statymai ,azartiniai žaidimai
laimėjo Miško uoga
šie auskarai ,palyginus nestori , todėl jie, kaip pastebėjote įdėti į vielos rėmelius, nes be jų atrodytų per ploni,na briaunos negražios ..., beje ten centre tikras stiklas
o kai darau , be vielos remelių ,kad būtų normalus storis , tai tikrai daug reikia sluoksnių -5-6 ...
QUOTE(aliete @ 2012 02 08, 20:56)
statymai ,azartiniai žaidimai
laimėjo Miško uoga
šie auskarai ,palyginus nestori , todėl jie, kaip pastebėjote įdėti į vielos rėmelius, nes be jų atrodytų per ploni,na briaunos negražios ..., beje ten centre tikras stiklas
o kai darau , be vielos remelių ,kad būtų normalus storis , tai tikrai daug reikia sluoksnių -5-6 ...
laimėjo Miško uoga
Tiesą sakant ilgai į juos žiūrėjau, vertinau ir skaičiavau PASIRODO, TEISINGAI
Merginos, smagiai paspeliojot
Aliete, labai patiko tapybiski auskarai! Kiek reikia kantrybes tureti taip graziai vielytes vynioti !
As daba irgi pasinesiau ant spalvinimo ieskojimu, kol kas isbandziau aliejinius dazus, tekstilinius birius ir atskiestus su degtine - paskutinis varijantas buvo grazus skystame pavidale, bet taip ir nesukietejo
stikliniu burbuliuku radau kazkokioj internetinej, jie letai susinaudoja, tai daba ant greituju net neprisiminsiu kurioje pirkau, gal rankdarbiai.com bijau apgauti.
Idomu kaip tos formeles is firemountain ar nevienkartines
Aliete, labai patiko tapybiski auskarai! Kiek reikia kantrybes tureti taip graziai vielytes vynioti !
As daba irgi pasinesiau ant spalvinimo ieskojimu, kol kas isbandziau aliejinius dazus, tekstilinius birius ir atskiestus su degtine - paskutinis varijantas buvo grazus skystame pavidale, bet taip ir nesukietejo
stikliniu burbuliuku radau kazkokioj internetinej, jie letai susinaudoja, tai daba ant greituju net neprisiminsiu kurioje pirkau, gal rankdarbiai.com bijau apgauti.
Idomu kaip tos formeles is firemountain ar nevienkartines
QUOTE(taniux @ 2012 02 09, 09:57)
joa rankdarbiai turi, net pasirase kad tinka i ice-resin
http://www.rankdarbi...oducts_id=11565
Burbuliuku yra rankdarbiai.com ir berods, veriniams.lt As vakar spalvoto smeliuko nusipirkau... 400 gr... Galiu pasidalinti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 09, 10:11)
ale tikrai parašyta , na jei tinka, tai reiks įsigyti
Bjauruska , smėlio pilis statysi
o, aš dar pamislijau , kad kokiam matiniui įliejimui , ar fonui gali tikri birus akių vokų šešėliai...
QUOTE(aliete @ 2012 02 09, 13:00)
ale tikrai parašyta , na jei tinka, tai reiks įsigyti
o, aš dar pamislijau , kad kokiam matiniui įliejimui , ar fonui gali tikri birus akių vokų šešėliai...
Aga, uzrase Anksciau nebuvo to uzraso Matyt po musu pokalbio ir uzrase
Pilies gal nestatysiu, bet manau rasiu, kur pritaikyti Siaip graziai vietoj fono atrodo
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 09, 13:09)
na, Bjauruska, tai įtakingas asmuo esi
Na jau nea... Tiesiog as plepute, Lina plepute, tai kai uzsiplepam apie rankdarbius... O cia kaip tik, kai paskutini kart pas ja ejau prekiu pasiimti, paklausiau apie tuos burbuliukus, na ir issisnekejom..
Opanki...
turiu tokius auksinius atsisiuntusi iš Kitajaus. Jau modeline "prichimičinau" truputuką.
Panos, rankdarbiai.com jie - pigesni
O artmanija labai kainas užkėlusi... anksčiau tik ten radusi buvau, tai pažiūrėjau kad siųstis apsimokėjo, bet kai tokius lobius kitur parodei - siuntimas nevertas. Ten 2 gramai kaina apie dolerį su centais.
turiu tokius auksinius atsisiuntusi iš Kitajaus. Jau modeline "prichimičinau" truputuką.
Panos, rankdarbiai.com jie - pigesni
O artmanija labai kainas užkėlusi... anksčiau tik ten radusi buvau, tai pažiūrėjau kad siųstis apsimokėjo, bet kai tokius lobius kitur parodei - siuntimas nevertas. Ten 2 gramai kaina apie dolerį su centais.
man tai knieti kada prie progos i kokia nagu ddekoravimo firmele uzeit - nes apie tuos burbuliukus raso kad jie skiti nagu dekoravimui. Gal ten didesnis pasirinkimas butu aisku kad pigiau bus tai didziai abejoju...
QUOTE(aliete @ 2012 02 09, 06:00)
tinka tinka isbandyta
dar viena pastebejimas (nu gal jus jau ir isbandet) man taip netycia gavosi uzvakar sumaisiau iceresin ir norejau, kad burbuliukai visai pranyktu, tai pastaciau and kavos puoduko sildymo padeklelio (as taip savo molinukus dziovinu) kazkur 15 min, burbuliukai pranyko, bet kai nuemiau nuo padeklelio, resin suketejo kazkur valandos eigoje