Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(pašnekutė @ 2012 02 28, 18:11)
Netaupu  rolleyes.gif
Neekologiška  nono.gif  biggrin.gif 

lotuliukas.gif ))

thumbup.gif drinks_cheers.gif

kviečiu pažiūrėti filmuką mirksiukas.gif ice resiin papuošalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 28 vasario 2012 - 17:28
Ice tea - nekantri biggrin.gif

net pasimečiau , kai dvi temas pamačiau ...

na dabar greit darbus rodykite , reik temą pabaigti biggrin.gif
Atsakyti
Aliete: kaip visada be žodžių smile.gif Įpratau spaust FB "patinka" - tai ir čia trūksta to "spaustuko", kadangi žodžiais tai nenusakoma.
AŠ išbandžiau miltelinę patiną - patiko nerealiai. Efektas kaip išsiveržusio vulkano, tačiau žaidimo daug.BUrbuliukia dažo. Gutermano blizgučiai labai gražiai pakeičia Ice resino spalvą ir tai man labai patinka. O dabar bandau burt, kad nepersišviestų fonas, tad iš arinn dar parsitempiau šilko, kokoso ir dar visokių popierių (gerai kad kažkada buvo dekupažas smile.gif) Beje, artinn labai gražūs spalvoti lapų skeletai.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 02 28, 17:11)
*O kodėl senos temos nepabaigėt?  g.gif
**Neekologiška  nono.gif  biggrin.gif

*Pasiaiskinima juk parasiau rolleyes.gif
** bent jau as madu nesivaikau biggrin.gif

Be to, jei gavau tiek kritikos, tai sekancias temas kurkites pacios ax.gif Perleidziu Notaikingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 vasario 2012 - 10:13
QUOTE(Ice tea @ 2012 02 29, 11:11)
sekancias temas kurkites pacios ax.gif Perleidziu Notaikingai thumbup.gif 

estafetę priimam, nesirūpink, kol grįši į "ritmą", temos neapleisim drinks_cheers.gif

Tau linkiu lengvo ir saugaus lėliuko kelio į mamytės glėbį ir sočiai pienelio wub.gif
Saugok save wub.gif
Atsakyti
As pasirodau ka ryt nesiuosi i Kaziuko muge 4u.gif

Kavos pupelės
user posted image

Čiobrelių arbata
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 03 02, 00:34)
As pasirodau ka ryt nesiuosi i Kaziuko muge  4u.gif

Subtilu. Lakoniška. Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 03 01, 23:34)
As pasirodau ka ryt nesiuosi i Kaziuko muge  4u.gif

Kaip skaidru bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazu, labai lengva... smile.gif
Jauciu, reikes ryt keliaut i Kaziuka pazindintis su forumietem ax.gif

Tiesa, turiu klausimuka... Gal kuri bandete dziovinti augaliukus smelyje? Kazkada, kazkur esu skaiciusi, bet tiksliai technologijos nepamenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 02 kovo 2012 - 07:52
QUOTE(Bjauruska @ 2012 03 02, 07:50)
Tiesa, turiu klausimuka... Gal kuri bandete dziovinti augaliukus smelyje? Kazkada, kazkur esu skaiciusi, bet tiksliai technologijos nepamenu...

Pagooglinau smile.gif Čia gan gražiai aprašyta, kaip džiovinti gėles. Labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 03 02, 01:50)
Grazu, labai lengva... smile.gif
Jauciu, reikes ryt keliaut i Kaziuka pazindintis su forumietem  ax.gif

Pries daaaug daaaaug metu, buvo paveikslu/kuriniu paroda is dziovintu augalu, baisiai sudetingi darbai ir atrode labai tikroviskai, tai buvo klausimas, kaip issaugo augalo pigmenta ir forma. Smelis. Turi buti labai svarus ir smulkus. Ir ne siaip uzpilti bet 3D variante, nu kad smelis nepriplotu geles, bet apibirtu is visu pusiu. as dabar neatsimenu ar Palangos pajurio tinka ar ne, bet man kazkaip asociacijose paliko biggrin.gif
Atsakyti
Va dar čia rašo apie džiovinimą smėlyje ar manų kruopose 4u.gif
Atsakyti