Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(aliete @ 2011 09 13, 07:49)
o, mano drugelio komplektas pasipildė sage  rolleyes.gif

wub.gif !!!

QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 13, 09:06)
Dabar jau iziurejau ir kokio drugio sparnelis ten ilietas - pasiseke, radai Machaona smile.gif Retas drugys, irasytas i Lietuvos Raudojaja knyga.

pagooglinau biggrin.gif tikrai panašus!
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2011 09 13, 10:20)
Na, jei pas jus skraido, tai nereiskia, kad daznas biggrin.gif Jis tikrai irasytas i Raudonaja knyga tongue.gif As tai tik karta esu maciusi Machaona sad.gif

teks važiuot į Alių vienkiemį drugelių pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 08, 09:24)
galima rinktis ar su skylėm lapas ,ar su skeletu  lotuliukas.gif

Nėra čia ko rinktis - oficialiai ant tokių lapų pakuočių rašoma "skeletuoti". Taip jie buvo vadinami prieš 20 metų, manau, taip ir reikėtų ir dabar vadinti. Iš lapo šalinama "mėsa", lieka tik gyslelių skeletas. Taigi. O skylėti, manau, tai jau gerokai padraskyti bus...
Aš už daiktų vadinimą tikraisiais vardais rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau krūvą rėmelių, epox irgi turiu, bet visgi noris kažą įdomiau padaryt, tai vis nesiryžtu blush2.gif kaip manot, ką geriau "užšaldyt" - paveikslėlį tapytą akvarele, akrilu, aliejum ar spausdintą?
Atsakyti
akvarele pradzioj isbandyciau ar nepradeda plaukti spalvos ax.gif .
Atsakyti
pašnekute, pirktiniame pakelyje - skeletuoti smile.gif , bet maniškai ne iš pakelio, o pačios daryti , tai jie skylėtuoti biggrin.gif

Mozaika. , pasakyčiau, kad aliejinį ar spausdinta ...
Atsakyti
Sveikos merginos,

įdedu mamai darytą pakabuką su jau anapilin išėjusio tėčio rašyto laiško fragmentu (kopija, žinoma). Kaip suprantate, mamos vardas Gražina...

user posted image
Atsakyti
Grazu... wub.gif O kai dar paaiskinta, kas per rastas - uz sirdies griebia...
Atsakyti
Dėkui, Bjauruška, kad matytum, kokios eilės šio laiškelio pradžioje parašytos. Ech, gaila, kad į tokį mažą daiktą nesutalpinsi. Šis laiškas rašytas 1960 metais, kai mano tėvams buvo po 18 metų. Jie draugavo nuo 14 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 14 rugsėjo 2011 - 15:05
Malibu, kaip miela ...toks tikras daiktas...
o, jau gėlelių kompozicja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mozaika. @ 2011 09 13, 21:02)
kaip manot, ką geriau "užšaldyt" - paveikslėlį tapytą akvarele, akrilu, aliejum ar spausdintą?

Man akrilu dažytas šokolado spalvos pagrindas užliejus pakeitė spalvą į žalią blink.gif Tuo pačiu nusidažė nėrinukas (rudai doh.gif ). Šiaip siūlau pirmiausia išbandyti kiekvieną būdą, o tik tada daryti "švarraštį".
Papildyta:
QUOTE(aliete @ 2011 09 14, 09:02)
pašnekute, pirktiniame pakelyje - skeletuoti smile.gif , bet maniškai ne iš pakelio, o pačios daryti , tai jie skylėtuoti  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Malibu @ 2011 09 14, 16:04)
kad matytum, kokios eilės šio laiškelio pradžioje parašytos. Ech, gaila, kad į tokį mažą daiktą nesutalpinsi. Šis laiškas rašytas 1960 metais, kai mano tėvams buvo po 18 metų. Jie draugavo nuo 14 metų.

Garžu. Ir su gilia potekste. Šaunu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 14 rugsėjo 2011 - 17:30
QUOTE(Malibu @ 2011 09 14, 14:31)
įdedu mamai darytą pakabuką su jau anapilin išėjusio tėčio rašyto laiško fragmentu (kopija, žinoma).

QUOTE(Malibu @ 2011 09 14, 15:04)
Šis laiškas rašytas 1960 metais, kai mano tėvams buvo po 18 metų. Jie draugavo nuo 14 metų.

čia labai tiktų tas amerikoniškas nutęstas "awwwwww" bigsmile.gif
Iš tikro, nuostabiai gražus darbas! bigsmile.gif

O ten pylei IceResin, ar kokią epoksidinę dervą? Man tas tyrumas panašus į tikrą Resin g.gif
Dar kartą SUPER!
Atsakyti
Kaip grazu su sparneliu. Mano dukra irgi bande, bet tik su epoksidiniais. Kazkodel sparnelio graziosios vietos tapo tokios permatomos, bespalves, turbut del kliju g.gif

O ten tikrai machaonas. Paskutiniu metu ju visai nemazai atsirado. Vaikysteje buvom uzsikrete drugeliavimo manija, tai tik 1 karta ji temaciau tongue.gif

Malibu, mama turbut apsiverke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 rugsėjo 2011 - 21:23