Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (II tema)

user posted imageuser posted imageuser posted image

šitie mano vielos įtvirtinimai daryti įvairiais būdais ir tik ant plėvės ir naudojant lipnią juostą ...ir visais kartais man derva buvo prabėgusi biggrin.gif , taigi tas išbėgusios dervos pjaustymas, bent jau man, neišvengiamas... ir visais atvėjais iš pirmo karto neįsiliejo - man tas pirmas įliejimas būna labai plonas, tik ,kad viela įsitvirtintų , po to, kai jau išdžiūsta , įsitvirtina vielą , apipjaustai ir lieji toliau sluoksnius smile.gif

Miško uoga , o ką reiškia tas trumpinys WD ?

liejimui tik ant plėvės , geriau , matyt tinka tokio sprendimo darbams

user posted image

man tos autorės darbų stilius patinka rolleyes.gif , čia nuoroda į jos blog'ą , pasižvalgymui smile.gif
Atsakyti
WD - ???
Aliete - tavo darbai labai įdomūs ir mane "veža" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 21 sausio 2012 - 17:48
user posted image

WD-40 - specialus purskalas su daugybe panaudojimo budu smile.gif Ieskoti parduotuvese prie reikmenu automobiliams arba paprasyti savo brangiausiuju ax.gif
Atsakyti
Tai va, aš jį kai pamačiau, tai ir pasimečiau biggrin.gif AŠ jį naudoju mašinoje ir su metalais biggrin.gif
Atsakyti
tai štai kas tas WD , mes naudojam jį vyrių , spynų supurškimui biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir maniau, kad dauguma zinos, kas tai per daiktas, kai pamatys fotke hihihi.gif
Jis tikrai labai daug kur gali buti panaudotas biggrin.gif Superinis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Bjauruska. Taip, WD panaudojimas begalinis wink.gif Tarp kitko, jis labai idealiai tinka visokiems lipdukams valyti (pvz nuo puodų, šaukštų ir pan. kur klijai užsispyrusiai laikosi ir nenusiplauna wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 22 sausio 2012 - 03:43
QUOTE(Miško uoga @ 2012 01 20, 23:20)
Niekada nebandžiau tiesiog padėti ant kokio maišelio nepriklijavus ar pan.. Būtinai parašyk, kaip gavosi wink.gif
Papildyta:

gerai, parasysiu bandymu rezultatus. Besitreniruojant su normaliais remeliais isbaigiau Titan'a, tai pasipildysiu atsargas ir raportuorsiu apie rezultatus artimiausiu metu. Aciu merginos uz patarimus, smagu cia su jumis ax.gif
Atsakyti
Kadangi teko perskaityt visas temukes šia tema, tai negaliu nepasidalinti pastebėjimais:
Labai daug merginų nuoširdžiai ir nuodugniai pasidalina informacija apie savo gaminamus darbelius - ir tai mane tikrai džiugina, kadangi nemažai skaitau ir rusiškus forumus šiomis temomis. Tikrai labai jaučiasi skirtumas (rusės tikrai nuoširdesnės).
Tačiau yra kelios (vardų iš principo neminėsiu, nors tai pastebėjau ne tik šioje temukėje(bet tos pačios smile.gif ), kurios arba specialiai ignoruoja joms užduotus klausimus, arba "numuilina" atsakymus.
Juk jeigu imi - tai turi ir duoti?
Ar aš klystu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 23 sausio 2012 - 10:58
Visko buna smile.gif Gal zmones neturi laiko ar ka...
Atsakyti
Ar ką? lotuliukas.gif
Kam apsimetinėt dėl ko. Juk vis tik pagrindinis bruožas lietuviškas lieka - konkurencijos baimė ir pavydas (labai norėčiau klysti).
Ne inkvizicijai čia susirinkome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 24 sausio 2012 - 11:37
na, konkurencijos baimė ir pavydas , ne tik lietuviškas bruožas biggrin.gif ..., tai labai normalios žmonių savybės biggrin.gif ..., kurios , jei ,aišku yra saikingos , net skatina dirbti, tobulėti, padaryti geriau ...

man rodos kad šios technikos čia esančiose temose tikrai pakanka info. kaip pradėti dirbti su dervą- kokia dervą, remelį pasirinkti , kad padaryti pirmąjį įliejimą į remelį..., tai yra paprasta ,elementari pradžia smile.gif ..., o jau ,kai bus tokių pirminių pabandymų koks dešimt padaryta, pradeda kauptis patirtis - koks dervos tirštumas turi būti, per kiek jį sustingsta, išdžiūsta , kada išbėga , kada ne ir t.t.t...., tai tokie praktiniai, ir net individualūs dalykai , kuriu tiksliai neaprašyti, nes daug priklauso nuo sąlygų, temperatūros kur pats procesas vyksta..., pagaliau priklauso ir nuo žmogaus individualumo- pvz., kad padaryti remelyje dervos "kauburėlį" , suprantam, kad reikia dėti papildomai dervos- galima palaukti, kol derva apstings ir dėsis kaip košė, o galima su skysta sluoksniuoti , dėdi sluoksnį ir lauki ,kol išdžius ir taip toliau ...tai vat, man išbandžius tuos abu būdus, antrasis būdas tapo priimtinesnis..., o tiksliai žinau ,kad yra naudojančių tik pirmąjį būdą...ir abu jie geri smile.gif
taigi daugybę dalykų ateina bedirbant mirksiukas.gif , ir nieko čia nepadarysi ir nepanorėsi..., prieš pora metų , kai pradėjau bandyti dervą , tikrai nebūčiau padarysiu tokių sudėtingesnių liejinių , kuriuos dabar darau ...
Atsakyti