Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

g.gif nu kad ne schmoll.gif , gal per daug dazu dejai g.gif as matai labai tirsta tesla darau biggrin.gif resin, smelis, dazai, o ju kaip ir daug nereikia g.gif kai permatomus darau, tai kaip taisykle naudoju resin dazus, bet ju irgi labai mazai dedu, nes jie visgi praskystina. va radau, http://www.flickr.co.../in/photostream cia naudojau aliejinius zaliu(nes neturiu spec resin tokios spalvos) ir man atrodo i geltona irgi biski dejau aliejiniu del ryskumo (neatsimenu), bet neatsimenu, kad buciau turejusi problema su siu auskaru sustingimu schmoll.gif visgi atrodo , kad gal per daug dazu pridejus buvai g.gif
del formu, kas turit dantu gydytoju pazistamu, galit pabandyti formuoti is tos medziagos, kur daro night guard (nezinau, kaip lietuviskai doh.gif ) zodziu, kazkas panasau, kur sportininkai naudoja dantu apsaugai lotuliukas.gif lotuliukas.gif zodziu ta mediaga kazkas kaip silikonas minkstas ir istyzta nuo temperaturos o paskui sustinga, bet lieka plastiska rolleyes.gif reik ebay paziureti g.gif
Atsakyti
Aliete, galvojau kazkada apie silikona, dabar dar viena mergiote apie ji primine... Reikes pameginti... As is jo kazkada antspaudelius dariau - visai pusetinai buvo, bet kaip formos liejimui, tai man kiek itarimu kyla del pavirsiaus lygumo... Na, bet kol nepameginsi, tol nezinosi ar ne? smile.gif Pasidalinkit ispudziais, jei kuri bandysit smile.gif
Atsakyti
gal tada šlifavimas-poliravimas tuos nelygumus išlygins?.. nors tai būtų ilgas darbas..
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 02 01, 19:40)
Taniux super darbai! Ziedukas pasakiskai grazus.. Tiksliai idomu, kaip aliete klause - ar su forma toki isgaubima isgavai?

Sege labai grazi, taip kruopsciai padaryta! Idomu koks jos dydis?

Ir dar pasitikslinsiu - tu dirbi su Crystal resin ar Ice resin?

Merginos, ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ziedas piltas i formele is dukrytes virtuviniu rakandu lotuliukas.gif ziedu jis patapo per laiminga atsitiktinuma, ta pusrutuli idejau "pamatuoti" i ziedo remeli ir aiktelejau - kaip grazuuuu wub.gif ir nebeissilupa lotuliukas.gif
sage tokia mazute, ten beveik naturalaus dydzio
as dirbu su Crystal Resin, is vilnieciu perku art inn
apie dantistu naudojama mase dantu atspaudams gaminti as irgi galvojau g.gif , tik niekaip nedaeinu iki artimiausios stomatologines irangos pardes lotuliukas.gif , internete skaiciau, kad ne taip jau ir brangu, pigiau negu speciali silikonine mase formoms gaminti...
ziit, labai grazus darbai 4u.gif
as vis galvoju tekstilinius dazus isbandyti resino paspalvinimui biggrin.gif vis tik crystal resinas pakankamai skystas, gal istirpintu miltelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniux: 01 vasario 2012 - 23:01
QUOTE(taniux @ 2012 02 01, 19:06)
Pasirodau truputi su Crystal resinukais biggrin.gif

karsta.gif voi... clap_1.gif ohoho... clap.gif (ir daugiau žodžių nerandu)

Atsakyti
Įspūdingas žiedas! Kelis kartus grįžau pasigrožėt smile.gif
Pati dar kaupiuosi, skaitinėju, nors pirmieji darbleliai jau seniai pas šeimininkes. O ir gėlių neturiu, nors gerai paieškoju, šiandien su mažu tokiam šaltyje radau gražių ryškiai bordavų smulkių žiedelių lauke biggrin.gif
Bandysiu žaist su augalais ir dažais smile.gif
Atsakyti
Bjauruska , sunku pasakyti dėl liejinio paviršiaus lygumo ..., tai priklausys ir nuo pačio silikono, juk jų įvairių yra , ir nuo to kokia pirminę formą (mamka biggrin.gif ) naudosi ... , tarp kitko dar reikėtu pasitikslinti prie ko silikonas nelimpa ...
reiks prisiruošti kada bandyti smile.gif

taniux , lobiai pas dukrytę biggrin.gif
į spec. silikoninę masę formom gaminti ir aš esu i-nete pasidairiusi - na brangi ji man pasirodė..., taigi reiks paieškoti atitikmenų vietoje biggrin.gif , tai kaip su ice resin- ieškokojom epox. dervos, čia ieškosime silikono biggrin.gif

bet man dabar ne formelių periodas biggrin.gif , spalvų ...
ziit, taip aliejinių , matyt, padauginau ..., jei nori tik suteikti dervai atspalvį ,t.y sumaišyti dervą su splavą ,tai tų aliejinių visai nedaug reikia , aš "pasimoviau" ,kai norėjau lieti aliejinius dažus dervoje kaip akvarėlę biggrin.gif , ziit, o ant resin dažų rašo jų baze , na iš ko jie, kokio pagrindo ?

čia mano "prisiminus pievą" ..., žiauriai nemėgstu šalčio ir jau pasiilgau šilumos ir žalumos

user posted image

Atsakyti
Ech, koks vasariskas komplektukas... wub.gif
Uzkniso saltis! verysad.gif Ir as noriu silumos...

Atsakyti
Aliete, tikra vasara tavo namuose thumbup.gif labai patiko wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kai kasdien hidrometeorologai gązdina sibiriniais žiemos speigais, labai smagu matyti tokius vasarinius thumbup.gif
Atsakyti
aciu, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

stai dar pora ziedeliu, biggrin.gif
Crystal Resin, dziovintos gelytes

"pavasario svelnumas"

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

"zavingoji mergele"

user posted image
Atsakyti
Aliete, labai labai gražu. Man patinka daugelis tavo darbų, bet šį ir dar kelis tiesiog įsimylėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 02 vasario 2012 - 14:23