Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Graziai atrodo, bet itariu, kad cia ne oro burbuliukai, o stiklo burbuliukai smile.gif Bent jau as stiklinius naudoju smile.gif Turiu ivairiu spalvu, tai labai smagus fonas su jais iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 08, 14:15)
kam spausti i maselius, galima ant maiselio patirstejusia epoksidine lieti smile.gif

kažin, o po kiek laiko tai galima daryti su CrystalResin? Nes jei vėlai vėlai nakčia užlieju, tai ryte nekažką padaryčiau. Tokia tąsi masė būna.. Bet vis tiek linkusi "išplaukti", nes jei kokią šiukšlytę išimu, tai sugeba sugrįžti į lygumą unsure.gif g.gif
Atsakyti
as tai esu liejus po kokiu 3 valandu gal...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 02 08, 15:23)
Graziai atrodo, bet itariu, kad cia ne oro burbuliukai, o stiklo burbuliukai smile.gif Bent jau as stiklinius naudoju smile.gif Turiu ivairiu spalvu, tai labai smagus fonas su jais iseina smile.gif

o kur isigyti stiklo burbuliuku?
nes tas ziedas tikrai tikrai Unreal wub.gif
--
Man jau MB nupirko kliju, bet dar jokios formeles neisigijau....noriu nuspirkti bent keleta, jeigu nesigauna....tai va ir esu tokiam statuse "be 5min pradejimas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 15:04)
thumbup.gif tik kaip jūs darote tas beformes formas? smile.gif maišelius įspaudžiat ar ką?  g.gif

Šitas darbas nerealus!  wub.gif Visiškai nerealus...  wub.gif  wub.gif

ten dėta derva ant storesnės plėvelės , taip ji linkusi daug nubėgti biggrin.gif , todėl aš darau po truputi - vienas sluoksnis ,po kitas, taip galima bent kažkiek procesą suvaldyti ..., šiaip nelaukiu kad sutirštėtų, nes pastebėjau, kad tirštėjant kartais derva įgauna matiškumą...žodžiu -procesas ilgas biggrin.gif

o, spalva- stiklo dažai smile.gif

dėkui už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 02 08, 14:11)
formelių medžioklė  lotuliukas.gif ..., gal geriau kitokios formos formelių pamedžiokite  biggrin.gif , juk kuo daugiau formų tuo įdomiau ...bent man taip atrodo  blush2.gif

pasirodysiu beformį liejinį  biggrin.gif

user posted image

Aš va tokias užsisakiau, smagiau kai formos įvairesnės smile.gif gal kas turit? ar geros? biggrin.gif
http://www.firemount...sp?pn=H203682TL

Aliete, šitas liejinys nerealus wub.gif wub.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 16:04)
thumbup.gif tik kaip jūs darote tas beformes formas? smile.gif maišelius įspaudžiat ar ką?  g.gif

Šitas darbas nerealus!  wub.gif Visiškai nerealus...  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 08, 16:28)
kažin, o po kiek laiko tai galima daryti su CrystalResin? Nes jei vėlai vėlai nakčia užlieju, tai ryte nekažką padaryčiau. Tokia tąsi masė būna.. Bet vis tiek linkusi "išplaukti", nes jei kokią šiukšlytę išimu, tai sugeba sugrįžti į lygumą  unsure.gif  g.gif

Su CrystalResin lieju ant paprastos įmautės po truputį, nelaukiu kol sutirštės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mozaika.: 08 vasario 2012 - 15:35
Mozaika,

turiu aš tokias formeles, tik ne iš FMG, o iš ebay pirkausi. TIk, kaip kažkas minėjo: "be penkių minučių pradžia", nes truputį užsitrumpinau su laiku ir kitais projektais, kadangi būdas pabandytas, tai leidau sau atidėti kol atšils cool.gif

Mane labiausiai žavi laisvos formos thumbup.gif
Aliete, aš jau nebesakysiu daugiau nieko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 08 vasario 2012 - 17:59
QUOTE(aliete @ 2012 02 08, 15:53)
ten dėta derva ant storesnės plėvelės , taip ji linkusi daug nubėgti  biggrin.gif , todėl aš darau po truputi - vienas sluoksnis ,po kitas, taip galima bent kažkiek procesą suvaldyti ..., šiaip nelaukiu kad sutirštėtų, nes pastebėjau, kad tirštėjant kartais derva įgauna matiškumą...žodžiu -procesas ilgas  biggrin.gif

beprotiskai fantastiskai grazu!!!
Jei ne paslaptis - kiek sluoksniu prireike sitam darbiukui? Uzteko kokiu 5 ar daugiau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 08 vasario 2012 - 18:10
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 08, 18:10)
Jei ne paslaptis - kiek sluoksniu prireike sitam darbiukui? Uzteko kokiu 5 ar daugiau?  blush2.gif

galim pažaisti 4u.gif Aš spėju, kad trikampiams reikėjo 3 sluoksnių ax.gif
Kas dar "stato"? hihihi.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Dazniausiai tyliai skaitau, bet prie spelioniu prisijungsiu smile.gif manau kad kokiu 5-6 sluoksniu reikejo. pati viena karta taip vis "likusia" nuo kitko derva ant gelytes pilscau, tai tikrai daug reikejo, vienai pusei keli, tada apvertus kitai pusei dar keli, o jei kazkuri nevisai lygiai gaunas ir pan smile.gif ir tai dar ji ne stora gavos, bandysiu gal dar bent pora pilt kad storesne/tvirtesne taptu smile.gif
Atsakyti
"Statau" 5 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 08, 20:06)
"Statau" 5  bigsmile.gif

as uz 6 statau cool.gif
Atsakyti