Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Aruna, tai apie tai ir kalba, kad yra daug sansu perkaitinti derva, o po to nebespesi uzpilti - negraziai atrodo, lieka nelygus pavirsius, nevisur pateka (kur reikia). O jei jau baigta darba pasildysi - viskas turetu buti gerai smile.gif Beja, jei man lieka pavirsiuje burbuliuku, kurie nenori sprogti (cia kol skysta derva), tai su dujiniu degikliu pavirsiu labai trumpai pakaitinu (praktiskai tik pravedu virs dirbinio) ir visi burbuliukai dingsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 14, 16:17)
(praktiskai tik pravedu virs dirbinio) ir visi burbuliukai dingsta smile.gif

sunglasses2.gif ir kuo ne praktinis burtų lazdelės pritakymas kitaip thumbup.gif drinks_cheers.gif

paskaičiau tavo postą ir taip miela pasidarė, nežinau kodėl drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va kokių baldų su derva galima pasidaryt, tik kainuotų nemažai, nes daug dervos reiktų. Čia iš visokių elektronikos atliekų. Labai norėčiau tokios taburetės. user posted image
Atsakyti
O aš mačiau stalą užlietą. Sudėti akmenukai ir užlieta. Laaabai įspūdingai atrodė. Bet ten dervos dar daugiau reikėtų blink.gif doh.gif
Atsakyti
jo,dėželė įspūdinga smile.gif
mūsuose kažkaip dar nepaplitęs daiktų dekoravimas dervos pagalba , bet manau tai įdomi medžiaga būtų dekoravimui ,nepaisant , kad kiekis dervos tokiems dekorams baisingas išeitų biggrin.gif

pasirodysiu žuvelę

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 02 18, 16:55)
pasirodysiu žuvelę

bigsmile.gif ir kokie jūsų gražūs liejiniai! tie augalėliai visai kaip gyvi! Ir spalvos!
Man reikia pasimokinti augalų džiovinimo subtilybių smile.gif
Atsakyti
Aliete, grazuuuu smile.gif
Atsakyti
Na o aš šiandien irgi jau išsilupau iš formelių visus savo turtus. Ir ką, viena formelė vis tik liko skaidri, didžioji apsimatino, na o ledukų forma matinė visai man. Beje, pamiršau ištept formą šmieru, ale nieko - ramiai išsilupo, be jokių pastrigimų.
Kitas dalykas - negalima burbuliukų blizgančių maišyti - visa spalva nusplovė. Nežinojau :?
Badnžiau įterpinėti dažus į ice resiną (ši kart pasitaikė porcelianiniai) - gražu, tik gaila,kad ne iš tos pusės liko matytis tas grožis biggrin.gif
Labai gražiai sukrito birus auksiukas nuo Gutermano - spalvytė gera gavosi ir veik vientisa. Negaliu dar įkelti, bet negaliu ir nepasidžiaugti savo eksperimentais biggrin.gif
Atsakyti
Mažumą įkeliu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazu smile.gif Osu kuo ten tas paskutinis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 18, 20:14)
bigsmile.gif ir kokie jūsų gražūs liejiniai! tie augalėliai visai kaip gyvi! Ir spalvos!
Man reikia pasimokinti augalų džiovinimo subtilybių smile.gif

jokių čia džiovinimo subtilybių nėra- tarp knygos lapų biggrin.gif , tik gal čia įdomumas tame, kad taip ir sudžiovinau visą "puokštelę" žolyčių biggrin.gif

Globusyte, formelės tai thumbup.gif
man tas liejinukas su raudonu skeletuotu lapu -gražuolis bigsmile.gif
Atsakyti
Bjauruska: ten maišyti porceliano dažai. Tačiau visas grožis matosi tik iš viršaus. Net nžn, kaip apibūnt - dažas nepasklido, o išsitampė. Buvo labai faina su juo žaist ir formuot norimą piešinį. Čia vis įtakoja visokie keisti būdai piešti želatinoje biggrin.gif Dažas įpūstas į resiną biggrin.gif
Atsakyti