Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

QUOTE(taniux @ 2012 02 20, 14:11)

Aliete, paklausiu (nors tai gali buti paslaptis tongue.gif ), o tas vielutes apvyniotas pirma suformuoji su aparaciuku ir po to uzmauni, ar vynioji iskart ant formos? Bandziau apvynioti ziedeli, tai taip sunku varstyti pro ta tarpiuka... Nezinau ar aiskiai issireiskiau blush2.gif

rankom, tai rankom ,taniux, vyniota ...o, taip kantrybės reikia apvyniojimams biggrin.gif

žiedas tai thumbup.gif ir forma ir spalva...ten lyg ir sidabrumais paspalvinta?

aš tai jau seniai ieškau savai formai remelio, niekaip nepritaikau doh.gif , nes norisi ir man tokių iškilumų ax.gif
Atsakyti
Labai įspūdingas žiedelis thumbup.gif

O aš is ieškojau informacijos ir šiandien netyčia radau.
Kažkada, labai seniai vienas pažįstamas auksarankis vyriškis pasakojo kaip jie darydavo grindis, visą paviršių užliedami epoksidine derva, Tik užpuildavo ne bet ką, o stačius nupjautus pagaliukus, vaizdas gaudavosi Vaaau thumbup.gif

Ir va ką suradau:
http://youtu.be/oExzIWWDvaU

man irgi vaizdas Vaaauuu wub.gif , tik nepamirškim kad epoksidinė parduodama ir statinėmis bei kibirais wink.gif Tėtis kažkada seniai seniai (kai maža buvau) iš darbo parsinešdavo iš statinės atsisėmęs po buteliuką nuo kokių vaistų ar limonado "namų vartojimui" mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz komplimentus bis.gif

QUOTE(aliete @ 2012 02 20, 17:22)
rankom, tai rankom ,taniux, vyniota ...o, taip kantrybės reikia apvyniojimams  biggrin.gif

žiedas tai thumbup.gif  ir forma ir spalva...ten lyg ir sidabrumais paspalvinta?

aš tai jau seniai ieškau savai formai remelio,  niekaip nepritaikau  doh.gif , nes norisi ir man tokių iškilumų  ax.gif

nea, sidbrumo efektas nuo smulkiu burbuliuku biggrin.gif norejau tokio paslaptingo drumzlinumo. dar truputi paspalvinau su tekstiliniais dazais smile.gif
Atsakyti
Kaip jūs maišot tą Titaną, kad burbuliukų nebūtų?.. Mane tai nervuoja. biggrin.gif
Ai ir dar nervuoja, kad į smulkius tarpelius nesuteka tas medutis. Ir šiaip nepatogu su mažais kiekiais dirbti. Jau kol išteeekaaaaaa.
Jaučiu reiks bandyti Prosvetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 21 vasario 2012 - 13:30
QUOTE(Gil @ 2012 02 21, 14:16)
Kaip jūs maišot tą Titaną, kad burbuliukų nebūtų?.. Mane tai nervuoja.

Taigi ne kartą jau "slapta" informaciija merginos dalinosi... kelis puslapius perskaityti gi galima doh.gif

Reikia pakaitinti, o kaip - peržvelk anksčiau parašytų keliolika žinučių, ir gausi keliolika patarimų NESINERVINDAMA lotuliukas.gif

Tave nervina kai burbuliukai darosi, o mus gal nervina pasikartojantys klausimai apie tą patį mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotaikinga thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Tik jau jūs nesinervuokit. Pašildžius virš lempos didesni burbuliukai sprogo, bet liko daugybė smulkių. O stingo po to pašildymo žiauriai greitai, kaip ir buvo rašyta tose žinutėse anksčiau. O kažkokio universalaus sprendimo tai ir nebuvo. Nereikia čia tiek putotis dėl paprasto klausimo, juolab pasakyto su humoru.
Tiesa, dar buvo dujinis degiklis, bet tokio neturiu.
Atsakyti
Visu pirma - kol kas cia dar niekas nesiputoja lotuliukas.gif
Antra - dujinis degiklis pavirsinius burbuliukus panaikina.
Trecia - del titano tirstumo - pradejau nuo jo, tai tikrai negaliu pasakyti, kad jis labai tirstas... Kazkiek tirstesnis, bet neitin... Jei neteks, galima su mediniu dantu krapstuku padaryti "takeli" - greiciau sutekes.
Atsakyti
Tiesą sakant, jei Gil skaitė abi temas, galėjo rasti ir atsakymą į šitą klausimą 4u.gif
Man patiko tikriausiai anoje temoje komentaras, kad jei neturi kantrybės paskaityti temų, tai kaip turėsi kantrybės dirbti? 4u.gif

Bet čia taip prisiminiau, nesinervuoju ir netaikau asmeniškai Gil, gal daugiau profilaktiškai ir kitoms besidominčioms kad neišsprūstų skubotas klausimas hihihi.gif 4u.gif Šiose temose tikrai laaaabai daug informacijos 4u.gif

Maišyti titaną reikia ypatingai atsargiai lėtai ir ilgaaaaaaaaiiii.. Kol atsibosta iki kaulų smegenų biggrin.gif na, 10 min tai tikrai flegmatiškai aštuoniukes raitydavau. Dabar dirbu su specialia derva Crystal Resin (kitos su Ice Resin) ir tikrai tų burbuliukų ŽYMIAI mažiau. Galima sakyti, kad iš viso nebūna. Vienetai. Dėl to ir lengva juos pašildžius išnaikinti 4u.gif
Atsakyti
as dirbu su ice resin, maisau apie dvi min, palieku nusistoveti, burbuliukai apmazeja, o kai padejau pasildyti visai dingo
Atsakyti
nu ikelsiu kelis darbiukus pasirodyt - gal profes akmenim neuzmetys 4u.gif

Pukelis:

user posted image

Sakele:

user posted image

Gelyte:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 22, 09:46)
nu ikelsiu kelis darbiukus pasirodyt

o kad visai gražūs tie darbeliai thumbup.gif , man ypač vidurinis patiko

p.s. labai "prikolnas" parašas mirksiukas.gif
Atsakyti