Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Globusyte
Aliete
labai grazu!!!

as tai kovojau su matinio pavirsiaus naikinimu is leduku formeliu isemus. Jei patitvirtins eksperimentai, papasakosiu! Kol kas bandausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 19, 21:28)
as tai kovojau su matinio pavirsiaus naikinimu is leduku formeliu isemus. Jei patitvirtins eksperimentai, papasakosiu! Kol kas bandausi smile.gif

Globusyte, bigsmile.gif

Agnera_jewellery, man tas matiškumas puikiai nusipoliruoja automobiline poliravimo pasta. Tiksliau vyras nupoliruoja hihihi.gif
Atsakyti
Vau kokios grožybės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 19, 22:31)
Globusyte,  bigsmile.gif

Agnera_jewellery, man tas matiškumas puikiai nusipoliruoja automobiline poliravimo pasta. Tiksliau vyras nupoliruoja hihihi.gif

o tai tau koks sprendimas!! o as cia kankinuosi.... Reikes duot saviskiui velniu kodel jis nepaprotino manes siuo klausimu!!! doh.gif
poliruos man kaip geras su ta pasta vakarais.... clap.gif
Atsakyti
Na, tada toks nekuklus klausimas vyrui poliruotojui biggrin.gif Kiek laiko viskas uztrunka? Su kuo poliruoja (rankom, su masinka)?
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 20, 12:09)
Na, tada toks nekuklus klausimas vyrui poliruotojui biggrin.gif Kiek laiko viskas uztrunka? Su kuo poliruoja (rankom, su masinka)?

maniškis nusipirkęs vilnonių antgalių, įsistato juos į elektrinį gręžtuvą-suktuvą (tą gręžtuvą dar įsitvirtinęs į darbastalį), pateplioja pasta ir kažkiek brūžina, na laiko prie to besisukančio suktuvo smile.gif sako, kad rankas labiausiai paskausta, jei mažiuką reikia laikyti blush2.gif bet tai neilgas procesas, kelios min. aš dar paskui su kiaura (hihihi.gif), ty nenaudojama šiurkštesne vilnone kojine pašveičiu. irgi nedaug, simboliškai smile.gif
Atsakyti
Aliete, Globusyte, grazuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Globusyte, o tai cia tas amerikoniskas formeles naudoji?

Kaip man reiketu poliruokliu visu doh.gif , nu ziauriai! lotuliukas.gif nuseda kokia dulkele ir vel pilu nauja sluoksni, ziuriu ir vel koks nelygumas,... kol galiausiai uzsipila nelygiai ir viska sugadina verysad.gif

Aliete, paklausiu (nors tai gali buti paslaptis tongue.gif ), o tas vielutes apvyniotas pirma suformuoji su aparaciuku ir po to uzmauni, ar vynioji iskart ant formos? Bandziau apvynioti ziedeli, tai taip sunku varstyti pro ta tarpiuka... Nezinau ar aiskiai issireiskiau blush2.gif
Atsakyti

ziedelis " salna"
spalva realiausia ant rankos gavosi :grin:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Kaip fainai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2012 02 20, 13:44)
ziedelis " salna"
spalva realiausia ant rankos gavosi  :grin:

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wau.. nu bet ir iškilimas!!!! ar tu ten iš ledų formelės klijuoji į žiedą? Ai, bet kokiu atveju ĮSPŪDINGA!!! 4u.gif
Atsakyti
FOrmelės iš ebay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 20, 14:51)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif wau.. nu bet ir iškilimas!!!! ar tu ten iš ledų formelės klijuoji į žiedą? Ai, bet kokiu atveju ĮSPŪDINGA!!!  4u.gif

Aciu, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ten tokie kaip samteliai is dukros zaislu (jau ne be jos tie zaislai lotuliukas.gif )
Kaz kas kazkada dave jai pazasti ir liko blush2.gif Tik daznai koks burbulas is augaliuko islenda ir po to pavirsiuje duobe lieka doh.gif , vel bandau kisti i ta forma, bet retai kada pataisoma. Reikia , kad pavyktu iskarto, arba slifuoti ir poliruoti(ko nebandziau)
Atsakyti