jap, mano patirtis aną dieną buvo tokia, kad nepanaudotą dervą laikyti normalioje kambario temperatūroje, apie +25 (kaip rašo ant pakuotės tik ne LT kalba..). Palaikius patalpoje apie +14 laipsnių, ji tarytum darosi apsiblaususi, drumsta. Visa laimė, įliejus į rėmelį normalų įprastinį sluoksnį, to nesimato
Globusyte, nesipiktink. Taip jau buvo ir bus.
Iš kitos pusės, kada žmogus daug dirba eksperimentuoja, randa kažkokius niuansus, kurie būtent jo darbus padaro originaliais, negali pykt, jei neišduoda tų per savo kantrybę atrastų dalykų. Juk kiekvienas nori turėti kažką savo.
O rusės tikrai smulkiai daug kuo dalinasi, tačiau nereikia pamiršti, kad kiekviena tauta skirtinga.
O ir patys žmonės skirtingi, vieniems užtenka pagrindinės inforacijos kas su kuo valgoma, o kitiems ne tik supjaustyti, bet ir pakramtyti reikia, nes gal neužtenka fantazijos, o gal tiesiog tingisi pačiam paieškoti, paeksperimentuoti
Iš kitos pusės, kada žmogus daug dirba eksperimentuoja, randa kažkokius niuansus, kurie būtent jo darbus padaro originaliais, negali pykt, jei neišduoda tų per savo kantrybę atrastų dalykų. Juk kiekvienas nori turėti kažką savo.
O rusės tikrai smulkiai daug kuo dalinasi, tačiau nereikia pamiršti, kad kiekviena tauta skirtinga.
O ir patys žmonės skirtingi, vieniems užtenka pagrindinės inforacijos kas su kuo valgoma, o kitiems ne tik supjaustyti, bet ir pakramtyti reikia, nes gal neužtenka fantazijos, o gal tiesiog tingisi pačiam paieškoti, paeksperimentuoti
na rusaitės plepesnės- drąsiai klausia ir drąsiai reikalauja atsakymo , tai ir kalbos gaunasi daugiau
o, kiek pastebėjau amerikiniuose forumuose - kiek kitaip, ten taip pat daug vadinamų pamokų ir jos dažnai mokomos , kad ir preitam puslapyje mano įdėta autorė - ne tik parduoda atskiras pamokas, bet rengia virtualias klases, susimoki ir tiesiai iš autoriaus gauni pamokymus kaip norimą papuošalą atkartoti ..., manu, taip išlaikoma bent elementari etika - nekopijuok - įsigyk iš autoriaus pamokymus ir pasidaryk ...,bet kas man buvo įdomu, kad kažkur jos bloge paskaičiau,jos pasisakymą , kad mokiniai naudodamiesi jos pamoka , pasiekia gan skirtingus rezultatus , t.y darbas būna ne įdentiškas jos pateiktui - kūrybingas atkartojimas
pagyvinsiu tėmą
paskutinieji veikinėjimai
o, kiek pastebėjau amerikiniuose forumuose - kiek kitaip, ten taip pat daug vadinamų pamokų ir jos dažnai mokomos , kad ir preitam puslapyje mano įdėta autorė - ne tik parduoda atskiras pamokas, bet rengia virtualias klases, susimoki ir tiesiai iš autoriaus gauni pamokymus kaip norimą papuošalą atkartoti ..., manu, taip išlaikoma bent elementari etika - nekopijuok - įsigyk iš autoriaus pamokymus ir pasidaryk ...,bet kas man buvo įdomu, kad kažkur jos bloge paskaičiau,jos pasisakymą , kad mokiniai naudodamiesi jos pamoka , pasiekia gan skirtingus rezultatus , t.y darbas būna ne įdentiškas jos pateiktui - kūrybingas atkartojimas
pagyvinsiu tėmą
QUOTE(aliete @ 2012 01 25, 19:02)
Aliete, kaip visada, TOBULA!
Aliete, atlikta gražiai, tvarkingai, tik gaila, kad aš nemėgstu šito kringelinio stiliaus.
O kai nemėgsti - nesi žmogus objektyvus...
O kai nemėgsti - nesi žmogus objektyvus...
aliete, dievinu Tavo darbus , neveltui jų nemažai esu įsigijusi
QUOTE(aliete @ 2012 01 26, 22:12)
reiškia ,kad nemėgsti wire wrap'o ?
aha, tai ir reiškia. Na nepatinka jis man nors tu ką...
Na bet vienos mėgsta blondinus, kitoms plikės blizgesys pats gražiausias, kiekviena turime savą skonį.
O ice resin taigi įvertinau
o, man tai visos technikos patinka ..., nėra, taip ,kad nepatiktu darbas būtent dėl vienokios ir kitokios technikos ... o ypač atkreipiu dėmesį į darbus atliktus mišriom technikom...juose atrandu daugiau įdomumo , įvairesnių kompozicinių derinių , jie paprastai būna sudėtingesni , na žodžiu randu į ką akis paganyti
Aliete, labai grazu komplektukas Man tai patinka ziureti i tas kringeliones, bet paciai daryti kazka panasaus rankos nekyla... Ne man tai...
Sveikos merginos,
kaip ir zadejau parasysiu savo bandymu rezultatus. Taigi bandziau lieti is vielos padarytoje formeleje pasidejus darbiuka paprastai ant maisiuku, be jokio paklijavimo. Iliejau labai graziai, be jokiu nutekejimu ir t.t. Bet po kokiu 10-15 min derva pradejo sunktis per sonus ir pratekejo. Rezultatas va toks
Gal galima buvo bandyti daryti plonesni sluoksni - gal ne tiek daug dervos nebutu taip sekmingai issiliejus... Zodziu, reiks graziai pjaustyt db
kaip ir zadejau parasysiu savo bandymu rezultatus. Taigi bandziau lieti is vielos padarytoje formeleje pasidejus darbiuka paprastai ant maisiuku, be jokio paklijavimo. Iliejau labai graziai, be jokiu nutekejimu ir t.t. Bet po kokiu 10-15 min derva pradejo sunktis per sonus ir pratekejo. Rezultatas va toks
Gal galima buvo bandyti daryti plonesni sluoksni - gal ne tiek daug dervos nebutu taip sekmingai issiliejus... Zodziu, reiks graziai pjaustyt db
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 01 30, 10:14)
Sveikos merginos,
Ir paskubek pjaustyti, kol derva galutinai nesukietejo...
Beja, as vakar pora savo drbuku uzliejau, tai derva liko nesustingusi, nors namie silta, nemaziau +20