Aruna, tai apie tai ir kalba, kad yra daug sansu perkaitinti derva, o po to nebespesi uzpilti - negraziai atrodo, lieka nelygus pavirsius, nevisur pateka (kur reikia). O jei jau baigta darba pasildysi - viskas turetu buti gerai Beja, jei man lieka pavirsiuje burbuliuku, kurie nenori sprogti (cia kol skysta derva), tai su dujiniu degikliu pavirsiu labai trumpai pakaitinu (praktiskai tik pravedu virs dirbinio) ir visi burbuliukai dingsta
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 14, 16:17)
(praktiskai tik pravedu virs dirbinio) ir visi burbuliukai dingsta
ir kuo ne praktinis burtų lazdelės pritakymas kitaip
paskaičiau tavo postą ir taip miela pasidarė, nežinau kodėl
Va kokių baldų su derva galima pasidaryt, tik kainuotų nemažai, nes daug dervos reiktų. Čia iš visokių elektronikos atliekų. Labai norėčiau tokios taburetės.
O aš mačiau stalą užlietą. Sudėti akmenukai ir užlieta. Laaabai įspūdingai atrodė. Bet ten dervos dar daugiau reikėtų
QUOTE(aliete @ 2012 02 18, 16:55)
pasirodysiu žuvelę
ir kokie jūsų gražūs liejiniai! tie augalėliai visai kaip gyvi! Ir spalvos!
Man reikia pasimokinti augalų džiovinimo subtilybių
Aliete, grazuuuu
Na o aš šiandien irgi jau išsilupau iš formelių visus savo turtus. Ir ką, viena formelė vis tik liko skaidri, didžioji apsimatino, na o ledukų forma matinė visai man. Beje, pamiršau ištept formą šmieru, ale nieko - ramiai išsilupo, be jokių pastrigimų.
Kitas dalykas - negalima burbuliukų blizgančių maišyti - visa spalva nusplovė. Nežinojau :?
Badnžiau įterpinėti dažus į ice resiną (ši kart pasitaikė porcelianiniai) - gražu, tik gaila,kad ne iš tos pusės liko matytis tas grožis
Labai gražiai sukrito birus auksiukas nuo Gutermano - spalvytė gera gavosi ir veik vientisa. Negaliu dar įkelti, bet negaliu ir nepasidžiaugti savo eksperimentais
Kitas dalykas - negalima burbuliukų blizgančių maišyti - visa spalva nusplovė. Nežinojau :?
Badnžiau įterpinėti dažus į ice resiną (ši kart pasitaikė porcelianiniai) - gražu, tik gaila,kad ne iš tos pusės liko matytis tas grožis
Labai gražiai sukrito birus auksiukas nuo Gutermano - spalvytė gera gavosi ir veik vientisa. Negaliu dar įkelti, bet negaliu ir nepasidžiaugti savo eksperimentais
Mažumą įkeliu:
Grazu Osu kuo ten tas paskutinis?
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 18, 20:14)
ir kokie jūsų gražūs liejiniai! tie augalėliai visai kaip gyvi! Ir spalvos!
jokių čia džiovinimo subtilybių nėra- tarp knygos lapų , tik gal čia įdomumas tame, kad taip ir sudžiovinau visą "puokštelę" žolyčių
Globusyte, formelės tai
man tas liejinukas su raudonu skeletuotu lapu -gražuolis
Bjauruska: ten maišyti porceliano dažai. Tačiau visas grožis matosi tik iš viršaus. Net nžn, kaip apibūnt - dažas nepasklido, o išsitampė. Buvo labai faina su juo žaist ir formuot norimą piešinį. Čia vis įtakoja visokie keisti būdai piešti želatinoje Dažas įpūstas į resiną