jo šaltis šlykščiai spaudžia , čia dar straipsnis paskaičiau , kad jautriems žmonėms šaltis skatina depresiją ..., tai visai susinervinau
taniux , grožis
bet, klausykite, kaip mums sekasi , viduržiemį gėlėmis džiaugiames
QUOTE(aliete @ 2012 02 02, 04:06)
ziit, taip aliejinių , matyt, padauginau ..., jei nori tik suteikti dervai atspalvį ,t.y sumaišyti dervą su splavą ,tai tų aliejinių visai nedaug reikia , aš "pasimoviau" ,kai norėjau lieti aliejinius dažus dervoje kaip akvarėlę , ziit, o ant resin dažų rašo jų baze , na iš ko jie, kokio pagrindo ?
ant buteliuko parasyta dipropylene glycol monomethyl ether , o siaip va sitie http://www.amazon.co...ef=pd_sim_ac_25
Labu, šiandien gavau formas ir prie jų buvo liuks puslapiukas apie viską po truputį, tad nusprendžiau pasidalint su jumi:
http://www.eti-usa.com
gal kam pravers, nors ir man pačiai daug skaitymo
http://www.eti-usa.com
gal kam pravers, nors ir man pačiai daug skaitymo
QUOTE(Aruna @ 2012 02 06, 10:16)
temai paspalvinti
ale kad ir paspalvinai temą suuuper
aruna
labai grazus darbai ir nuotraukos
labai grazus darbai ir nuotraukos
Globusyte , tai lauksim darbų formelėse
o , nuoroda -gera, ypač jų blog'ą vertinga pasiskaitinėti... , ačiū
Aruna , man tai taviškai įvairus "laikai" smagus
o, ir formeles išbandei
aš tai, kai toks šaltis niekaip iki komfortiškos temperatūros dirbtuvių prisišildyti negaliu...tai didesni darbai sustojo ..., turėjau formelės liejinuką su ramunę užsilikusi , tai prie veltinio priderinau
o , nuoroda -gera, ypač jų blog'ą vertinga pasiskaitinėti... , ačiū
Aruna , man tai taviškai įvairus "laikai" smagus
o, ir formeles išbandei
aš tai, kai toks šaltis niekaip iki komfortiškos temperatūros dirbtuvių prisišildyti negaliu...tai didesni darbai sustojo ..., turėjau formelės liejinuką su ramunę užsilikusi , tai prie veltinio priderinau
QUOTE(aliete @ 2012 02 06, 13:26)
turėjau formelės liejinuką su ramunę užsilikusi , tai prie veltinio priderinau
o jūs čia abi susitarusios tas ramunes sukėlėte, kad pavasarį kviesti ir šalčius iš kiemo vyti?
Klausimas merginos:
o darbelis lietas toje maximinėje silikoninėje formelėje?
O jų dar kur nors yra pirkti?Nes savoje maximkoje niekur neradau
maniškis liejinys iš tos formelės , nežinau kaip Arunos , gal pasisakys, bet iš formos sprendžiu , kad iš ten pat
formeles pirkau maximoje per vasaros išpardavimus...dabar gailiuosi, kad daugiau nepagriebiau , bet tada nebuvau įsitikinusi ar jos tiks, mat anksčiau buvau kelias išbandžiusi , tai netiko...o šitos buvo netikėtas atradimas
formeles pirkau maximoje per vasaros išpardavimus...dabar gailiuosi, kad daugiau nepagriebiau , bet tada nebuvau įsitikinusi ar jos tiks, mat anksčiau buvau kelias išbandžiusi , tai netiko...o šitos buvo netikėtas atradimas
Oi ne iš ten. Nuotraukoj nesimato, ten tokie keli mažyčiai grioveliai yra šonuose, nors vaizdui visai nemaišo.
Aš tai visokias po ranka nesąmones pasitaikiusias naudoju
Aš tai visokias po ranka nesąmones pasitaikiusias naudoju
Aš turiu ir neseniai pirkausi savo didžiojoje Maksimoje (čia apie formeles) ir jų ten dar daug buvo