Graziai atrodo, bet itariu, kad cia ne oro burbuliukai, o stiklo burbuliukai Bent jau as stiklinius naudoju Turiu ivairiu spalvu, tai labai smagus fonas su jais iseina
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 08, 14:15)
kam spausti i maselius, galima ant maiselio patirstejusia epoksidine lieti
kažin, o po kiek laiko tai galima daryti su CrystalResin? Nes jei vėlai vėlai nakčia užlieju, tai ryte nekažką padaryčiau. Tokia tąsi masė būna.. Bet vis tiek linkusi "išplaukti", nes jei kokią šiukšlytę išimu, tai sugeba sugrįžti į lygumą
as tai esu liejus po kokiu 3 valandu gal...
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 08, 15:23)
Graziai atrodo, bet itariu, kad cia ne oro burbuliukai, o stiklo burbuliukai Bent jau as stiklinius naudoju Turiu ivairiu spalvu, tai labai smagus fonas su jais iseina
o kur isigyti stiklo burbuliuku?
nes tas ziedas tikrai tikrai Unreal
--
Man jau MB nupirko kliju, bet dar jokios formeles neisigijau....noriu nuspirkti bent keleta, jeigu nesigauna....tai va ir esu tokiam statuse "be 5min pradejimas"
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 15:04)
tik kaip jūs darote tas beformes formas? maišelius įspaudžiat ar ką?
Šitas darbas nerealus! Visiškai nerealus...
ten dėta derva ant storesnės plėvelės , taip ji linkusi daug nubėgti , todėl aš darau po truputi - vienas sluoksnis ,po kitas, taip galima bent kažkiek procesą suvaldyti ..., šiaip nelaukiu kad sutirštėtų, nes pastebėjau, kad tirštėjant kartais derva įgauna matiškumą...žodžiu -procesas ilgas
o, spalva- stiklo dažai
dėkui už pagyrimus
QUOTE(aliete @ 2012 02 08, 14:11)
formelių medžioklė ..., gal geriau kitokios formos formelių pamedžiokite , juk kuo daugiau formų tuo įdomiau ...bent man taip atrodo
pasirodysiu beformį liejinį
pasirodysiu beformį liejinį
Aš va tokias užsisakiau, smagiau kai formos įvairesnės gal kas turit? ar geros?
http://www.firemount...sp?pn=H203682TL
Aliete, šitas liejinys nerealus
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 16:04)
tik kaip jūs darote tas beformes formas? maišelius įspaudžiat ar ką?
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 16:28)
kažin, o po kiek laiko tai galima daryti su CrystalResin? Nes jei vėlai vėlai nakčia užlieju, tai ryte nekažką padaryčiau. Tokia tąsi masė būna.. Bet vis tiek linkusi "išplaukti", nes jei kokią šiukšlytę išimu, tai sugeba sugrįžti į lygumą
Su CrystalResin lieju ant paprastos įmautės po truputį, nelaukiu kol sutirštės
Mozaika,
turiu aš tokias formeles, tik ne iš FMG, o iš ebay pirkausi. TIk, kaip kažkas minėjo: "be penkių minučių pradžia", nes truputį užsitrumpinau su laiku ir kitais projektais, kadangi būdas pabandytas, tai leidau sau atidėti kol atšils
Mane labiausiai žavi laisvos formos
Aliete, aš jau nebesakysiu daugiau nieko
turiu aš tokias formeles, tik ne iš FMG, o iš ebay pirkausi. TIk, kaip kažkas minėjo: "be penkių minučių pradžia", nes truputį užsitrumpinau su laiku ir kitais projektais, kadangi būdas pabandytas, tai leidau sau atidėti kol atšils
Mane labiausiai žavi laisvos formos
Aliete, aš jau nebesakysiu daugiau nieko
QUOTE(aliete @ 2012 02 08, 15:53)
ten dėta derva ant storesnės plėvelės , taip ji linkusi daug nubėgti , todėl aš darau po truputi - vienas sluoksnis ,po kitas, taip galima bent kažkiek procesą suvaldyti ..., šiaip nelaukiu kad sutirštėtų, nes pastebėjau, kad tirštėjant kartais derva įgauna matiškumą...žodžiu -procesas ilgas
beprotiskai fantastiskai grazu!!!
Jei ne paslaptis - kiek sluoksniu prireike sitam darbiukui? Uzteko kokiu 5 ar daugiau?
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 08, 18:10)
Jei ne paslaptis - kiek sluoksniu prireike sitam darbiukui? Uzteko kokiu 5 ar daugiau?
galim pažaisti Aš spėju, kad trikampiams reikėjo 3 sluoksnių
Kas dar "stato"?
Laba vakara.
Dazniausiai tyliai skaitau, bet prie spelioniu prisijungsiu manau kad kokiu 5-6 sluoksniu reikejo. pati viena karta taip vis "likusia" nuo kitko derva ant gelytes pilscau, tai tikrai daug reikejo, vienai pusei keli, tada apvertus kitai pusei dar keli, o jei kazkuri nevisai lygiai gaunas ir pan ir tai dar ji ne stora gavos, bandysiu gal dar bent pora pilt kad storesne/tvirtesne taptu
Dazniausiai tyliai skaitau, bet prie spelioniu prisijungsiu manau kad kokiu 5-6 sluoksniu reikejo. pati viena karta taip vis "likusia" nuo kitko derva ant gelytes pilscau, tai tikrai daug reikejo, vienai pusei keli, tada apvertus kitai pusei dar keli, o jei kazkuri nevisai lygiai gaunas ir pan ir tai dar ji ne stora gavos, bandysiu gal dar bent pora pilt kad storesne/tvirtesne taptu
"Statau" 5