaip ten su tuožiedo pagrindu, na jis nesusieina iki galo, lieka tokie smailus galiukai, ar nekimba ?... , buvau tokį taip pat užmačius, dar pagalvojau , kad jis man panašus ne į žiedą skirta pirštui, o į žiedą skirta skareliai suimti...
Jeigu kazka stipriai dirbsi, tai gali kibti, bet jei pasipuosti, tai visai normaliai.
Dar vienas tvarinukas. Šiuo atveju derinau dvi skirtingas epoksidines - gavosi toks padumaves reikalas
PASKENDĘS LAIKAS
z
Aruna, tikrai paskendes laikas Grazu
Ačiū visoms auksarankėms už pagyrimus, džiaugiuosi, kad man pavyko įgyvendinti tai, ką norėjau ir kad ta mano mintis buvo visai nebloga.
Esu užliejusi dar kelis pakabukus, bet nuotraukos dar nesutvarkytos, gal, jei turėsiu laisvą minutę vakare, įkelsiu.
Esu užliejusi dar kelis pakabukus, bet nuotraukos dar nesutvarkytos, gal, jei turėsiu laisvą minutę vakare, įkelsiu.
Aruna, faini tavo "laikrodukai"
Merginos, kurios dirbat su ice resin arba crystal resin(Pebeo Gedeo), ar jos nesmirda? Nes visi namai prasmirdo nuo Titano Kasdien pilstau po truputi, vis tobulinu-tobulinu...
Merginos, kurios dirbat su ice resin arba crystal resin(Pebeo Gedeo), ar jos nesmirda? Nes visi namai prasmirdo nuo Titano Kasdien pilstau po truputi, vis tobulinu-tobulinu...
Crystal resin galima sakyti, kad bekvape. Ypac, palyginus su Titanu