Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

Aruna, "Lukesciai" - super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 09 12, 09:00)
LŪKESČIAI

NETYČIA

thumbup.gif labai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2011 09 11, 17:15)
4u.gif sveikos, merginos 4u.gif
priimkite naujoke biggrin.gif

Dar klausimas iskilo: su kuo patepate formele, jegu norite, kad prie jos nepriliptu derva? Kiek isskaiciau, tai su vazelinu ar kokiu aliejuku?

sveika 4u.gif
aš tai turiu silikoninę ledų formelę. tai jos niekaip netepu - neprilimpa.

QUOTE(Aruna @ 2011 09 12, 08:00)

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip gražu!
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 09 12, 14:41)
sveika  4u.gif
aš tai turiu silikoninę ledų formelę. tai jos niekaip netepu - neprilimpa.

Misko uoga, aciu 4u.gif
masciau apie savo formeliu is silikono daryma ax.gif
Atsakyti
Aruna, "Lukesciai" atrodo nuostabiai wub.gif
Atsakyti
man taip pat lukesciai patiko.

nenufotografavau savojo uzpiltinuko kol dar nebuvo prilipdytas. rodaus bendram vaizde, nors jis cia ir nepagrindiniam plane. Nertas karkasiukas is vielutes, kamuoliukas vielutinis taip pat+ karoliukai. Karoliukai nepilnai apsemti. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 rugsėjo 2011 - 21:12
Kvartetas ,lyg sagelė gavosi bigsmile.gif

Aruna "lukesčiai" wub.gif , o kaip ten su tuožiedo pagrindu, na jis nesusieina iki galo, lieka tokie smailus galiukai, ar nekimba ?... , buvau tokį taip pat užmačius, dar pagalvojau , kad jis man panašus ne į žiedą skirta pirštui, o į žiedą skirta skareliai suimti...

taniux sveika prisijungus mirksiukas.gif ,epox. derva nelimpa prie minkštu plasmasės paviršių , t.y prie plevelės, silikono..., tai jų tepti niekuo nereikia smile.gif , aš taip pat skaičiau kad ištepus kokiu riebalu nepriliptu ir prie kitų medžiagų formu, esu kažkada bandžiusi gipsinę formelę ištepti vazelinu, man vistiek prilipo doh.gif , gal sluoksnis buvo mažas..., nežinau...
o kaip pati bandysi padaryti silikonines formeles ? , juk ,kad jas padaryti ,taip pat reikalinga formą...iš ko ji? , be to ką darysi, kad pats silikonas būtų lygaus paviršiaus ?, nes bet koks nelygumas iš karto matysis epox. dervos liejinyje ... vat kiek klausimų biggrin.gif

o, mano drugelio komplektas pasipildė sage rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 13, 08:49)
o kaip pati bandysi padaryti silikonines formeles ? , juk ,kad jas padaryti ,taip pat reikalinga formą...iš ko ji? , be to ką darysi, kad pats silikonas būtų lygaus paviršiaus ?, nes bet koks nelygumas iš karto matysis epox. dervos liejinyje ... vat kiek klausimų  biggrin.gif

o, mano drugelio komplektas pasipildė sage  rolleyes.gif

aliete, labai daili sage wub.gif wub.gif
aciu, kad pasidalinai patirtimi 4u.gif
as maniau pripilti silikono i dezute ir ispausti ten plastmasine forma, arba karoliu didesniu, o po to isimti. Juos reiks patepti riebalais, kad nepriliptu prie silikono. formele turiu tokia: biggrin.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniux: 13 rugsėjo 2011 - 09:01
Aliete, kitu kampu nufotografuota, tai ir islindo tas sparnelis smile.gif Anose fotkese jo taip nesimate. Grazu.... wub.gif
Dabar jau iziurejau ir kokio drugio sparnelis ten ilietas - pasiseke, radai Machaona smile.gif Retas drugys, irasytas i Lietuvos Raudojaja knyga.
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 09 13, 08:49)
mano drugelio komplektas pasipildė sage  rolleyes.gif

labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
taniux , dabar žiūriu į ta torto lekštelę ir galvoju, kad ir šiaip derva iš tu kvadratukų turėtu išsiimti g.gif ..., nes iš panašių saldainių formų išsiema ...
na, bet reik bandyti biggrin.gif

Bjauruska , turiu abejoniu, kad tai tas retas drugys ..., kad jų pas mus skraido vasara tuntai biggrin.gif

dėkui koleges biggrin.gif už pagyrimus ax.gif
Atsakyti
Na, jei pas jus skraido, tai nereiskia, kad daznas biggrin.gif Jis tikrai irasytas i Raudonaja knyga tongue.gif As tai tik karta esu maciusi Machaona sad.gif
Atsakyti