Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

jo šaltis šlykščiai spaudžia doh.gif , čia dar straipsnis paskaičiau , kad jautriems žmonėms šaltis skatina depresiją ..., tai visai susinervinau lotuliukas.gif

taniux , grožis wub.gif

bet, klausykite, kaip mums sekasi biggrin.gif , viduržiemį gėlėmis džiaugiames
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 02 02, 04:06)
ziit, taip aliejinių , matyt, padauginau ..., jei nori tik suteikti dervai atspalvį ,t.y sumaišyti dervą su splavą ,tai tų aliejinių visai nedaug reikia , aš "pasimoviau" ,kai norėjau lieti aliejinius dažus dervoje kaip akvarėlę  biggrin.gif ,  ziit, o ant resin dažų rašo jų baze , na iš ko jie, kokio pagrindo ?

ant buteliuko parasyta dipropylene glycol monomethyl ether , o siaip va sitie http://www.amazon.co...ef=pd_sim_ac_25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 02 vasario 2012 - 20:15
Labu, šiandien gavau formas ir prie jų buvo liuks puslapiukas apie viską po truputį, tad nusprendžiau pasidalint su jumi:

http://www.eti-usa.com

gal kam pravers, nors ir man pačiai daug skaitymo smile.gif
Atsakyti
temai paspalvinti biggrin.gif

SODO SPALVOS
Ice resin, žalvaris

user posted image

SUŠALUSIOS SAULĖS
Ice resin

user posted image

LAIKO MATAVIMAI
Ice resin, dydis reguliuojamas, akies skersmuo 25 mm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 02 06, 10:16)

ale kad ir paspalvinai temą thumbup.gif wub.gif suuuper drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 02 06, 09:16)

bigsmile.gif wub.gif kaip gražiai atlikti darbai!
Atsakyti
aruna thumbup.gif
labai grazus darbai ir nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Globusyte , tai lauksim darbų formelėse mirksiukas.gif
o , nuoroda -gera, ypač jų blog'ą vertinga pasiskaitinėti... , ačiū smile.gif

Aruna , man tai taviškai įvairus "laikai" smagus ax.gif
o, ir formeles išbandei bigsmile.gif

aš tai, kai toks šaltis niekaip iki komfortiškos temperatūros dirbtuvių prisišildyti negaliu...tai didesni darbai sustojo doh.gif ..., turėjau formelės liejinuką su ramunę užsilikusi , tai prie veltinio priderinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 02 06, 13:26)
turėjau formelės liejinuką su ramunę užsilikusi , tai prie veltinio priderinau  smile.gif

o jūs čia abi susitarusios tas ramunes sukėlėte, kad pavasarį kviesti ir šalčius iš kiemo vyti? thumbup.gif

Klausimas merginos:
o darbelis lietas toje maximinėje silikoninėje formelėje?
O jų dar kur nors yra pirkti?Nes savoje maximkoje niekur neradau cray.gif
Atsakyti
maniškis liejinys iš tos formelės smile.gif , nežinau kaip Arunos , gal pasisakys, bet iš formos sprendžiu , kad iš ten pat biggrin.gif

formeles pirkau maximoje per vasaros išpardavimus...dabar gailiuosi, kad daugiau nepagriebiau biggrin.gif , bet tada nebuvau įsitikinusi ar jos tiks, mat anksčiau buvau kelias išbandžiusi , tai netiko...o šitos buvo netikėtas atradimas rolleyes.gif
Atsakyti
Oi ne iš ten. biggrin.gif Nuotraukoj nesimato, ten tokie keli mažyčiai grioveliai yra šonuose, nors vaizdui visai nemaišo.
Aš tai visokias po ranka nesąmones pasitaikiusias naudoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu ir neseniai pirkausi savo didžiojoje Maksimoje (čia apie formeles) ir jų ten dar daug buvo biggrin.gif
Atsakyti