Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

O CIA TOKS DYYDELIS biggrin.gif

VISATOS SUKŪRYS
Ice resin, žiedo dydis reguliuojamas, akies skersmuo 25 mm

user posted image

Atsakyti
Hipnotizuoja... blink.gif
O jei rimciau - grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 30, 10:14)
Sveikos merginos,

agnera_jewellery man tai auskarai, kaip pirmo sluoksnio liejimas normaliai atrodo , juk minėjau , kad man nei su lipnia juosta , nei be jos iš pirmo karto neįsilieja biggrin.gif
tai dabar reikia pjaustyti smile.gif , aš pati naudoju geleštinį peilį , reikia palei viela apipjauti , sunkiausias mazgas -vielos sujungimas doh.gif , jei kai kur briaunuotai nusipjaus galima smulkiausiu švitriniu pašvitrinti , bet švitrinti reikia kai jau tikrai išdžiūvę, ir po to butinai paviršių nuo dulkių atidžiai nuvalyti ..., kai jau bus viskas paruoštą lieti antrą sluoksnį, dervą iki kraštelių davedant mentele , paprastai kai jau yra pirminis sluoksnis dervą nelinkusi daugiau išsilieti ...

Aruna , mėlynumai valdo thumbup.gif

Bjauruska , įdomu kodėl nesustingo g.gif
Atsakyti
Vat ir as galvoju, kodel nesustingo... Proporcijos tai gerai buvo paskaiciuotos, gal, vistik, per salta g.gif Namie bandysiu dar ant radiatoriaus padeti pakabukus, ziuresiu kas bus...
Atsakyti
Bjauruska , žinok , abejoju , ar dėl temperatūros stygiaus nesustingo..., esu džiovinusi dirbinius kai buvo ir koks 15 , ar net 10 laipsnių patalpoje- išdžiuvo ..., man atvirkščiai ,kai buvo temperatūra virš 30 -paviršius liko teplus ...
Atsakyti
Tada visai mistika... Galiu duot galva nukirsti, kad proporcijos geros buvo g.gif
Atsakyti
aliete
Bjauruska

o tai tas naivusis nepatyrimas... tu krastu neapipjauscius uzliejau antra sluoksni ir tik po to isijungiau ir paskaiciau jusu patarimus cry.gif

nu ka padarysi, bandysiu tvarkyti kai jau galutinai isdzius abu sluoksniai... Zodziu, pirminiai blynai - ko noret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 30, 13:50)
aliete
Bjauruska

o tai tas naivusis nepatyrimas... tu krastu neapipjauscius uzliejau antra sluoksni ir tik po to isijungiau ir paskaiciau jusu patarimus  cry.gif

nu ka padarysi, bandysiu tvarkyti kai jau galutinai isdzius abu sluoksniai... Zodziu, pirminiai blynai - ko noret  blush2.gif

Nieko, visko pasitaiko mirksiukas.gif Visos mokomes is klaidu smile.gif Bandyk pjaustyti, kai antras sluoksnis sustings.
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 30, 09:14)
kaip ir zadejau parasysiu savo bandymu rezultatus.

o pats rėmelis lygus, t.y. padėjus ant stalo matosi kokių plyšiukų? Neskaitant to, kad derva visada ras per kur prasisunkt (hihihi.gif), galima pažaisti su rėmelio vielos paraitymais, sujungimo užslėpimais daugiau užsukant ir pan. Žinoma, jeigu norima aiškaus vienos linijos rėmelio, nieko čia nepadarysi smile.gif Aš dar pakalu vielą, paplokštunu, kad rėmelis būtų aukštesnis 4u.gif

QUOTE(Bjauruska @ 2012 01 30, 10:16)
Beja, as vakar pora savo drbuku uzliejau, tai derva liko nesustingusi, nors namie silta, nemaziau +20  g.gif

tikrai temperatūra nekalta.. kad ir kaip būtų liūdna.. ir man sėkmingai stingsta prie keliolikos laipsnių. Kartais, kad vaikai nepradėtų per anksti jais džiaugtis, tai savo padėklą su liejinukais keliu ant spintos (o aukščiau visada būna šilčiau), bet irgi sustingsta.. jeigu proporcijos buvo teisingos, tai gal dervos kokybė kalta? gal nepraimta pakuotė matė šalčio-karščio.. O gal paseno? Taip gali būt?

QUOTE(Aruna @ 2012 01 30, 10:49)
VISATOS SUKŪRYS
Ice resin, žiedo dydis reguliuojamas, akies skersmuo 25 mm

Gražuuuuu wub.gif
Aš irgi tokių žiedų papirkau smile.gif Ir dar 27 mm didumo.. Tokie smagiai dideli smile.gif Uch!

QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 30, 12:50)
nu ka padarysi, bandysiu tvarkyti kai jau galutinai isdzius abu sluoksniai... Zodziu, pirminiai blynai - ko noret  blush2.gif

Imk balioną 4u.gif mirksiukas.gif Jeigu ir antras sluoksnis nubėgo (neapipjausčius tai vis dėlto didesnė tikimybė), tai bus vienas darbas hihihi.gif
Tik aš labai neskubu pjaustinėti, nes kaip tyčia pirštų antspaudai lieka unsure.gif o kai gerai sustingsta man nuo rėmo kartais visai neblogai atšoka atitinkamai pakrapščius ax.gif
Atsakyti
As vis nerimstu su savo bandymais... Vakar pabandziau ilieti i silikonine formele, bet gavosi pieno baltumo liejinys man. Galejo sureguot su silikonine formele gal?

user posted image
Atsakyti
Deel reakcijos, tai nieko negaliu pasakyti, bet liejinukai labai idomus, mistiski isejo... kaip ruke butu... wub.gif

Beja, veltui guodziausi, kad maniskiai nesustingo - vakar po darbo parejusi paziurejau - sustingo. Tai speju, kad vistik del temperaturos cia viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 31 sausio 2012 - 09:43
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 31, 09:33)
As vis nerimstu su savo bandymais... Vakar pabandziau ilieti i silikonine formele, bet gavosi pieno baltumo liejinys man. Galejo sureguot su silikonine formele gal?

tarp kitko labai fainas bandymas, nors ir žinančiam aišku, kad kažkas netyčia ne taip išėjo smile.gif apipjaustyk, apšlifuok ir bus super kabošonas smile.gif
Tas gal galėjo atsitikti dėl reakcijos su drėgme? Ar augaliukai buvo visai sausi? g.gif

Bjauruska, jėga, kad sustingo! 4u.gif
Atsakyti